Foto bij Chapter 70

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • LeLouisx3

    Toen ik 17 of 18 was werd ik geopereerd om mijn wijsheidstanden weg te halen. Dat stuk van die ogen niet open krijgen is zooo herkenbaar!! Ik weet nog dat ik wakker werd in de ontwaakzaal en de hele tijd de monitor van mijn vinger duwde terwijl ik nog half-sliep. De verpleegster moest zeker 7x langs komen en werd op de duur kwaad.. oopsieee

    3 jaar geleden
  • MeloveEmma

    Ik werd geopereerd aan mijn ogen toen ik 4 was
    Ik zou slaapmelk krijgen, maar dat ging ze niet snel genoeg dus kreeg ik toch een prik en ben ik in paniek de ok in gegaan
    Na de operatie kreeg ik mijn ogen vet kut open maar dat is logisch want ze waren net geopereerd en ik moest daarna verplicht vla eten. En ik lust geen vla. Was ik eergisteren in het ziekenhuis op de kinderafdeling, zegt ze dat ik ook yoghurt had mogen hebben.
    En toen had ik een fml momentje

    9 jaar geleden
  • Bcollienr1

    Ik had ooit een operatie, nouja amandelen eruit, daarna mocht ik ijsjes eten maar dat wou ik toen niet want dat deed pijn, nu denk ik: "wat was er mis met me?! Geen ijsje willen??"

    Dat was mijn korte verhaal over de enige operatie die ik ooit heb gehad

    9 jaar geleden
  • Lovecandy

    ik begin altijd te roepen en te wenen als ik wakker word, don't ask me why Hahah

    9 jaar geleden
  • oomsjes16

    Snel verder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen