Foto bij 11. Harry Styles

De volgende ochtend werd ik wakker en pakte als eerste mijn gsm. Ik klikte Twitter open en ik slikte. Ze had me haar gsm nummer gestuurd. Oh god. Ik sloeg haar nummer op en ging recht zitten. Een grijns was op mijn gezicht geplakt. Ik stond op en deed een boxer aan en een jogging. Ik liep naar de woonkamer en Liam zat tv te kijken. 'Liam oh god ze heeft me haar nummer gegeven.' Zei ik hysterisch. Hij keek op en glimlachte. 'Nou bel haar dan domkop.' Zei hij. 'Wat zou ik haar bellen?' Vroeg ik hem. 'Waarom niet? Het is tien uur normale mensen zijn al wakker.' Zei hij. Ik glimlachte en liep naar het terras. Ik drukte op haar naam en de telefoon ging over. Ik ging zitten en keek bang voor me uit. Waarom was ik zo onzeker bij haar. 'Hallo met Jaimy. Met wie spreek ik?' Ik staarde even gechoqueerd naar voor. Haar stem klonk als die van een engel. 'Uh, Hallo met Harry.' Zei ik. Het bleef even stil aan de andere kant. 'Oh, Hey Harry. Ik had niet verwacht dat je ging bellen.' Zei ze lachend en ik hoorde gerommel. Ik glimlachte. 'Geloof me dat had ik zelf ook niet verwacht.' Ze grinnikte. 'Hoe was je concert?' Vroeg ze. 'Goed hoor.' Zei ik en beet op mijn lip. 'Nou dat is mooi.' Zei ze ik glimlachte. 'Jaimy waar zijn die flyers? En met wie bel je nu weer?' Hoorde ik iemand roepen. Ze gniffelde. 'In de kast stomkop en ik bel met Harry!' Riep ze terug. 'Sorry voor mijn broer.' Zei ze tegen me. 'Is niets hoor.' Zei ik lachend. 'Dus Harry waarom bel je? Is het om mijn stem te horen of had je een reden?' Vroeg ze. Ik glimlachte. 'Het was om je zoete stem te horen.' Zei ik flirterig en begon te lachen. 'Nou, lieve Harry jij hebt anders ook wel een sexy stem.' Zei ze. 'Nou bedankt mevrouw.' Zei ik lachend. 'Harry is het goed dat ik straks terug bel? Ik moet flyers gaan uitdelen tegen dierenproeven.' Zei ze. Ik glimlachte. 'Nee doe maar, hoe laat ongeveer want ik heb een concert.' Zei ik. 'Weet je wat, bel na het concert als je in je bed ligt ofzo. Dan is het rustig hoe laat is dat ongeveer? Twee uur?' Vroeg ze. 'Ja één a twee uur deze nacht.' Zei ik. 'Mooi zo bel me dan maar tijger.' Ze lachte. 'Bye Harry, het was fijn je eens te horen.' Zei ze. Ik glimlachte. 'Bye Jaimy.' Zei ik en legde in. Ik grijnsde en liep naar binnen.

'En wat zei ze?' Vroeg Liam en hij ging recht zitten. 'Nou, ze is grappig.' Zei ik lachend en begon het gesprek te vertellen. Tijdens mijn korte verhaal was Niall er ook bij komen zitten. 'Dus je moet haar straks terug bellen?' Vroeg Liam. Ik knikte. 'Wat leuk, nacht gesprekken daar leer je mensen pas echt met kennen.' Zei Liam wijs. Ik glimlachte. 'Bedankt guys.' Zei ik en stond recht en pakte wat ontbijt.

De dag was vrij saai geweest. We moesten een nieuw liedje opnemen en daarna de sound check voor het concert dat nu elk moment ging beginnen. McBusted stond nog te spelen en ik zette op Twitter een berichtje. Let's do this. Alle the love X Ik stuurde het berichtje in de wereld en glimlachte ik legde mijn gsm weg en stond met de andere te springen. 'Oké klaar voor check.' Zei Zayn en we liepen het podium op. We zongen en danste als gekke. Het voelde goed.

Ik kwam s'avonds in het hotel en vertoefde me naar mijn eigen kamer en nam nog snel een douche en kroop naakt in mijn bed. Ik belde Jaimy. Ik geeuwde eens en hoopte dat ze nog wakker was. 'Hey Harry.' Klonk er van de andere kant. 'Hey Jaimy.' Zei ik met een kleine glimlach. 'Hoe was je concert?' Vroeg ze direct. 'Leuk maar vermoeiend ik ben kapot.' Zei ik lachend. 'Oh, ik ken het gevoel van kapot zijn. Mijn voeten vermoorden me zowat.' Zei ze lachend. 'Hoe ging het met je project voor de dierenproeven?' 'Super, veel flyers uitgedeeld daarom dat mijn voeten pijn doen.' Zei ze. Ik glimlachte. 'Als ik daar was zou ik ze gemasseerd hebben.' Zei ik lachend. 'Dat is heel lief Styles.' Zei ze. 'Nou vertel me iets over jezelf.' Zei ik. 'Ik ben Jaimy.' Zei ze lachend. 'Nee dan bedoel ik niet de standaard stuff eh maar persoonlijke dingen.' Zei ik. 'Ik hou van dieren en natuur. Ik heb een tatoeage verslaving en heb er ook veel. Mijn broer is gek maar dat ben ik ook. Ik hou niet zo van kleedjes maar soms doe ik ze wel aan als ik ze echt mooi vind.' Zei ze. Ik glimlachte. 'Jij Styles?' Vroeg ze. 'Ik ben ook gek op tatoeages en kan naar alle soorten muziek luisteren. Ik kleed me niet zo standaard en hou er wel van.' Zei ik lachend. 'Oh en ik hou van katten.' Zei ik. Ze begon te lachen. 'Oh, katten ze zijn toch ook zo'n lieverdjes.' Zei ze. 'Wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt?' Vroeg ik. 'Dat wil je niet weten.' Zei ze lachend waarschijnlijk zat ze te denken aan die tijd. 'Jawel anders vraag ik het niet.' Zei ik. 'Nou, in het begin van mijn protesteren had ik er totaal geen ervaring mee en ik liep een podium op met een kleedje maar er stonden zo'n blazers en dat blies mijn kleedje omhoog en ja daar stond ik dan in mijn onderbroek. Toen was heel diep beschaamd maar achteraf heb ik er heel hard om kunnen lachen.' Zei ze. Ik glimlachte. 'Dat kan ik geloven.' Zei ik lachend en zo ging het door het gesprek. Ik geeuwde en viel met haar stem op de achtergrond in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen