Foto bij Denial - 08

Tijd voor een nieuw stukje! :D Ik heb gewoon een voorraad momenteel, dus ik kan jullie gewoon regelmatig blijven voorzien van een stukje! :D Ik ben weer helemaal blij met jullie reacties! :D Vinden jullie trouwens niet dat ik te rustig opbouw? Kan me voorstellen dat het stiekem nog een beetje saai is. Oo en laat me weten wat jullie vinden van het idee van May! :D


@Luckey, mr seks, dat vind ik een heerlijke bijnaam!

@3strawberry3, yeah, super vet als je mijn hoofdpersonage zo aanmoedigt haha! :D

@FearlessFire, nou hier is het stukje dat ze haar gelijk lijkt! :D en was dit wat je dacht dat haar idee was? :D

@girlicious, haha, je mag met RemcoRalf trouwen, geen enkel probleem :P Haha dat zelfingenomen gedoe van Dave is zo heerlijk om te schrijven, echt jummie haha! Ik denk dat May Daves move helemaal niet erg vind ;) Nee geen obsessie kelder voor Dave? :p We gaan het zien ;)

@magiclove, ja ja May kan dat! :D

@Takeru, je gaat zijn reactie hier onder lezen! :)

@yourfriend meneertje sexyness.. hmm fijne naam! Hoewel ik denk dat Dave niet blij is met meneertje :p Haha de eerste kus, nog even geduld, sorry ik ben een rustige opbouwer haha!

@Infrared, haha! :D Gooo May (H)

@Keya, dank je voor je kudo! :D Was dit snel genoeg? (A)

Bedankt weer voor deze super leuke reacties! :D Word nog een dagtaak om ze allemaal te beantwoorden :p Maar dat geeft niet haha! :D Vinden jullie trouwens niet dat ik de spanning te langzaam opbouw? Ik doe graag karakters goed uitdiepen voor er iets gebeurd en een soort van semi-realistische opbouw in een relatie vind ik belangrijk, maar kan me voorstellen dat het voor jullie saai is om te lezen. Anyways let me know!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • FearlessFire

    Oh mr sexy, bring it on.

    Let the games begin and the odds be ever in your favour.


    Mijn idee klopte!!

    9 jaar geleden
  • yourfriend

    Nou weetje ik ben een hele dominante vrouw, vooral in mijn relatie en nee ik leg mijn vriend niet vast om hem vervolgens met een zweep te slaan, maar ik heb gwn de broek aan. Dus als meneertje sexyness moeite heeft met zijn naam dan is dat peg voor hem woehahaha!

    Je opbouw zeker lang ik wordt gek van de spanning!! En dan kan ik niet eens zoals bij een bezoek boek de blz om slaan nee nu moet ik minimaal een dag wachten.
    wel beter eigenlijk want ik heb vrijdag nog een herkansing en als dit een boek was, was er niks terecht gekomen vann mijn herkansing.

    Ik had als ik may was gezegd dat ik peter nog vlug instructies moest geven en had hem dan snel verteld dat het gelukt was, arme peter is ook vol spanning aan het wachten. Zijn zij allang aan het dineren!

    Ik vind de slogon echt wauw, het zou mij aantrekken als klant! Maar waarschijnlijk is het te duur voor mij xD

    Snel verder!!

    9 jaar geleden
  • Luckey

    Top gedaan may!!!
    Mr sexy voor het ontbijt is lekker op zijn nummer gezet!
    Go! May! Go! (yeah) (yeah) (yeah)
    Ben benieuwd na due date xD
    Snel verder please

    9 jaar geleden
  • Bloodstreams

    Ik ga dansen omdat ik blij ben.........

    9 jaar geleden
  • Infrared

    Ik ben echt voor Mays plan. Zeker de slogan, die is echt top hahaha.
    Oh Maytje toch. Hij is zeker wel aantrekkelijk, haha.
    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen