Foto bij 10. Jaimy A. Wright

Ik werd de volgende dag wakker met knallende hoofdpijn. Ugh, waarom moest ik zo veel drinken. Ik zuchtte en ging iets rechter zitten. Ik rekte me uit en stond op. Ik wandelde rustig naar de badkamer en pakte er een aspirientje uit de kast. Ik zuchtte en begon in alle kasten te rommelen waar had ik die stomme sigaretten toch verstopt. Ik opende een lade en daar lagen ze. Ik zuchtte opgelucht en pakte er één uit samen met de aansteker. Ik pakte de asbak en liep naar buiten. Ik geeuwde en ging op een stoel zitten. De zon scheen op mijn bleke gezicht en ik glimlachte automatisch. Ik stak de sigaret aan en vloekte omdat ik mijn gsm binnen was vergeten. Ik liep even terug naar binnen en pakte mijn gsm. Ik ging terug zitten en zuchtte opgelucht. De medicijnen begonnen hun werk te doen. Ik inhaleerde de rook van mijn sigaret en blies die daarna weer uit. Ik pakte mijn gsm en begon wat te Tweeten en wat op Facebook rond te kijken. Oh ik keek naar mijn DM's en zag dat Harry had geantwoord. I'm looking good? Did you look in the mirror? your hot! ;d I'm going to rest tomorrow we have a big show. Have fun there xHarry Ik begon zachtjes te blozen. Deze jongen deed toch wel iets me me. Ook al kende ik hem niet. Hij leek me zo'n schatje.

Ik begon een antwoord te typen op zijn reactie. Darling I look every morning in the mirror ;d But thanks for compliment. And good luck today, you can do this ;3. XJaimy Ik grijnsde en drukte op verzenden. Ik sloot mijn Twitter en legde die op de tafel. 'Goedemorgen zusje.' Mompelde Joshua en kwam naast mij staan. Ik glimlachte naar hem. 'Jij bent ook vroeg wakker?' Vroeg ik. 'Ach ik kon niet meer slapen.' Zei hij. Ik grinnikte. 'Wat gaan we vandaag doen?' 'Nou ik dacht aan flyers afdrukken voor morgen.' Zei ik. Hij zuchtte maar knikte toch. 'Je moet niet mee hoor.' Hij knikte. 'Weet ik zusje maar toch ik ga wel mee.' Zei hij. Ik glimlachte en stond recht. Ik gaf hem een kus op zijn wang en liep naar binnen. Ik liep naar de badkamer en deed mijn kleren aan. Ik deed wat make-up op en liep terug naar de keuken en stak een boterham in mijn mond. Joshua was ook klaar. Ik pakte de USB-stick en stak die in mijn zak en samen liepen we naar de auto.

We kwamen aan bij het kopiecenter en liepen naar binnen. 'Oh, Jaimy wat fijn jou hier nog eens te zien.' Zei hij lachend en ik gaf hem de stick. 'Ja, het is minstens twee weken geleden.' Zei ik lachend. Joshua moest lachen. We kwamen hier nogal regelmatig omdat onze flyers snel verdeeld werden. 'Hoeveel moet je er hebben?' Vroeg hij. Ik dacht even na. 'Doe maar twee honderd.' Zei ik. De man knikte en liep naar zijn computer. Ik keek naar Joshua en zuchtte verveeld. 'Ik ga anders al een plek zoeken in het restaurant.' Zei Joshua. 'Joshua we hebben net gegeten.' Zei ik verbaasd. 'Weet ik maar Rosa en Tedd komen ook.' Zei hij. Ik knikte. 'Oké dan laat me hier maar achter.' Zei ik. Hij lachte en verdween. Ik draaide met mijn ogen. Ik pakte mijn gsm en keek op twitter. I think you have to much ego. But your welcome. Thanks we're gonna smash it. XHarry Ik glimlachte. Hij was zo'n lieverdje. Ik stopte mijn gsm weg en daar lagen mijn flyers. 'Bedankt.' Zei ik en betaalde de man. Ik wandelde winkel uit en liep richting het restaurant waar we hadden afgesproken.

'Daar ben je eindelijk.' Zei Rosa en gaf me een knuffel. Ik glimlachte. 'Heb je nog iets gehoord van Harry?' Vroeg ze. 'Ja hoor elke dag stuurt hij me bijna.' Zei ik. Ze gilde. 'Oh god je moet hem echt ontmoeten.' Zei ze. Ik draaide met mijn ogen. 'Nu niet te snel gaan oké, ik ken de man nog niet eens.' Zei ik. Ze keek me verbaasd aan. 'Ik zou zo met hem in bed gaan hoor heb je zijn lichaam al eens gezien?' Vroeg ze. Ik zuchtte. 'Rosa, ja ik heb een foto van hem gezien en dan nog ik wil hem eerst leren kennen.' Zei ik en draaide met mijn ogen. Ik pakte mijn gsm en begon een bericht te typen: I don't know if I can trust you but maybe its easyer if we had each others numbers? Here is mine. ..... X Jaimy 'Oh je hebt je nummer gegeven.' Zei Tedd droog. 'Stil.' Zei ik en wees naar Rosa. Hij grinnikte en knikte. 'Ik zwijg als een graf.' Zei hij. Ik glimlachte. 'Kom dan gaan we eten.' Zei ik en keek op de menu kaart.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen