Foto bij W101

en, hoe toepasselijk, bij een schattige-puppy hoofdstuk komen we op...
Het huisnummer van Samson en Gert!

Niet veel later had Bloom de kleine pup in haar handen. Ze streelde het diertje voorzichtig. De puppy kefte zacht. Laika kwam er ook bij staan.
“Hij lijkt op je, Bloom”, zei Sky met een kleine glimlach. Bloom grinnikte. Het was inderdaad leuk toeval dat het om een ietwat rossige pup ging.
“En zijn ogen”, voegde Flora er aan toe.
“Een rosse pup met blauwe ogen… Ik zou geen andere naam kunnen bedenken”, grinnikte Brandon.
“Dus… het is goed?”, vroeg de vrouw.
“Zeker weten”, zei Bloom overtuigd. Ze zette kleine puppy Bloom weer bij haar moeder op de grond. “Zoiets kan ik echt niet weigeren.”

’s Zaterdags stonden de Winx en specialisten al vroeg op. Ook Saladin en Codatorta waren vroeg uit bed en voegden zich bij hen om samen naar Alfea te gaan. Bloom had het geduld niet om te voet te gaan of met welk vervoermiddel dan ook, dus gebruikte ze haar krachten om iedereen in hun living te doen verschijnen.
“Ik ga Faragonda zeggen dat we er zijn”, zei ze meteen.
“Ik ga wel mee”, zei Flora.
“Dan haal ik Roxy”, zei Stella.
“En wij zullen de anderen gaan opwachten”, zei Sky. Bloom knikte. Roxy’s moeder had beloofd Mike en Vanessa mee te brengen, dus hen hoefde ze ook zelf niet te halen.

“Jullie zijn vroeg”, zei Faragonda met een glimlach.
“Oh, tja, ik…”, zei Bloom aarzelend.
“Maak je geen zorgen, Bloom, je weet toch dat jullie hier altijd welkom zijn?” Faragonda omhelsde Bloom even. “Zenuwachtig?”
“Behoorlijk”, zei Bloom met een zucht.
“Het komt goed”, zei Faragonda zacht. “Kom, we gaan eerst Griselda waarschuwen dat jullie er zijn.” Met z’n drieën liepen ze het kantoor uit.
“Shit, dat monster is terug!”, hoorde Bloom iemand roepen. Ze keek om en verbleekte meteen toen ze een meisje naar haar zag wijzen en anderen die vol afschuw naar haar keken. Faragonda deed een paar stappen naar de meisjes toe.
“Zulk taalgebruik duld ik niet, dames”, zei ze streng.

Reageer (2)

  • disneylover

    Aghh ik vind het zoo leuk dat een puppy naar Bloom vernoemt is.
    GO Faragonda

    9 jaar geleden
  • molentje1313

    go Faragonda.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen