Foto bij 07. Harry Styles

De wekker ging af en ik kreunde door het felle lawaai. Ik drukte de wekker af en ging nog wat beter onder het deken liggen. Vandaag hadden we niets gepland en dat vond ik echt wel fijn. Maar waarom stond mijn wekker dan? 'Styles opstaan binnen een uur hebben we een meet and greet!' Riep Paul van buiten. Ik zuchtte. 'En pak je valies straks vliegen we ook naar Italië!' Riep hij er nog achter. Ik stond op en deed een propere boxer aan. Ik kleedde me ook rustig aan en kamde mijn haren, voordat ik alles in mijn toilettas deed en het in mijn koffer gooide. Ik pakte al mijn kleren bijeen en gooide die ook in mijn koffer. Ik sloot mijn valies en trok hem mee naar de deur. Ik deed mijn haar nog in een dot en pakte daarna mijn gsm en mijn oortjes. Ik opende de deur en reed mijn valies naar buiten. 'Wow je bent snel klaar.' Zei Paul. 'Ja ik wil ook nog eten.' Gromde ik. Ik trok mijn valies mee en liep naar de lift.

Beneden aangekomen pakte Georges mijn valies over en ging die al in de auto steken. Ik wandelde rustig naar de refter om te ontbijten. Alleen Niall en Liam zaten al te ontbijten. Ik grinnikte, die twee waren altijd eerste. Ik pakte een bord en legde er twee boterhammen en een stukje kaas op. Ik wandelde rustig naar de tafel en zette het neer. Daarna keerde ik terug naar het buffet om een tas koffie te nemen. Ik ging terug aan tafel zitten. 'Goedemorgen.' Zei Niall lachend. Ik glimlachte terug. Louis kwam ook aangewandeld en plofte zich naast me neer. 'Waarom moet het zo vroeg zijn?' Zuchtte hij en legde zijn hoofd neer op de tafel. Ik grinnikte en ging met mijn hand door zijn haar. 'That's life.' Zei ik lachend. 'Heb je al antwoord gehad?' Vroeg Louis. Ik haalde mijn schouders op. 'Hoe je weet het niet?' Vroeg Niall. 'Paul heeft me niet echt de kans gegeven om rustig wakker te worden.' Mompelde ik en nam een hap van mijn boterham. 'Kijk dan nu!' Riep Louis hard. Ik wreef over mijn oor en keek hem lichtelijk kwaad aan. 'Jaja, jullie zijn nog erger als mij.' Mompelde ik. Ook al was ik zelf benieuwd. Ik opende Twitter en zag dat ik tien DM's had. Mijn hart sloeg een slag sneller en ik opende het mapje. Daar stond het dan Jaimy Wright. Ik zuchtte opgelucht en opende het bericht. Hey there stranger, my friend is like freaking out, but honestly I don't know you. Woeps. But thanks for your message its sweet. I think you inspire others to with your music maybe its time to listen one of your songs maybe you can send me one ;3. Greets Jaimy Ik las het en ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Ze wou een liedje van ons horen en ik moest het haar sturen. Oh god. 'Oh ze heeft geantwoord.' Mompelde ik en las het berichtje nog eens. Mijn gsm werd uit mijn handen getrokken en Louis begon het te lezen. 'Hah ze kent ons niet eens.' Zei hij een beetje beledigd. 'Nou en dan.' Gromde ik en pakte mijn gsm terug. 'Het is wel een schattig bericht.' Zei hij toen schouderophalend. Ik grinnikte. 'Welk nummer zou ik nemen?' Vroeg ik en begon toen na te denken.

We zaten bij de meet and greet maar ik had nog altijd geen idee welk liedje ik zou door sturen. 'Dus wie vinden jullie het leukste van de band?' Vroeg Niall. De drie meisjes begonnen te giechelen. 'Liam.' Mompelde het Blonde meisje. Ik grinnikte en gaf Liam een klopje op zijn schouder. 'Ik denk dat ik Niall het leukste vind.' Zei het bruine meisje en keek ons verlegen aan. Niall begon te grijnzen. 'Louis.' Zei het laatste meisje standvastig. 'Nou Zayn laten wij dan maar gaan.' Zei ik en gaf hem een knipoog. Zayn begon te lachen. 'Ja laten we dat doen.' Zei hij. Toen begonnen we te lachen.

Na de meet and greet waren we naar het vliegveld gereden en nu zaten we te wachten in onze gate. Ik opende mijn Twitter en begon een antwoord te typen naar Jaimy. Hey Jaimy, it's funny you don't know us but no worry its not a shame ;d. I had to think about a good song but I think that Where do you belong. A good song is. So let me know what you think about the song. Harry Ik drukte op verzenden en ik zuchtte opgelucht. Ja ik denk dat dat een goed nummer is. Toen mochten we in het vliegtuig. Op naar het volgende land.


Hey there!
I feel like shit. Zayn has left.. I Don't know what to do..
Lots of Love Femke

Reageer (1)

  • Naressa

    super babe, ! en we komen er samen doorheen.
    zoveel liefde en respect voor je
    !

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen