Foto bij Chapter 64

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • FrannieSuggy

    Ke weet hoe k er inmiddels over denk hahaha

    8 jaar geleden
  • FrannieSuggy

    Gewoon vertellen waarheid duurt het langst. En goed gezegd Chanou!

    9 jaar geleden
  • GirlAlmighty

    Ik ben het zo eens met jou! Dit is het bericht wat ik onder een andere story schreef. Ff gekopieerd:

    Ik wilde echt mijn laptop door het raam gooien ofzo! Hoe kan Zayn zoiets zeggen?! Wat is er gebeurd met hem. Ik zag eerst deze tweet van Louis:

    "Remember when you were 12 and you used to think those Mac filters for your pictures were cool haha ! Some people still do HA!"

    En pas toen ik die foto zag realiseerde ik me dat Louis' tweet daar om ging. Ik kreeg echt helemaal de slappe lach. Louis is echt geweldig. Ik wilde eerst amazayn zeggen, maar die tijd is voorbij. We moeten nu allemaal realiseren dat Zayn heeft gelogen en One Direction en de Directioners de rug toe heeft gekeerd en dat hij nu kaal is. Ieuw. Misschien heb ik iets gemist of iets meegekregen wat niet waar is, want het is altijd best wel moeilijk om er achter te komen wat waar is en wat niet als je dingen leest op internet, maar ik vind dat Louis helemaal het recht heeft om zulke opmerkingen te maken, want Zayn heeft gewoon gelogen met zijn "Ik wil het leven van een normale 22 jarige." Ik weet alleen niet zeker of het echt waar is dat hij dat heeft gezegt, maar als het zo is, dan hoop ik dat zijn solocarrière zo slecht gaat dat hij het leven van een normale 22 jarige kan krijgen ook. Sorry voor dit lange zeikbericht en ik snap het als sommige van jullie aan Zayns kant staan. Ik haat hem niet, absoluut niet want ik ben niet iemand die dingen uit het verleden zomaar weggooit, zoals Zayn doet, maar ik heb geen respect meer voor hem. Ik vind eerlijk gezegt dat ik me redelijk rustig heb gehouden, want normaal gesproken had in elke zin minimaal een keer fuck gestaan :')


    Dit is dus hoe ik erover denk.
    Olivia en Louis moeten het gewoon vertellen!
    Snel verder!
    Xxx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen