Vanuit Britt…
Vermiddag na school ga ik samen met Magali, Dewi en Kelsey naar Duinrell toe. We gaan met ze vieren naar het tinaweekend, niet speciaal voor een bepaalde artiest meer gewoon voor allemaal en natuurlijk de gezelligheid met iedereen die daar ook is. Als ik thuis kom van school hoef ik niks meer te doen al me spullen staan al helemaal klaar. Maar ik moet wel heel snel naar huis fietsen want Magali en Kelsey komen me ophalen. En Dewi word er na toe gebracht. Ik zit dan eindelijk in me laatste les van vandaag, ik kan niet wachten tot dan ook echt eindelijk dit laatste uur boor bij is. En ik weet ook echt niet hoe snel ik straks naar huis toe moet fietsen. Ik zit nog een beetje voor me uit te starren tot dat de laatste bel nu ook echt eindelijk is gegaan. Ik heb niet eens echt door gehad dat die is gegaan. Als iedereen uit de klas is tikt me docent me aan. Docent: Britt. Britt: huh wat? Ik kijk geschrokken op en kijk om me heen en zie dat de hele klas al leeg is, alleen me docent en ik zijn er nog. Docent: hehe Britt, moet je niet naar huis te het is weekend. Britt: uuhhmmm ja, dank u wel. Ik doe al me spullen in me tas en loop dan de klas uit. Ik loop nog snel langs me kluis en pak nog de spullen die ik nodig heb. En daarna loop ik snel naar buiten toe naar me fiets. En ik fiets dan zo snel als ik kan naar huis toe.

Vanuit Magali…
Het is 12:00 en me laatste school bel gaat, het is dan ook eindelijk weekend ook voor mij. Ik loop langs me kluis om de juiste spullen er in te doen en er uit te halen. Ik fiets dan heel rustig naar huis toe. Ongeveer over 2 uurtjes komt Kelsey me alweer ophalen. En daarna gaan we gelijk door Britt ophalen, maar die woont toch dicht in de buurt en ook bij Duinrell. Dan gaan we door naar Duinrell en we gaan denk ik het huisje in en daarna boodschappen doen. Dewi komt wat later want die word gebracht. Ik ben na een kwartiertje fietsen thuis en pak even wat te drinken. Als ik klaar ben met drinken pak ik nog al me laatste spullen in en dan heb ik toch ook nu wel echt alles klaar. als ik toch helemaal klaar ben en nog op Kelsey moet wachten kan ik net zo goed nog even wat te eten pakken en nog even tv kijken.

Vanuit Kelsey…
Ik pak al me laatst spullen bij elkaar en doe ze in me tas. Als ik bijna helemaal klaar bent schrik ik ineens van me telefoon die afgaat. Ik loop er snel heen en zie dat het Magali is ik neem snel op. Kelsey: hee Magali. Magali: heee Kels, hoe weet je dat ik het ben? Kelsey: ik keek nog even snel wie het was voor ik op nam. Magali: aaahhhh okee, maar waar ik dus voor belde is dat ik al uit was en al thuis ben. Kelsey: helemaal top van je. Magali: jaaa he goed van me. Kelsey: zeker ik ben nu ook klaar met alles te paken. Magali: zoo jij bent ook goed bezig. Kelsey: jaa he vond ik ook al. Magali: jaa hoe laat kom je hier heen dan. Kelsey: ik ga nu al me spullen naar beneden brengen en dan ga ik alles in de auto doen en dan kom ik wel naar jou toe als je het goed vind hoor. Magali: jaa hoor ik vind het helemaal prima. Kelsey: oke mooi ik ben denk ongeveer over een half uur bij je. Magali: hallo je woont zo dicht bij en dan nog zo lang er over doen. Kelsey: jaa tuurlijk ik zeg net dat ik me spullen naar beneden moet brengen dan in de auto doen dan alles afsluiten en dan kan ik pas jou kant op komen dus dan duurt het wat langer he. Magali: oooo ja daar heb je natuurlijk wel weer gelijk in. Kelsey: jaa weet ik daarom zeg ik het ook. Magali: oke maar hang nou maar op dan ben je sneller bij mij. Kelsey: ja is goed, tot straks. Magali: tot straks poepje.

Vanuit Dewi…
De bel gaat en ik weet niet hoe snel ik naar me fiets toe moet gaan. Als ik bij me fiets ben fiets ik snel naar huis. Thuis pak ik nog al me laatste spullen in en roep naar me vader dat ik klaar ben. Papa: hoe laat wil je weg gaan’’ roept die terug. Dewi: over een uurtje is wel goed. Papa: oke is goed, moest je geen boodschappen mee nemen? Dewi: nee die gaan we daar hallen. Papa: hebben jullie wel een auto? Dewi: jaa Kelsey heeft een auto dus het komt wel goed pap maar toch bedankt. Papa: geen probleem. Ik ga nog even op bed liggen en kijk wat tv we gaan toch pas over een uur weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen