Foto bij 12. Jaimy A. Wright

Ik werd wakker en ik voelde iets aan mijn wang plakken. Ik slikte en pakte mijn telefoon van mijn oor. Ik geeuwde en keek op het scherm. Oh.Ik was nog steeds aan het bellen met Harry. We hadden tot vier uur s'nachts gepraat. Ik glimlachte. Hij was totaal anders dan ik in eerste instantie dacht. Hij was zacht en lief maar tegelijk ook stoer en grappig. Hij was in sommige dingen net zo extravagant als mij zoals zijn kleding. 'Harry ben je wakker?' Zei ik door de telefoon. Ik kreeg wat gemompel en grinnikte. 'Opstaan Styles!' Riep ik. 'Wat?' Hoorde ik en grinnikte. 'Je telefoon domoor.' Zei ik. 'Oh Jaimy?' Vroeg hij. Ik glimlachte. 'Yeah we zijn dus in slaap gevallen.' Zei ik lachend. 'Ja blijkbaar.' Zei hij lachend. 'Dus wat zijn jouw plannen vandaag?' Vroeg hij. 'Ik ga een concert verpesten.' Zei ik lachend. 'Voor wat ga je betogen?' Vroeg hij met zijn stem nog heser als normaal. 'Nou, voor die dierenproeven. Ik ga mensen oproepen mee te gaan en dan gaan we met die mensen naar het gemeentehuis.' Zei ik. 'Waarom kom je mijn concert niet verpesten?' Vroeg hij. Ik grinnikte. 'Dat zou je wel willen eh.' Zei ik lachend. 'Ja, natuurlijk dan zou ik je tegen houden en je knuffelen.' Zei hij. Ik droomde even weg en stelde me het levendig voor. 'Nou daar zeg ik geen nee tegen.' Zei ik en bloosde lichtjes. 'Wat is jouw planning?' Vroeg ik hem. 'Fotoshoot en liedjes opnemen.' Zei hij. 'Succes.' Zei ik hem. 'Jij ook. Ik hoop je straks nog eens te spreken al is het via sms.' Zei hij. 'Dan moet jij maar de leiding nemen want jij bent de man.' Zei ik. Hij lachte. 'Dag Harry.' Zei ik serieus en legde af. Ik zuchtte en stond op.

Ik liep half slapend naar de woonkamer en zag dat Joshua en Rosa aan het kussen was. 'Oh, let maar niet op mij.' Zei ik en wandelde naar de keuken en pakte een kom cornflakes en liep naar de woonkamer waar ik de tv opzette en mijn ontbijt op at. 'Vind je het erg?' Vroeg Rosa en keek me aan. 'Wat dat je mijn broer aan het binnen draaien bent? Nee zeker niet.' Zei ik en keek weer naar de tv. 'Flash nieuws, de beroemde band One Direction. Kom binnen kort weer naar huis. Hun tournee is bijna afgelopen en de jongens kijken uit naar het weer zien met familie en vrienden.' Ik glimlachte. 'Een paar woorden van de jongens zelf.' Ik zag Liam in beeld komen staan. 'We gaan allemaal zeker en vast goed uit rusten voor de volgende tour.' Zei hij. 'Liam dat mocht je niet zeggen.' Zei Niall lachend. Ik grinnikte. Ik zag Harry in beeld komen en glimlachte. Zijn lange haren zaten in een dot boven zijn hoofd. Hij had zijn hemdje half open hangen en je zag twee tatoeages op zijn borst. Ik likte over mijn lippen en keek even naar Rosa. 'Goh, ik ben nog altijd verbaasd dat je met hem chat.' Zei ze. Ik grinnikte. Ze moest eens weten. 'Kom tortelduifjes we moeten een optreden verpesten.' Zei ik en liep naar de kamer waar ik een leren broek aandeed en een topje. Ik deed wat make up op mijn gezicht en kamde mijn haar en liep naar de hal waar ik m'n hakken aan deed en mijn spandoek pakte en naar buiten liep. Joshua reed naar het centrum van Londen.

Ik liep het podium op en duwde de zanger met mijn kont weg. 'Oké, ik kom hier even het concert verstoren. Direct kunnen jullie weer lekker verder zingen.' Zei ik en keek de menigte aan. Rosa stond te filmen en knikte. 'Ik deed mijn spandoek open. Er stond een foto van een konijn in een kooi. 'Voor de mensen die geïnteresseerd zijn. Wij zijn op weg naar het gemeentehuis om duidelijk te maken dat dit niet langer kan!' Riep ik. 'We hebben nog extra spandoeken bij dus wie mee wil moet nu meegaan. We kunnen een petitie tekenen en zorgen dat het stopt!' Riep ik en rende het podium af. Joshua knikte en Rosa filmde hoe er mensen op ons afkwamen en we deelde spandoeken uit. 'Let's go!' Riep ik. De groep was gestopt en de zanger liep op me af. Hij stak zijn hand uit en ik schudde die. 'Ik kom mee.' Zei hij en samen pakte we de grootte spandoek en liepen we als een soort stoet naar het gemeentehuis.

We riepen van alles totdat de burgemeester buiten kwam. 'Jaimy natuurlijk ben jij het weer.' zei hij. Ik grijnsde. 'Wij willen allemaal een petitie tekenen.' Zei ik. Hij knikte en pakte het papier. Allemaal zette we onze handtekening eronder. 'Stop dierenproeven!' Riep iedereen en ik grijnsde. 'Je krijgt meer volgers.' zei hij lachend en liep naar binnen. 'Oké mensen bedankt voor jullie komst!' Riep ik en zuchtte opgelucht en gaf Rosa en Joshua een knuffel. Rosa zette het filmpje op Youtube en grijnsde. Dit was geweldig. We reden naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen