Foto bij 13. Harry Styles

We waren twee weken verder. Jaimy en ik belde elke dag s'avonds na mijn concert. Ik vond het geweldig. Ze liet me even niet denken aan het hele gebeuren van optredens en beroemd zijn. Ze liet me voelen dat ik ook nog iemand ben buiten het beroemd zijn. We hadden besloten om vandaag eens te skypen. Ik keek er enorm naar uit om haar te zien. Het was toch zeker een stap dichter om elkaar in het echt te ontmoeten. Ik drukte mijn laptop aan en zag dat Louis naast me kwam zitten. 'Wat ga je doen?' Vroeg hij me. 'Ik ga skypen met Jaimy.' Zei ik. 'Oh wat leuk.' Zei hij en pakte een boekje. Ik draaide met mijn ogen en drukte skype aan. Ik zag dat ze online was en klikte haar aan en drukte op bellen. Ze verscheen op mijn scherm en ik slikte. Haar fel blonde haren was het eerste wat opviel. Haar lief snoetje maar als je verder keek zag je de tatoeages op haar nek. 'Styles!' Riep ze lachend. Ik grijnsde. 'Wright!' Riep ik terug. 'Nou zo zie je er dus uit vanachter een scherm.' Zei ze lachend. Ik grinnikte. Louis keek even op en glimlachte. 'Hey Jaimy.' Zei hij en ging voor mijn gezicht hangen. Ik duwde hem weg en hij lachte. 'Veel plezier kindertjes.' Zei hij. Ik draaide met mijn ogen. 'Wie was dat?' Vroeg Jaimy. 'Oh dat was Louis.' Ze knikte. 'Nou je bent bijna terug thuis.' Zei ze. Ik knikte. 'Ja eindelijk rust.' Zei ik lachend. 'Weet je ik wil mijn haar kleuren.' Zei ze. 'Welke kleur zou ik nemen?' 'Bruin?' Vroeg ik haar. Ze keek me aan. 'Misschien.' Mompelde ze.

'Dus ga je vandaag nog iets doen?' Vroeg ik haar. 'Nee straks komt Rosa maar die zit meer bij Joshua dus ik ga niets doen.Jij? ' Zei ze. 'Straks naar het volgende land.' Zei ik en zuchtte. 'Kom op nog even volhouden Harr.' Zei ze en keek me bemoedigend aan. Ik knikte. 'Jaimy zou je mij willen ontmoeten?' Vroeg ik. Ze glimlachte. 'Natuurlijk, zou ik dat willen.' Zei ze. Ik glimlachte kleintjes. 'Je moet wel niet denken dat ik ga huilen als ik je zie hoor.' Zei ze en keek me waarschuwend aan. Ik begon te lachen. 'Nee liefst niet.' Zei ik lachend. 'Dan is het goed want dat ging ik toch niet doen.' Ze grinnikte. 'Ik heb rode nagellak aan.' Zei ze lachend. 'Random enzo.' Zei ik lachend. Ze haalde haar schouders op. 'Je kent me toch al.' Zei ze. 'Wat zouden we doen op die afspraak?' Vroeg ze en keek me doordringt aan ook al zat ze achter een computerscherm ze leek me te hypnotiseren. 'Ik zou je meenemen naar het strand. De rest zeg ik niet.' Zei ik. Ze keek me dromerig aan. 'Daar hou ik je aan Styles.' Zei ze. Ik grinnikte. 'Ik wou dat je er al was.' Mompelde ze en keek naar haar handen. Ik glimlachte triest. 'Je zult nog twee weken moeten wachten.' Zei ik en keek haar aan. Ze staarde terug naar het scherm. 'Harry ik moet door.' Zei ze. Ik glimlachte kleintjes. 'Byee babe.' Zei ik. Ze glimlachte. 'Byee lieverd.' Zei ze en drukte het gesprek af. Ik beet op mijn lip. Zou ze me leuk vinden of wou ze gewoon nieuwsgierig worden. Dat die twee weken maar snel voorbij gingen ik kon niet wachten om haar te zien. Ze was gewoon geweldig en ik kon echt niet wachten.

'Harry ben je klaar?' Vroeg Liam. 'Ja hoor alles is ingepakt.' Zei ik en stond recht. 'Hoe was je gesprek?' Vroeg hij en pakte zijn zak. 'Goed, ze wou dat ik al in Engeland was.' Zei ik. Liam knikte. 'Ik snap haar wel, jullie praten elke dag. Ze zal vast wel aan je gehecht zijn. Jij ook aan haar en ontken het nu maar niet.' Zei hij. Ik zuchtte. 'Weet ik wel maar het zijn nog twee weken dus het moet maar.' zei ik en liep naar de taxi. 'Maar weet je al wat je wilt doen met haar?' Ik haalde me op. 'Ik denk dat ik haar mee zou nemen naar een restaurant en daarna rustig door de nacht wandelen in het park.' Zei ik. Hij knikte goedkeurend. 'vind ze niet iets anders leuk?' Vroeg hij. 'Ze houd van het strand, maar dat is wat verder dus dan zou ik een dag uitstap naar het strand houden.' Zei ik. Hij glimlachte. 'Dat zou ik op de tweede date doen. Ik weet niet of ze zich al zo bloot zou geven op jullie eerste date.' Zei hij lachend. Ik haalde mijn schouders op. 'Klinkt als een plan Payne.' Zei ik lachend en we vertrokken naar het vliegveld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen