Foto bij 03. Harry Styles

Ik pakte mijn gsm bij me en melde me aan op Twitter. We zaten in de bus op weg naar de concertzaal. Ik krabde afwachtend in mijn nek. Ik keek even rustig rond op Twitter. Maar al snel tikte mijn vingers de naam in van Jaimy, het meisje waar ik sinds gisteren aan dacht. Ik had haar nog nooit gezien. Het kwam allemaal door Louis met z'n krant. Sindsdien is ze niet meer weg te slagen uit mijn gedachten. Ik kwam op haar pagina en zag een stralende foto staan van een meisje met geblondeerd haar. Haar hals stond vol met tatoeages en ik kon me voorstellen dat er nog wel meer op haar lichaam stonden. Ik scrolde wat naar beneden.
Let's do this sister, we can bring them down. Ik keek vreemd en scrolde nog iets naar omlaag. Er stond een link naar YouTube. Ik pakte mijn oortjes uit mijn zak en stak ze in mijn gsm. Daarna drukte ik de link open en bekeek het filmpje. Zij stond duidelijk in de voorgrond met een bord om haar heen. Achter haar stond een paar honderdman. Links van haar stond een jongeman hij leek een beetje op haar. Misschien was dat haar broer? Het filmpje was gestopt nadat ze bij het gemeentehuis stonden.

Ik sloot YouTube af en deed mijn oortjes ook weer uit. 'Harry kom je we zijn er!' Riep Niall van uit de bus. 'Ja ik kom!' Riep ik terug. Ik had totaal niet gezien dat we gestopt waren. Ik drukte nog snel op het 'volg' knopje en liep de bus uit. 'Waar bleef je nou?' Vroeg Louis en hij keek me vragend aan. 'Nou sorry hoor.' Mompelde ik. Hij leek te merken dat ik niet wou praten en liep naar Niall waar hij tegen begon te praten. 'Oh god Harry mag ik een handtekening?' Vroeg een meisje. Ik keek haar aan en ze zag er zeker niet verkeerd uit. Ik glimlachte en knikte. 'Natuurlijk.' Zei ik en kriebelde mijn handtekening op haar boekje. 'Bedankt, zou ik misschien-' Ze leek te zwijgen en staarde me verlegen aan. Ik glimlachte. 'Een foto?' 'Ja.' Mompelde ze beschaamd. Ik knikte en trok haar iets dichter en ze drukte op haar gsm. Na de foto liet ik haar los en glimlachte. 'Nu moet ik door anders krijg ik een boze Liam op m'n dak.' Zei ik lachend. Het meisje grinnikte en waaide nog eens toen ik verdween door de deur.

Zou ze een vriend hebben? Zou ze al eens opgepakt zijn door haar betogingen? Misschien was ze wel heel arrogant? Of was ze juist heel lief? 'Harry Edward Styles waar zit je met je gedachten?' Gromde Louis. 'Nergens.' Mompelde ik. 'Jawel, je zit al een halfuur gewoon te staren terwijl we ons moeten klaar maken.' Zei hij streng. Ik zuchtte tegen Louis liegen kon je ten eerste niet doen want hij had het altijd door en ten tweede haatte ik het zelf als mensen logen. Ik zuchtte. 'Weet je nog gisteren dat je met die krant aankwam?' 'Ja natuurlijk.' Zei hij en kwam naast me zitten. 'Nou ik heb ons artikel zo vluchtig gelezen maar mijn oog trok een ander artikel.' Zei ik en keek naar mijn handen. 'Ja en wat stond er dan in?' Vroeg Louis nieuwsgierig. 'Nou het ging over een schrijfster Jaimy Wright-' 'Oh heb je dat ook gelezen, ik denk echt dat ze raar is.' Zei Liam die kwam binnen gewandeld. Ik keek hem geïrriteerd aan. 'Waarom denk je dat? Ken je haar ofzo?' Vroeg ik bits. 'Rustig Harry, ze ziet er gewoon zo anders uit.' Mompelde hij. 'Liam ik dacht dat jij wel de verstandigste van ons allemaal was en niet naar het uiterlijk keek.' Zei ik en stond op. 'Haz wat wou je nu zeggen over dat meisje?' Mompelde Louis. Ik keek Liam kwaad aan en draaide me om naar Louis. 'Nou, ik heb haar gevolgd op Twitter.' Mompelde ik. 'Dus ze had direct je attentie met dat krantenartikel?' 'Ja eigenlijk wel.' Zei ik en draaide me om, om me te gaan aankleden. Toen ik terug wou gaan hoorde ik Liam met Louis praten. 'Liam dat had je niet moeten zeggen, je weet hoe onzeker Haz is bij meisjes.' Mompelde Louis. 'Ja, maar ze is raar, ik heb rare dingen over haar gehoord.' Mompelde hij. 'Ja dat kan wel, maar als hij dat meisje wil leren kennen dan moet hij dat doen, misschien is ze hartstikke lief.' Zei Louis. 'Ja dat kan, ik zal me subiet wel verontschuldigen.' Mompelde hij. Ik deed de deur open en gaf Liam een knuffel. Hij lachte. 'Je mag niet afluisteren gek.' Fluisterde hij in mijn haren. Ik haalde mijn schouders op en liet Liam los. 'Dus je wilt haar leren kennen?' Vroeg Louis. Ik knikte. 'Misschien, ik wil haar eerst wat stalken.' Mompelde ik. Louis begon te lachen. 'Typisch.' Zei hij hoofdschuddend. Ik glimlachte. 'Na de tour wil ik haar ontmoeten, of als we vakantie hebben.' Mompelde ik. Liam en Louis knikte. 'Jongens kom soundtrack binnen een uur komen de eerste mensen al!' Riep Niall. Ik begon te lachen en we liepen naar het podium.


Hey there!
Alles goed met jullie? Ik heb vandaag een off day. Ik ben gisteren naar de zoo geweest. Dat was wel leuk.
Hoe was jullie weekend?
Lots of Love Femke

Reageer (2)

  • Chasing1D

    Awhhhh Harry cutieeeeeeeeeeeeeeeeeee

    9 jaar geleden
  • Naressa

    love it sweety !

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen