Toen ze zat ging een paar minuten later de bel.
Ze was bang maar toch pakte ze haar tas en rende naar binnen.
Iemand stak expres zijn voet uit... Daar ging ze... ''AUW! Stop is :('' Maar iedereen lachtte. De juffen en meester zagen het niet.
Lola was de klas in en zat naast een gemeen meisje, het meisje gaf haar een flinke por in dr zij... Lola schoof op en deed of er niks aandehand was.
''Oke, jullie gaan nu van wiskunde les 4 maken en binnen een uur moet je klaar zijn! Anders mag je niet gymen!'' Zei de meester.
Lola vroeg aan de meester ''Mag ik buiten de klas?'' Meester zei ''Oke maar morgen blijf je in de klas want je gaat tevaak naar het technieklokaal.''
Lola had het begrepen en rende (Niet echt rennen) naar het technieklokaal.
Eindelijk kon ze rustig werken. Toen ze klaar was ging ze weer terug.

''Iedereen pak je tas! Trek je jas aan dan kunnen we gymen!'' Lola liep alleen en toen ze in de kleedkamer was ging ze omkleden.
Maar Iemand riep ''Jij bent dik zeg Lola! Pas je wel in een auto?'' Lola keek om.. maar daarna keek ze betreurd en kleedde zich verder om. Toen ze klaar was ging ze de gymzaal in maar 1 iemand bleef in de kleedkamer. Dat mens die pakte Lola's kleren en stopte het in de prullenbak helemaal onderin.
Later was gym klaar en Lola wilde zich omkleden... Toen riep ze keihard ''WIE HEEFT ME GYMKLEDING WEGGEGOOID/VERSTOPT?!'' Toen sloeg ze zichzelf keihard bewusteloos op haar slaap.... Iedereen schrok en daarna waren ze blij.

Toen ze wakker werd was iedereen weg en Lola ging in haar gymkleding naar de klas.
Maar toen bedacht ze ''Ik ga gewoon naar huis lopen....'' Ze sleurde haar tas over haar schouder en ging naar huis. Ze was alleen en toen ging ze zichzelf snijden tegen depressie en stomme gedachtes... Ze had heelveel bloed...
De dag erna...

ZEG IN REACTIES ALS IK VERDER MOET!

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen