Foto bij 18. Jaimy A. Wright

Ik werd wakker door mijn wekker en zuchtte. Gisteren was geweldig geweest. Jammer vloog de tijd zo snel. Ik had gerust nog langer met hem willen blijven. Maar dat was het positieve binnen anderhalf uur kwam hij me terug halen voor een date op het strand. Ik grijnsde en zette mijn wekker uit en liep glimlachend naar de keuken en ik grijnsde. Ik pakte een kom en vulde die met cornflakes. Ik deed er nog wat melk bij en pakte een lepel uit de schuif en ging aan tafel zitten waar ik m'n ontbijt op at. Ik ging gewoon een boek schrijven over m'n leven. Wat ik had meegemaakt met Harry? Zou dat niet goed zijn. Ik zou het eens aan Harry moeten vragen. Ja dat ging ik doen. Ik grijnsde om mijn idee en at m'n kom leeg.

Na het ontbijt deed ik m'n zwarte bikini al aan en deed er een los kleedje over aan. Ik deed mijn haar in een dot en make-up liet ik achterwegen omdat het anders door het water toch weg ging. Ik pakte een strandhanddoek en stopte dat in mijn zak en ook zonnecrème je wist maar nooit. Ik liep naar m'n kamer en pakte mijn zonnebril en de bel ging juist. Dat noemde ik nog eens afgemeten. Ik liep naar de deur en opende die en Harry zijn goddelijk lichaam kwam al snel in zicht. 'Hey.' Zei hij grijnzend en trok me in een knuffel met zijn sterke armen. Ik grijnsde en knuffelde hem stevig terug. Ik liet hem los. 'Ik moet alleen nog m'n slippers aandoen.' Zei ik en liep naar de schoenkast en pakte mijn slippers eruit en deed ze aan. 'Nou mag ik mee naar het strand?' Vroeg ik hem. Hij lachte. 'Altijd, al had je een jogging aan.' Zei hij en knipoogde. Ik voelde mezelf rood worden maar pakte m'n tas om het te verbergen. 'Kom dan gaan we.' Kirde ik vrolijk en liep achter hem aan. Ik deed mijn deur dicht en we stapte we buiten waar een cabrio stond. Ik keek hem verbaasd aan en hij grijnsde. De zon scheen op mijn gezicht en ik vond het nu al heerlijk. Hij opende de deur en ik glimlachte. 'Bedankt Styles.' Zei ik en maakte en buiging en stapte in. Zijn lach klonk klonk door de straat en stapte in. Ik zette mijn tas vanachter en hij startte de auto en we reden weg. De wind door mijn haren en ik glimlachte. Harry legde zijn hand even op mijn been en ik glimlachte gelukzalig en legde mijn hand op de zijne. 'Bedankt Harry.' Zei ik.

We kwamen aan op het strand en hij deed zijn dak dicht en de auto op slot. Ik had mijn zak over mijn schouder gehangen en liep naar zijn kant. Het was een afgelegen strand met geen mensen op en ik grijnsde. 'Nou meneer heeft een privé strand.' Zei ik lachend. 'Nee, het is openbaar, maar er komen hier niet veel mensen, ga vijfhonderd meter verder en het zit er vol.' Zei hij. Ik glimlachte en liep naar het strand en deed m'n slippers uit en voelde het zand tussen m'n tenen. Ik grijnsde en legde mijn handdoek en deed mijn kleedje uit. Mijn tatoeages van mijn lichaam kwamen tevoorschijn en ik zag dat Harry keek. 'Vind je ze mooi?' Vroeg ik lachend. 'Prachtig.' Zei hij en legde snel zijn handdoek. Ik grinnikte en legde mijn kleedje onder mijn handdoek als 'kussen' Harry deed ook zijn shirt en broek uit. Hij had een rode zwemshort aan en ik grijnsde. 'Valt op hoor Styles.' Zei ik lachend. Hij lachte en pakte me op en ik lag op zijn schouder en ik begon te lachen. Hij liep het water in en liet ons er diep genoeg in vallen. Ik kwam proestend boven en begon hem nat te spetteren. 'Harold.' Zei ik streng en we begonnen te lachen.

We waren een paar uur verder en de zon scheen nog altijd heerlijk op mijn bleke lichaam. Harry was eten gaan halen. Op het strand vijfhonderd meter verder. Hij kwam terug met twee hamburgers. 'Hebben ze je herkend?' Vroeg ik. 'Nee, ze waren te druk.' Zei hij lachend en gaf me een hamburger. 'Je bent echt speciaal.' Zei hij toen ik mijn hamburger op at. Ik keek hem vreemd aan. 'Waarom zeg je dat ineens?' Vroeg ik. 'Nou, alle meisjes die ik gedatet heb eten alleen salade, of drinken water en jij eet in mijn bijzijn een hamburger en je bent speciaal in de manier hoe je je werk doet, je haar kleurt. Je typische kleine dingen die jou maken.' Zei hij. Ik bloosde om zijn woorden. 'Jij bent ook speciaal Harry, in het begin dacht ik van wat moet hij van me. Omdat je een beroemdheid bent maar toen heb ik je leren kennen. Je bent zo anders, je laat me lachen en je hebt de kracht om cliché zinnen te gebruiken op geen cliché manier, je bent een lief en zacht persoon heel anders dan je uiterlijk.' Zei ik hem en glimlachte. Hij bloosde. 'Nou dat was cliché van ons.' Zei hij lachend. Ik grinnikte en at mijn hamburger op.

We zaten terug in de zee en ik was op het strand gaan liggen maar met mijn voeten nog in het water en Harry was wat aan het zwemmen. Ik glimlachte. Die jongen deed echt wat met me. Hoe hij bewoog, hoe hij praatte altijd zo hees en elk woord goed gearticuleerd. Zijn cheeky grijns als hij weer iets van plan was en zijn groene ogen die me betoverd aankeken. Ik sloot mijn ogen en genoot van deze dag. Ik voelde een lichaam op dat van mij en mijn ogen schoten open. Harry keek me aan. Ik glimlachte. Zijn handen legde hij naast mijn gezicht en zijn lippen kwamen dichter bij de mijne. Hij leek te twijfelen en dat wou ik niet. Hij moest me kussen. 'Kiss me.' Fluisterde ik hees. Dat leek hem over de streep te trekken en zijn zachte volle lippen lagen op de mijne. De zee ging over onze benen en ik kuste hem zacht terug. Onze lippen bewogen synchroon over elkaar. Met een smak geluidje scheidde onze lippen en ik glimlachte. Zijn hand ging door mijn haar. 'Je bent zo mooi.' Fluisterde hij en kuste me nogmaals.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen