Foto bij 05. Harry Styles

Halfjaar later

'Styles opstaan!' Riep Louis in mijn hoor. 'Rot een eind op.' Gromde ik en draaide me nog eens om. Zijn lach klonk door mijn gehoorgangen en het irriteerde me nog meer. 'We hebben een interview en daarna een meet and greet.' Zei hij met zijn zangerige stem. Ik zuchtte verveeld en opende mijn ogen. 'Kan niemand me ooit laten slapen.' Gromde ik. 'Dan moet je maar niet zo laat meisjes stalken op internet.' Zei hij en grijnsde naar me. Dat is waar ook ik heb tot drie uur deze nacht op Twitter en YouTube zitten kijken naar Jaimy. Goh ik was geobsedeerd door dat meisje. Al de jongens wisten het ondertussen. Zayn had het er het moeilijkst mee omdat ik haar niet kende en ik een stalker leek. 'Ben je nu weeral aan haar aan het denken?' Vroeg Louis en keek me streng aan. 'Nee.' Gromde ik en duwde hem uit mijn gezichtsveld. Ik stond met tegenzin op en liep Louis voorbij om naar de badkamer te gaan. Ik pakte snel een douche en kleedde me daarna aan. Ik pakte ook een hoed uit de kast en zette die op mijn hoofd. Toen ik uit de badkamer kwam liepen Louis en ik naar beneden om snel te ontbijten.

We zaten bij het interview en ik verveelde me. De man die voor ons zat was constant onzin aan het uitkramen en alleen Liam leek nog te antwoorden. Ik pakte mijn gsm erbij en zag dat Jaimy had getweet. Ik opende Twitter en zag haar staan samen met een jongen. Een steek van jaloezie ging door mijn hart. Ik keek onder de foto. With my big brother in Oxfordstreet for a little bit of shopping x Love him @JoshuaWright Ik glimlachte opgelucht. Het was haar broer maar. Ze had wel een knappe broer. Echt op elkaar leken ze niet, maar toch zag je hier en daar een paar kenmerken. 'Dus Harry heb jij een vriendin?' Vroeg de interviewer. ' Nee ik ben happy single.' Zei ik en glimlachte naar de man. Ik deed mijn gsm weg en gaf mijn volledige aandacht weer aan de man. 'Nog één laatste vraag, jullie hebben nog ongeveer een half jaar tournee maar wat is het eerste wat jullie gaan doen als jullie thuis zijn?' Vroeg hij. 'Naar Perrie' 'Sophia.' Antwoordde Zayn en Liam direct. 'Eten.' Ik grinnikte om Niall zijn antwoord omdat ik wist dat hij totaal iets anders ging doen. 'Eleanor.' Zei Louis schouderophalend. 'Naar mijn familie.' Antwoordde ik dan maar. De man leek tevreden te zijn. 'Oké dat was het dan.' Zei hij en gaf ons alle nog een hand en daarna stonden we één voor één op, om te verdwijnen door de deur. 'Jij leugenaar.' Zei Louis en kneep in mijn wangen. Ik grinnikte. 'Wat had ik moeten zeggen. Eigenlijk stalk ik een meisje al een halfjaar en ik ga haar opzoeken?' 'Nee dat zou raar overkomen.' Zei Niall en gaf me een klopje op mijn schouder. We begonnen te lachen en liepen met z'n alle naar de bus om naar de meet and greet te gaan.

De drie meisjes waren nog niet gearriveerd dus hadden we even tijd voor ons zelf. 'Dus wat ga je nu doen met Jaimy?' Vroeg Liam en keek me aan. 'Nou hoe bedoel je ik ga haar zoeken na de tour.' Zei ik schouderophalend. 'Harry denk je nu echt dat ze je ineens in de armen gaat springen en met je beginnen praten?' Vroeg hij en schudde zijn hoofd. 'Nee maar, wat moet ik dan doen?' Gromde ik gefrustreerd. Waarom moest ik altijd de moeilijke weg nemen? 'Nou je kan haar misschien al iets sturen op Twitter? Met haar beginnen communiceren.' Stelde hij me rustig voor. Hij kwam naast me zitten en legde zijn arm rond mijn nek en trok me dichter. Ik zuchtte en liet me vallen op zijn borst. Liam kon mij altijd kalmeren. Louis had die kracht ook maar bij Liam het zat in zijn genen. 'Dus als ik een DM stuur op Twitter gaat ze met me praten?' Vroeg ik. 'Ja waarom niet? Je bent knap Harry elk meisje kan dat zien. Maar je moet nu ook niet beginnen met Hoi, ik stalk je al maanden en nu wou ik met je praten.' Ik gaf Liam een stomp in zijn buik en begon te lachen. 'Nee het moet de moeite waard zijn te lezen.' Mompelde ik in mijzelf. 'Ja inderdaad. Dus doe je best denk erover na en als het niet lukt zullen wij wel helpen.' Ik knikte en Louis kwam binnen. 'Oh jullie zijn aan het knuffelen zonder mij.' Zei hij en keek me straffend aan, ik grinnikte en opende mijn armen en hij sprong op mijn schoot en trok ons in een knuffel. 'De meisjes zijn er.' Mompelde hij. Ik knikte en gaf hem nog een kus op zijn wang en duwde hem daarna van me af. Ik gaf Liam ook nog een kus op zijn wang. 'Bedankt Li.' Fluisterde ik nog in zijn oor en we liepen dan met z'n drieën naar de kamer van de meet and greet.


Hey there!
How are you guys? Dus wat denken jullie wat Harry zal sturen?
Lots of Love Femke

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Awwwwwww Harry you're such a cutieeeeeeeee

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen