Foto bij 15. Harry Styles

Your so adorable Harry Styles, I would love to go on a date with you. x Ik glimlachte en begon te blozen. Ze wou op een date. Een tinteling ging door mijn lichaam. Ik beet op mijn lip en liep gelukzalig het vliegtuig rond. We gingen binnen één uur landen. 'Wat is er Styles?' Vroeg Louis lachend. 'Nou, Jaimy wilt op een date met me.' Zei ik met een grijns. 'Jongen je hebt het zwaar te pakken.' Zei Zayn lachend. Ik bloosde en plofte neer op de stoel. 'Nou wat ga je met haar doen?' Vroeg Niall die me nieuwsgierig aankeek. 'Nou eerst wou ik haar mee naar het strand nemen maar dat is misschien snel dus eerst uit eten en de tweede date naar het strand.' Zei ik hen. Ze knikte goedkeurend. 'Ja ik denk wel dat ze dat leuk gaat vinden.' Zei Zayn. 'Ga je straks weer met haar skypen?' Vroeg Liam. Ik knikte. 'Ja, ze ging haar haar kleuren ik ben benieuwd.' Zei ik hen eerlijk. Liegen was toch onmogelijk bij hen. 'Ik wil haar wel eens zien.' Zei Zayn. Ik knikte. 'Kom dan ook even mee skypen.' Zei ik schouder ophalend. Hij grijnsde en knikte.

We zaten met z'n vijven op mijn hotelkamer voor de laptop. Ik belde haar en ze nam op zonder haar camera. 'Ah Styles!' Riep ze lachend. Ik grinnikte. 'Durf je me niet meer alleen te spreken dat je je vriendjes nodig hebt? Of was je gewoon zo zenuwachtig voor mijn haar?' Zei ze lachend. 'Nou Wright het laatste.' Zei ik lachend. Ze grinnikte. 'Oké, als je het niet mooi vind heb je pech het is zeker geen bruin.' Zei ze lachend en zette haar camera aan. Mijn mond viel open. Daar zat ze met licht paars haar. Ze keek me verlegen aan. Ik glimlachte. 'Het is mooi.' Zei ik. Ze zuchtte opgelucht. De jongens grinnikte. 'Hoi ik ben Zayn.' Zei Zayn en de andere stelde zich ook voor. Ze knikte. 'Hoi.' Zei ze lachend. 'Jaims wat ben je aan het doen?' Vroeg een vrouwe stem. 'Aan het afwassen.' Zei ze en draaide met haar ogen. Ik grinnikte en de andere ook. 'Ze is best wel droog.' Zei Niall. 'In je kamer? Serieus wat ben je aan het doen?' Vroeg die stem en kwam dichter. 'Ik was serieus jij bent nooit serieus.' Zei Jaimy en er kwam een andere vrouw in beeld. 'Oh my god. Je bent aan het skypen met-' Een gil verliet het meisje haar mond. 'Rosa oprotten als je niet normaal kan doen. Het andere meisje hield haar mond en kwam naast Jaimy zitten. 'Moet jij niet je tong in Joshua gaan steken?' Vroeg ze en ik begon kei hard te lachen. 'Ik ga al.' Zei ze lachend en liep weg. Ik keek de jongens even aan en ze liepen ook weg. Ik grinnikte. 'Zo, dus is het weer er mooi?' 'Ja het is hier warm.' Zei ik met een glimlach.

'Nou Styles ik vind dat je je bloot bovenlijf moet laten zien.' Zei ze lachend. 'Waarom? Jij gaat dat van jou toch ook niet laten zien?' Zei ik uitdagend ze keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Waarom denk je van niet?' 'Nou dan zou jij het eerste meisje zijn.' Zei ik lachend. 'Nou toevallig is het hier ook warm.' Zei ze en trok haar topje over haar hoofd. Daar zat ze dan voor de camera met alleen haar bh, het was een zwarte met kant. Haar tatoeages die over heel haar bovenlichaam stonden en ze keek me uitdagend aan. Ik grinnikte en deed mijn shirt uit. Ze beet op haar lip en ik glimlachte. Ze deed geen moeite om haar topje weer aan te doen en keek me aan. 'Dus naar waar gaan we op date?' Vroeg ze. 'Nou ik neem je uit eten naar een restaurant.' Zei ik. Ze keek me aan en knikte. 'Zal ik maar al eens gaan shoppen want kleedjes heb ik niet echt.' Zei ze lachend. Ik grinnikte. 'Dat regel ik wel allemaal.' Zei ik. Ze keek me verbaasd aan. 'Ik wil niet van je profiteren.' Zei ze. 'Doe je niet, ik stel het zelf voor.' Zei ik ze knikte omdat ze wist dat ik geen tegenspraak dulden.

Na drie uur te hebben geskyped moest ik gaan eten. 'Jaimy ik moet gaan eten, en de fans wat gaan begroeten.' Zei hij zuchtend. Ze knikte en beet op haar lip. 'Bye Harry.' Zei ze stil en deed nu wel haar topje aan. Ik kauwde op mijn binnenwang. 'Ik zie je snel babe.'Zei ik. Ze knikte. 'Smakelijk Harr.' Zei ze en glimlachte. 'Bedankt.' Zei ik en drukte het gesprek weg en zuchtte nog twee weken. Kom op Harry. Ik keek nog even op internet naar kleedjes en bestelde daarna één die me enorm aansprak en ook wel haar smaak was en liet het leveren op haar adres. Ik zette mijn laptop uit en liep naar de andere kamer waar room service was geweest en begon te praten en te eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen