Foto bij || Impress 7.

Ellie Louise Green

"Ellie!" Ik kijk verbaasd om me heen. Waar komt dat geluid vandaan? Ik weet zeker dat - dat Lauren's stem is, maar ik heb geen idee waar zij is. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes, maar Lauren is nergens te bekennen. Dat denk ik tenminste.
"Kijk eens achter je, blinde!" hoor ik nu Lauren's stem van heel dichtbij. Ik draai me om, en daar staat Lauren. Haar wangen zijn een beetje rood, en haar ademhaling gaat snel.
"Wat heb jij nou weer gedaan?" vraag ik, terwijl ik mijn wenkbrauwen optrek. Het is echt niks voor Lauren om zo actief te doen. De enige reden waarom ze zou rennen is omdat ze anders te laat op school komt. We hebben nu nog ruim de tijd, dus dat kan het deze keer niet zijn.
"Ik zag jou, en", begint Lauren, maar ze stopt even om diep adem te halen. Wat een goede conditie heeft ze toch. "Ik moest je zo snel mogelijk spreken. Ik wil die foto nu wel eens zien, en dat gesprek met die Liam lezen."
"Nou, nou, mevrouwtje wil weer eens haar zin krijgen", grinnik ik. Het lijkt eerder dat ze commandeert dan dat ze het vraagt. Bij haar zijn het eigenlijk altijd mededelingen, en geen vragen. Ze zegt iets, en dan moet je daar maar zelf bij bedenken dat het een vraag is. "Maar eh, die foto wil je echt niet zien. Gadverdamme. Ik heb hem geblokt."
"Ah, kom op! Ik heb niet voor niks zo hard gerend. Nu wil ik het zien ook." dringt Lauren aan.
Ik zucht even, en pak dan mijn mobiel tevoorschijn uit mijn jaszak. Meer doe ik ook niet, want voor ik het weet heeft ze mijn mobiel in haar handen. Snel typt ze mijn code in, tot mijn ergernis. Ik moet mijn code echt veranderen.
"Doe geen moeite, je bent zo voorspelbaar dat ik het binnen een dag heb geraden." zegt Lauren. Oh, ik heb dat laatste dus hardop gezegd.
Ik kijk over haar schouder mee naar wat ze doet. Ze klikt Fling aan, en gaat naar mijn gesprekken.
"Hoe heette hij ook al weer? Iets met een J toch?" vraagt Lauren.
"Jason, ja." antwoord ik. Lauren zoekt snel Jason op tussen mijn gesprekken, en klikt op de chat. Meteen kijk ik weg van het scherm. Ik hoef niet nog een trauma te krijgen door die foto te zien.
"Oh mijn god, het is dus echt." stamelt Lauren, terwijl ze vol verbazing naar de foto kijkt.
"Nee, ik heb dit allemaal verzonnen natuurlijk." zucht ik.
"Iel. Hij is niet eens knap." voegt Lauren toe aan haar mening.
"Al was hij knap, dan had ik nog steeds geen naaktfoto gehoeven", zeg ik. "Als er nog zoiets gebeurd, dan kan dat Fling gedoe van jou oprotten. Dan verwijder ik het van mijn telefoon. Ian flipte gisteren al helemaal."
Lauren drukt nog op wat gesprekken, en uiteraard komt ze bij die van Liam uit. Ze is zo nieuwsgierig dat het af en toe vervelend is.
"Ian?" vraagt ze afwezig, terwijl ze tegelijkertijd het gesprek aan het lezen is. "Hoe weet Ian van die naaktfoto?"
"Lang verhaal. Ik wil geen seconde langer over die foto of over Jason praten. De bel gaat ook over één minuut, dus we kunnen maar beter opschieten." stel ik voor.
"Wat jij wilt", zegt Lauren, en ze haalt haar schouders op. "Nog één dingetje over Fling; die Liam is niet verkeerd. Je moet eens vragen of hij een foto stuurt."
"Doe ik vanmiddag wel, of zoiets. Kom, dan gaan we naar de les. Let the party begin." zeg ik, en ik sleur Lauren mee aan haar arm.

×××

Hi guys!! Sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten, we hebben gewoon beiden echt geen tijd gehad.
Maar goed, ik (Kim) heb nu officieel vakantie want ik ben geslaagd! Dus dat wil zeggen dat ik vanaf nu alle tijd heb om te schrijven. (:
Voor degenen die naar One Direction in Brussel zijn geweest, hoe vonden jullie het? Wij zijn allebei geweest en omg het was geweldig + ze zongen No Control asdfghkl!! We hadden beide staanplaatsen maar stonden helaas niet bij elkaar. Ik heb echt nog nooit zó dichtbij gestaan!! En ja ik moet toegeven, dit was geloof ik mijn derde One Direction concert en de eerste keer dat ik moest huilen tijdens hun concert haha. [':
Mijn filmpjes staan trouwens op youtube dus als je ze wilt zien, ga je gang en klik hier! (:
But anyways, i hope you liked this chapter! xxx

Reageer (1)

  • Tahani

    Gefeliciteerd met je diploma! Ik ben op eentiende punt na nog niet geslaagd. Heb gisteren mn her gehad, haha.

    Leuk stukjeeee

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen