Vanuit Cassadra…
Ik zit samen met me moeder en Romy in de auto onderweg naar Duinrell toe. We zitten lekker met de muziek mee te zingen en kijken een beetje uit om ons heen hoe ver we er al zijn. We zitten nu al ongeveer een uur in de auto en we zijn er gelukkig bijna. Niet veel later komen we aan bij Duinrell. Romy en ik zien de andere meiden al staan. We stappen even snel uit de auto en lopen naar de andere meiden toe. En we geven ze allemaal een knuffel daarna stappen we weer de auto in want we kunnen namelijk gelijk naar het huisje toe. Als we bij het huisje aankomen laden we gelijk al onze spullen uit en verdelen we de kamer. Het is best wel logisch wie met wie gaat. Ik ga namelijk samen met Romy op een kamer. Dyone en Marleen gaan samen op een kamer en ook Ilayda en Florence gaan samen op een kamer. Als we een beetje alle spullen op onze kamers hebben uitpakt gaan we de boodschappen doen. De moeder van Ilayda en mijn moeder gaan samen mee de boodschappen doen. Ik stap samen met me moeder, Romy en Dyone de auto in en Ilayda gaat samen met haar moeder Florence en Marleen de auto in.

Vanuit Romy…
We zitten in de auto onderweg naar de supermarkt. De moeder van Cassandra heeft de cd van
B-Brave opgezet. Cassandra: mam je moet zo wel even de cd er uithalen dan kunnen we hem ook straks misschien nog in het huisje draaien ofzo. Moeder Cassandra: is goed. En we gaan weer verder met mee zingen. Na een kwartiertje rijden komen we bij de supermarkt aan. We pakken twee karentjes en doen al onze spullen wat we voor dit hele weekend willen hebben in de karentjes. Als we dan echt alles hebben lopen we naar de kassa’s toe om alles af te rekenen. We doen allebei de wagens op een andere kassa band dan zijn we zo even snel klaar. De moeder van Cassandra rekent het ene wagentje af en de andere rekent de moeder van Ilayda af. We bedanken ze er voor maar ze zeggen dat het al goed is en geen probleem is. We laden alle spullen in de auto en rijden dan weer terug naar de Duinrell toe. Na een kwartiert komen we daar ook weer aan. Het is nu veel drukker dan net dus we waren al echt blij dat we al een beetje vroeg waren. We rijden verder naar ons huisje toe en halen alle tassen uit de auto en ruimen gelijk alles uit. We zeggen de moeder van Cassandra en Ilayda gedag. Na een half uur ga ik samen met Florence het eten voor vanavond klaar maken. Na een half uur zijn we klaar en kunnen we met ze alleen lekker eten. Ik zet alles wat we nodig hebben op tafel en gaan dan eten met ze alle.

Vanuit Dewi…
We zitten nu al even in de auto en zijn onderweg naar Duinrell. Na een klein uurtje zijn we er alweer. Ik stap de auto uit en zie de andere meiden nog niet staan, maar het is wel al heel erg druk. Ik haal al me spullen uit de auto en zeg dan me vader gedag en dan rijd die weg. Ik sta nu al zo tien minuutjes te wachten en dan zie ik eens drie meiden aan komen lopen. En met dat ze dichter bij komen zie ik dat het Kelsey, Britt en Magali zijn. Ze komen naar me toe lopen en ik geef ze alle drie een knuffel. Magali: ben je der al lang schat? Dewi: ik ben der net ongeveer tien minuutjes. Britt: oke dat valt op zich wel mee. Kelsey: blijven jullie hier staan dan ga ik wel even snel inchecken. En met dat loopt Kelsey weg. Niet veel later komt ze terug en heeft alle spullen, daarna lopen we met ze alle en mij spullen naar de auto van Kelsey. We doen mij spullen ook in de auto en rijden dan naar ons huisje toe. Als we bij ons huisje zijn hallen we alle spullen uit de auto en ruimen alles op in het huisje. Ik deel samen met Kelsey een kamer en Magali en Britt delen samen een kamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen