Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

 • xIsoldee

  Ja ik heb dat hele drama mee gekregen en ik was er echt een hele dag geschokt van..
  en hmm ik snap hun beide wel.. Violet waarom ze zo boos en teleurgesteld is, maar ook Harry die met haar wilt praten, al snap ik niet waarom hij haar de afgelopen jaren zo laten vallen heeft ;(

  9 jaar geleden
 • Horlinson

  Mooi geschreven, alweer (:
  Ik kijk echt uit naar het gesprek c:
  Stiekem wil ik Harry's kant van verhaal wel horen..
  <3

  9 jaar geleden
 • GirlAlmighty

  En Naughty Boy go suck a dick you son of a fuck.

  WHAHAHA JIJ BENT ECHT GENIUS! Ik moest hier zo hard om lachen. Son of a fuck :')
  Snel verder <3

  Xxx

  9 jaar geleden
 • Smexy

  Ik weet niet waarom, maat ik lig hier echt dubbel om. Want volgens mij zijn ze beide boos, maar krijgen ze het allebei niet helemaal uit in de woorden dat ze bedoelen. Of heb ik dat nu mis?

  Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren tot Violet toegeeft aan zichzelf dat ze Harry terug wil en dat ze gaan praten. Doe je best Harry, want ik wil weten waarom je in die tijd niet wilde dat ze langskwam en dat je je moeder gevraagd had om te liegen. Dus leg alles maar zo snel mogelijk uit.

  ps. ik heb geen vragen, want ja als ik wat wil vragen dan doe ik dat persoonlijk hahaha, dus heb nu niks.

  snelverder
  x

  9 jaar geleden
 • Monks

  Toen ik "internet" zag staan dacht ik meteen aan fairy odd parents. Want steeds als er aan Timmy Turner werd gevraagd waar hij z'n spullen vandaan haalde zei hij altijd "internet" maar oke nu ratel ik echt heel erg door ahah.
  Violet heeft het recht om zo boos en gekwetst te zijn. Ik zou Harry veel erger hebben behandeld als ik haar schoenen had gestaan..
  Ik kon wel om die ruzie lachen, zo kinderachtig. Ik ben niet echt een fan van 1D, maar shady Louis vind ik helemaal geweldig ahahaha!
  Anyhow, je hebt weer een super goed hoofdstuk geschreven!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen