Calanthe ligt tegen me aan te slapen. Haar hoofd maakt mijn arm gevoelloos maar ze ligt te lief om haar nu wakker te maken. Haar benen liggen op Nils schoot. Daan en Owen zijn druk bezig achter hun mobiel en eigenlijk is Nils de enige die de film nog echt kijkt. Ik kijk naar het meisje wat tegen me aan ligt. Haar haar ligt als een deken over haar armen en gezicht heen een veel meer dan haar en een neus is dan ook niet te zien van der.
'Gast je zit naar der te staren,' merkt Owen op als hij even van zijn mobiel weg kijkt.
'Ze slaapt dus iets er over te zeggen heeft ze niet,' brengt Daan er tegen in voor ik wat kan bedenken om terug te zeggen.
'Kunnen jullie ook stil zijn ik probeer een film die ik gister nog heb gezien te kijken,' we barsten in lachen uit om Nils opmerking en ook hij kan een grinnik niet terug dringen.
'Gast je weet dat wat je net zei echt super stom klonk,' zeg ik lachend en hij knikt.
'En jij weet hoop ik ook dat onze Engelse uitwisselingsstudent tegen je aan ligt te slapen?'
'Nils hij zit haar al de hele tijd aan te staren wat denk je zelf,' zegt Daan lachend en stopt zijn mobiel weg.
'Ik denk dat hij het nog niet door had,' krijgt hij als antwoord waardoor we allemaal in de lach schieten. Ik voel beweging bij mijn arm en werp even een blik op Calanthe die met haar hand het haar uit haar gezicht haalt.
'Heb ik iets gemist?'
'Ehm, naast de halve film en een rare opmerking van Nils en het gestaar van Rein niet veel,' zegt Owen lachend.
'En dan vergeet hij er wel bij te zeggen dat die gast daar en die gast daar alleen maar naar hun mobiel aan het staren waren,' zeg ik lachend en wijs naar Owen en Daan die onschuldig hun handen in de lucht steken.
'En waar zat jij naar te staren dan?' vraagt ze met een ondeugende glimlach op haar gezicht.
'Niet naar zijn mobiel, niet naar de film maar naar een bepaald slapend persoon in deze ruimte die toevallig uit Engeland komt,' zegt Daan met een grote grijns op zijn gezicht voor ik antwoord kan geven.
'En wat wou jij zeggen?' vraagt ze grinnikend.
'Ik wou liegen maar Daan was me voor met de waarheid,' ze grinnikt en knikt.
'Bedankt Daan voor de waarheid,' hij knikt haar lachend toe en pakt daarna zijn mobiel er weer bij.
'Mobiel verslaafde inleveren,' zegt ze lachend en pakt zijn mobiel af.
'Hey geef me alsjeblieft mijn mobiel terug,' ik schud gelijk mijn hoofd en haal de mobiel uit haar handen als ik zie dat ze er over na denkt om hem terug te geven. 'Rein bij jou ga ik het niet eens netjes vragen.'
'O nee hier neem jij maar,' zeg ik lachend en druk de mobiel weer in Calanthe' handen.
'Calanthe geef het,' ze schud haar hoofd maar als Daan op staat ook zij snel op en vervolgens rent Calanthe gevolgd door Daan naar de trap op.
'Gaan we haar helpen?' vraagt Owen lachend.
'Laten we gaan,' zegt Nils lachend en we staan met zijn alle tegelijk op. We lopen naar boven waar we gelijk naar Calanthe' kamer komen waar Calanthe Daans telefoon uit het raam houdt.
'Maak een keuze Daan,' zegt ze lachend.
'Geef me gewoon mijn telefoon,' zegt hij lachend.
'Nee want je hebt nog geen keuze gemaakt,' zeg ik lachend en ga naast haar staan.
'Rein mond dicht. Calanthe geef me die mobiel,' zegt Daan lachend.
'Just say please,' zegt ze lachend.
'Weet je wat ik me net realiseer. Jij spraak de hele tijd Nederlands. En nu mijn mobiel alsjeblieft Calan.' Ze grinnikt werpt hem zijn mobiel toe en komt dan naar me toe gelopen.
'What's so important anyway?' vraagt ze lachend.
'Gewoon ik was aan het appen met mijn beste vriendin haar ouders zijn net gescheiden en het liefst zou ze nu niet thuis zijn,' legt Daan het uit.
'Ze mag ook hier heen komen hoor dan slaapt ze bij Calanthe op de kamer,' zegt Nils.
'Ik app het haar wel even als jij dat ook goed vindt Calanthe,' ze knikt en Daan begint weer als een bezetten te typen. 'Ze komt er aan.'
'That would be fun,' zegt Calanthe lachend terwijl ik haar tegen me aan trek. 'Should we stay here until she comes.' De jongens en ik knikken en ik word vervolgens op bed getrokken. 'Why were you staring and me during the movie?'
'Je maakte mijn arm gevoelloos,' zeg ik lachend en ook de andere jongens komen op bed zitten.
'Dat was zeker niet de enige reden,' zegt Daan direct waardoor Calan mij vragend aankijkt.
'Ja die andere reden ga ik je niet vertellen,' zeg ik lachend en ga met mijn handen door haar haar. Ze kijkt me zuur aan en voor ik het weet krijg ik een klap op mijn achterhoofd met een kussen. 'Die krijg je terug.' Ik haal het kussen uit haar handen en wil haar een klap geven maar doordat ze bukt krijgt Daan hem in zijn gezicht.
'Gast leer mikken,' zegt hij lachend pakt een kussen van achter het bed en geeft me een klap terug. Ook Owen, Nils en Calan pakken een kussen waardoor ik van alle mogelijke kanten belaagt word met kussens.

'Jongens er staat iemand voor jullie aan de deur,' gilt Bettina naar boven. Ik haal een veertje uit Calanthe' haar en trek haar vervolgens achter de jongens aan naar beneden.
'Hey Daan, Owen, Nils, Rein en OMG jij bent de Calanthe Midler,' Daans beste vriendin vliegt Calanthe gelijk om de hals die nog maar net haar evenwicht kan houden.
'Volgens mij hebben we wat gemist,' zegt Owen en kijkt de twee met een onbegrijpelijke blik aan.
'Calanthe Midler is de beste Engelse artiets aller tijde. Ze won X-factor met een nummer wat niemand had verwacht,' begint ze.
'Just wait a second what was your name again?' vraagt Calanthe lachend.
'Amber Schendering,' beantwoordt ze haar vraag voor ze veder gaat. 'Ze moest eigenlijk Perfect zingen maar zong People help the People. Best grappig eigenlijk een meisje dat alleen van Rock houdt zingt een nummer dat dar niks mee te maken heeft.'
'It doesn't matter what I did,' gaat ze er tegen in.
'Dat doet het wel geloof me het was geweldig.'
'It wasn't amazing Amber belief me. It was not amazing,' ik zucht en geef Calanthe een klap op der achterhoofd. 'Hey. Why did you hit?'
'Omdat jij alleen maar onzin aan het uitkramen bent daarom,' geef ik haar mijn reden waardoor ze me beledigt aankijkt.
'Rein heeft wel gelijk,' zegt Amber lachend.
'Dit is zo gemeen,' zegt Calanthe lachend.
'Sprak jij nou net Nederlands?' vraagt Amber verbaast.
'Ze is hier om haar Nederlands beter te leren spreken,' legt Nils uit.
'Ik wist niet eens dat je Nederlands kon,' zegt Amber teleurgesteld door zichzelf.
'You couldn't know it because no fan notices it. But now you know it and that's fine but please keep it quit,' Calanthe glimlacht naar der en ook Amber kan weer lachen.
'Je klinkt precies zoals een grote zus hoort te klinken. Jammer dat je geen jonger zusje hebt,' merkt ze op.
'I just take care of my fans,' zegt Calanthe glimlachend.
'Dat is wel zoals we van je gewend zijn,' zeg ik glimlachend en trek Calanthe tegen me aan.
'Should we go upstairs?' ze stemmen in en met zijn alle lopen we naar Calanthe' kamer.
'Mooie kamer, ' glimlacht Amber. 'Heb je nog een foto van een Gift from Heaven?' Ze wijst naar de foto in het raamkozijn en legt haar hoofd zachtjes op mijn schouder. 'Deze foto is echt mooi. En weten jullie dat jullie er zo uit zien als een stelletje?'
'No but we are not together so its nothing,' glimlacht Calanthe.
'Ik denk dat jullie super schattig zouden zijn samen,' ik grinnik bij de woorden van Amber en verstop mijn neus in Calanthe' haar.
'Gast geen relatie starten met iemand die hier maar voor 7 maanden is,' zegt Nils waardoor iedereen op Nils na in de lach schiet.
'Gast ten eerste ben ik niet verliefd op haar en ten tweede 7 maanden, je doet net alsof dat niks is,' zeg ik lachend tegen hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen