Foto bij 037

Kayla POV

Als het concert al een tijdje afgelopen is komen de jongens druk pratend de VIP-ruimte ingelopen. 'Kaylaaaaa!!" Roept Liam blij waarna hij me in een knuffel trekt. Ook de andere jongens begroeten me met een stevige knuffel en van Harry krijg ik nog een kus. 'Jullie gingen echt los op dat podium! Ik ben zo trots op jullie!' Kir ik blij waarna ik het laatste beetje champagne achterover gooi. 'Wat is de planning nog voor vanavond, gaan we uit?' Vraagt Gemma waarom Louis meteen zijn hoofd schudt. 'Aangezien Niall, Zayn en Liam een grote suite met beamer tot hun beschikking hebben houden we een filmavondje.' 'Super leuk! Met popcorn?' 'Uiteraard schatje.' Louis drukt een kus op Eleanors kruin wat onwijs schattig uitziet. 'Zullen we dan maar gaan?' Iedereen stemt in met het voorstel van Liam waarna we de arena verlaten.

In de hotelkamer aangekomen zoekt iedereen een plaats op of voor het bed. Harry is op het bed gaan zitteb en ik nestel me in zijn armen. 'Wat voor eten moet ik bestellen?' Vraagt Zayn die de kamertelefoon al in zijn hand heeft. 'Chips!' 'Pizza!' 'Popcorn' 'Ijs!' 'M&M's!' 'Minisnacks!' 'Stokbrood met lekkere dingen voor er op!' 'Taco's!' 'spaghetti!' Er wordt vanalles door de kamer geroepen en Zayn somt alles op tegen de persoon aan de andere kant van de lijn. 'Doe daar trouwens ook maar 15 biertjes en een fles zoete witte wijn bij. Bedankt.' Zayn legt de telefoon neer en kijkt ons allemaal aan. 'Dus welke film willen jullie zien?' '22 jumpstreet!' Roept Niall meteen en iedereen stemt in. Louis zet de film op en niet veel later wordt er op de deur geklopt. 'Roomservice!' Roept Gemma blij waarna ze naar de deur loopt en onze mega bestelling aanneemt. 'Wacht nog heel even dan pak ik wat fooi voor je' hoor ik Gemma zeggen waarna ze terug de kamer in komt lopen. 'Jongens heeft iemand nog geld?' 'Ik heb alleen een briefje van 100.' 'Geef maar die jongen is heet!' Iedereen begint te lachen en Harry geeft Gemma het geld.
Als we halverwege de film zijn trekt Harry me nog dichter tegen hem aan en drukt kusjes in mijn nek. 'Harry nu niet' fluister ik en por hem zachtjes. 'Straks op onze hotelkamer?' Ik kijk Harry uitdagend aan waarna ik mijn blik weer op de film richt. 'Morgen heb ik trouwens een dagje Amsterdam voor ons gepland, we beginnen om half 10 met een uitgebreid ontbijt.' 'Zo vroeg?' 'Ik probeer romantisch te zijn.' Harry trekt een pruillipje en ik druk mijn lippen snel op die van hem. 'Bah kleffe stelletjes, en we kijken niet eens een romantische film!' pruilt Niall. 'Ach Niall binnenkort kom jij ook wel iemand tegen om klef mee te doen.' Zegt Louis waarna hij zijn lippen op die van Eleanor drukt. 'Gadver Louis. Ik ga wel even voor een lange tijd naar de wc.' Iedereen begint te lachen en Niall staat op van het bed. 'En geen seks in mijn bed!' 'Bah nee ik ga geen seks hebben in een bed waar jij misschien wel met jezelf.' 'Harry hou je kop! Als ik iets wil doen dan heb ik zo een leuk meisje gevonden.' 'Ja waar is ze dan?' Niall geeft Harry nog een boze blik waarna hij de badkamer in verdwijnt.

fijne valentijnsdag lieverdsss

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen