Vanuit Ilayda…
De laatste bel gaat en ik loop samen met Florence de klas uit. We lopen langs ons kluisje om de laatste spulletjes er in te doen en er uit te halen. Als we helemaal klaar zijn lopen we naar onze fietsen en fietsen allebei richting huis. Als we allebei bijna thuis zijn zeggen we elkaar gedag. Florence woont namelijk één straat voor mij dus dat is best wel chil. Als ik me fiets in de tuin neer heb gezet heeft me moeder al wat drinken neer gezet voor me. Als ik me drinken heb opgedronken loop ik naar boven om al me spullen voor het weekend helemaal klaar te maken. Als ik na een half uur klaar ben met al me spullen loop ik naar beneden toe naar me moeder. Ilayda: mam ik ben klaar met me tassen pakken. Mama: dat is mooi is Florence ook al klaar? Ilayda: geen idee heb ik nog niet geappt of gebeld. Mama: oke ga dat maar want als zei klaar is kunnen we er wel heen rijden het is ongeveer ander half uur rijden. Ilayda: is goed. Ik loop weer naar boven om me mobiel te pakken. Ik toets de naam van Florence in en ik bel der op. Florence: hooiiii Ilayda. Ilayda: hooiii, hoe ver ben je? Florence: ik ben helemaal klaar. Ilayda: oke top ik ook dan gaan wij nu alles in de auto doen en dan komen we jou kant op. Is dat goed? Florence: jaa is goed tot zo.

Vanuit Florence…
Ilayda belde net dat ze al helemaal klaar was en dat ze er zo aankomen. Ik bracht me tassen naar beneden dat ik alles al helemaal klaar had staan als Ilayda zo met der moeder er aan komt. Ik pak nog snel even wat te drinken en eten voor onderweg als de bel gaat. Ik loop naar de voordeur en doe de deur open en zie Ilayda met der moeder zijn. Ik zeg me ouders gedag pak samen met Ilayda me spullen en we doen ze in de auto van der moeder. We gaan allebei achterin zitten. En we rijden onderweg naar Duinrell toe. Hier hebben we echt lang op gewacht en we hebben er echt super veel zin in. Ik denk namelijk dat het daar helemaal niet slapen word. We zouden ongeveer met de andere 4 meiden om de zelfde tijd aankomen en dan zouden we met ze alle naar het huisje gaan, en dan gaan we boodschappen doen. Ilayda en ik zitten rustig op de achterin mee te zingen met de muziek die gedraaid wordt.

Vanuit Marleen…
Me laatste school bel gaat, en ik ga snel naar me fiets toe om naar huis te gaan. Als ik thuis aankom pak ik even snel wat te drinken en ga snel me laatste spullen in pakken. Als ik al me laatste spullen aan het pakken ben word ik gebeld door Dyone. Ik neem snel me telefoon op. Marleen: heee Dyone. Dyone: heee Marleen, hoe was school? Marleen: saai zo als elke dag en die van jou? Dyone: jaa ook best wel saai, ben je al lang thuis? Marleen: nee denk pas een kwartiertje jij? Dyone: ja al een uurtje. Marleen: ben je dan al helemaal klaar met alles te pakken? Dyone: jaa jij ook al? Marleen: bijna, maar kom zo anders al hier heen dan kunnen we zo gelijk weg. Dyone: is goed ik kom er dan zo gelijk aan, al me spullen even naar beneden doen en dan brengt me ma me denk ik wel even. Marleen: is goed ik zie je zo. Ik hang de telefoon op. En ga snel verder met al me andere spullen pakken want Dyone komt ook zo. Maar gelukkig ben ik bijna klaar en breng ik al me spullen naar beneden toe. Ik doe alvast al me spullen in de auto en ga dan nog even aan de keuken tafel zitten.

Vanuit Dyone…
Me moeder heeft me net met al me spullen bij Marleen afgezet. Ik loop naar de deur en bel aan, niet veel later doet Marleen de deur open. We geven elkaar een knuffel. Dyone: moet ik al me spullen naar binnen doen? Marleen: nee joh we gaan zo gelijk weg, wacht mar ik roep me moeder wel even dan kunnen we nu gelijk gaan. Marleen loopt terug naar binnen om der moeder te roepen en ik blijf buiten staan wachten. Gelukkig is het niet koud dus vind het niet erg om buiten te blijven wachten. Ik sta nog geen 5 minuten buiten en ze komen allebei al naar buiten gelopen. We doen al me spullen in de auto en rijden dan met ze vieren richting Duinrell. Het zou maar een uurtje tot ander half uur rijden zijn als er ook nergens geen file zou staan. En we hebben nog best vroeg met de andere meiden afgesproken. Dan kunnen we eerst nog rustig boodschappen doen en eten, daarna kan het feest zeker beginnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen