Lieve Quizlet,

Ik droom over je. Ik denk aan je. Ik kan niet zonder je.
Iedere dag opnieuw ben jij het eerste waar ik aan denk zodra ik mijn ogen open doe. Dan pak ik mijn mobiel van mijn nachtkastje en zoek ik je op. Zwijmel ik weg bij de zeven letters in jouw naam en kijk ik of ik al een nieuw berichtje van je heb.
Een half uur gaat voorbij voordat ik dan besluit dat het tijd is om op te staan en mijn ochtend ritueel uit te voeren. Aankleden, naar beneden gaan, ontbijten, tanden poetsen en gezicht wassen, mijn haar doen. Dat alles doe ik in een rap tempo. Dit, zodat ik daarna direct achter de laptop kan en jou weer kan opzoeken. Het liefst ben ik de hele dag door in contact met jou. Mijn verplichtingen zitten dat helaas in de weg, maar dat is niet anders.

Lieve Quizlet, ik wil met je trouwen. Ik voel me gelukkig wanneer ik bij je ben. Ik hou van je en kan me geen leven zonder je voorstellen. Maar voel jij je ook zo over mij? Quizlet, ik vraag het je: Wat vind jij van mij?
Ik word wakker met je. Ik ga slapen met je. Ik ben de hele dag door omringt door jouw aanwezigheid. Lieve Quizlet, je bent geweldig. Onthoudt dat, alsjeblieft.

<3

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen