Foto bij || Impress 6.

Ellie Louise Green

Uiteindelijk beslis ik om even af te wachten of hij nog gaat reageren. Na dat rare gesprek van daarnet, heb ik niet zo'n zin in nog zo'n gesprek. Wie weet is dit ook zo'n creep, en heb ik binnen de kortste keren wéér een naaktfoto op mijn scherm staan. Ian zou eentje misschien - heel misschien - kunnen accepteren, maar als het nog een keer gebeurd dan weet ik zeker dat hij mijn telefoon gewoon afpakt. Ik snap ergens wel dat hij zich zorgen maakt, maar dit is wel heel overdreven. Alsof ik ooit een naaktfoto terug zou sturen?! Misschien doet Ian wel zo omdat hij zelf slechte ervaringen heeft met naaktfoto's sturen. Je weet het maar nooit. Bij die gedachte grinnik ik even in mezelf. Ian en een naaktfoto sturen? Bah, hoe langer ik erover nadenk, hoe viezer ik het vind worden.
Ineens trilt mijn telefoon, en licht het scherm op. Mijn ogen lezen de melding die verschijnt.
Fling: Liam heeft een bericht gestuurd.
Met een lichte aarzeling houd ik mijn vinger op de 'home-knop'. Ik zucht luid als ik de melding 'Probeer opnieuw' zie staan. Dat stomme gedoe met die vingerafdruk ook altijd. De ene keer werkt het binnen één seconde, en de andere keer zegt die dat je vingerafdruk niet klopt. Ik probeer het nog een keer, en deze keer lukt het wel. Ik had Fling nog open staan, dus ik druk meteen op de naam 'Liam', en er verschijnt een tweede bericht onder zijn oude berichtje.

What a beauty (: x
Het spijt me als ik je verlegen heb gemaakt, maar de waarheid moet gezegd worden


Ik lees zijn berichtje nogmaals. Normaal gesproken zou ik walgen van zo'n opmerking, maar nu niet. Het is eigenlijk best wel grappig dat jongens zo wanhopig zijn, dat ze maar één van de meest gebruikte openingszinnen gebruiken. Vast opgezocht via Google.
Ik besluit het gesprek een iets andere wending te geven, aangezien ik niet zo'n zin heb ik een klef, flirterig gesprek. Lauren heeft mij dat dan wel aangeraden, maar dat betekent niet dat ik daar niet iets van af kan wijken. Het is en blijft mijn leven.

Ik ben niet zo snel verlegen, hoor. Het is meer dat ik nogal afwachtend ben sinds ik net een bepaalde foto kreeg via Fling.

Er zijn inderdaad nogal wat rare mensen hier. Best lachwekkend dat ze dan maar via Fling gaan vragen om nudies.

Het is wel grappig ja, totdat je zo'n foto op je scherm krijgt en je broer net meekijkt.


Ik besluit maar om gewoon de waarheid te vertellen, dus niet dingen verzinnen. Die Liam kent me toch niet, dus waarom zou ik het niet vertellen?

Awkward... Je weet dat je mensen kunt blokkeren?

Echt? Wauw, je bent mijn held.


Pff, dat is een opluchting. Als ik gewoon Jason blokkeer, kan hij mij niks meer sturen, en ben ik van dat gezeik af. Wie weet kan ik ook het gesprek verwijderen, zodat het lijkt dat het er nooit is geweest. Dan kan Ian mij zelfs controleren, zonder iets te vinden. Probleem opgelost.

Hou ook van jou, schatje


Ik trek mijn wenkbrauwen op. Zeg me alsjeblieft dat dit een grapje is. Het zal wel natuurlijk, maar deze humor vind ik niet bepaald grappig.

Grapje

Ik lach me dood.
Dussss, Liam. Hoe ben jij op Fling gekomen?


Ik weet echt niks anders te vragen, en ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe mensen bij zo'n app komen. Het staat niet in de hitlijsten of zoiets, dus zo kan je er niet achter komen.

Een paar vrienden van me dwongen me om het te downloaden. Hun doel is meer om naaktfoto's te krijgen, maar ze hebben nog niet echt succes.

Leuke vrienden zijn dat.

Ach, verder zijn ze wel oké hoor. Hoe ben jij bij Fling gekomen?

Door een vriendin van me, ook gedwongen.
Maar eh, ik ga even wat nuttigs doen met mijn leven. Spreek je later wel x


Ik wacht niet eens op antwoord, en ik sluit de app af. Liam is best oké, tot nu toe. Ik open Whatsapp, en klik op het gesprek met Lauren. Ik heb haar heel wat te vertellen.

×××

Het heeft even geduurd, maar hier is dan weer een hoofdstuk! Kim had examens en ging daarna naar Londen, en ik (Annick) had het druk met school en therapie.
We gaan echt ons best doen om vaker te activeren, maar helaas kunnen we niks beloven.
x

Reageer (3)

  • Hamming

    Heel. Snel. Door.

    9 jaar geleden
  • oomsjes16

    Snel verder!!

    9 jaar geleden
  • LoveIron


    Echt super leuk geschreven (:
    Liam is een schatje hehe
    Snel verder (:
    Kudo!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen