Foto bij 036

Kayla POV

'Samen met Harry loop ik door de gangen van de arena. Iedereen was er al maar Harry wilde perse op mij wachten wat ik natuurlijk ontzettend lief van hem vindt. 'Ik moet meteen door naar de make-up hier is onze kleedkamer Eleanor en Gemma zullen er wel zijn.' 'Dan vermaak ik me we wel schiet nou maar op en heel veel succes zometeen ik hou je wel in de gaten.' Harry schudt lachend zijn hoofd waarna hij zijn lippen kort op die van mij drukt. 'Tot straks schoonheid.' 'Ik hou van je Harry.' 'Ik ook van jou Kayla.'

'Meiden!' Gil ik als ik de deur open gooi. Twee geschrokken gezichten kijken me aan maar als ze zien dat ik het ben rennen ze naar me toe om me in een omhelzing te trekken. 'Lieverd wat goed om jou te zien! Hoe gaat het nu?' Roept Eleanor meteen enthousiast. 'Het gaat redelijk goed, ik ben hier bij allemaal mensen waar ik van hou.' 'Awh schatje wat goed om te horen. We hebben je wel gemist hoor!' Gemma drukt een kus op mijn wang. 'Zullen we vast naar de VIP ruimte gaan en een wijntje bestellen? De wijn moet hier geweldig zijn, net als de spelers van Ajax.' Gemma geeft me een knipoog waarna ze de kleedkamer verlaat. Ik kijk naar Eleanor die haar schouders ophaalt waarna we achter Gemma aanlopen.

In de VIP-ruimte aangekomen blijkt het er al aardig druk te zijn. Een hoop mensen van het management en nog wat mensen die ik niet ken. We lopen meteen door naar de bar. 'Mag ik drie zoete witte wijntjes?' Zegt Gemma en de barman knikt maar ik hou hem tegen. 'Maak daar maar een fles champagne van met drie glazen en zet die maar op de rekening van Harry Styles.' De barman begint te lachen en schudt zijn hoofd. 'Wij doen niet aan rekeningen.' 'Ow ja dan maak er maar drie wijntjes van want ik heb niet zoveel geld.' 'Je krijgt deze fles gratis maak je niet druk. Jij bent de vriendin van Harry toch?' 'Ja dat klopt.' 'Dan heb ik het toch goed gezien. Hier drie glazen en een van de lekkerste champagnes die we hebben.' Ik bedank de man waarna ik de drie glazen volschenk. Eleanor en Gemma pakken een van de glazen waarna we allemaal ons glas in de lucht heffen. 'Op een geweldige tour met geweldige mensen!' Roep ik blij waarna we allemaal een slok van de veel te dure champagne nemen.
Een paar glazen champagne verder sta ik samen met Eleanor, Gemma en Lou, die intussen klaar is met werken te dansen op Girl Almighty. Ik hou Harry goed in de gaten en geniet van het feit dat hij geniet. Wat is het toch een geweldige jongen en wat ben ik blij dat ik hem mijn vriend kan noemen. Ik zie hem vaker naar de VIP-ruimte kijken maar hij kan ons niet zien aangezien het wat verder weg is. Ook de andere jongens werpen wel eens een blik onze kant op maar voor hen geld hetzelfde, ze kunnen ons niet zien.

Ik ben echt niet aardig! Ik wilde zo graag verder schrijven maar het lukte niet. Het is al een aantal weken uit met mijn vriend. Aangezien dit een love-story is lukte het me niet om heel leuke en liefdevolle hoofdstukken te schrijven. Intussen lukt me dat weer want ik heb alweer een ontzettend leuke jongen ontmoet :) HET SPIJT ME HEEL ERG!! Vergeven jullie me? (a)

Reageer (1)

  • Sitara

    Ik vergeef je!!
    Snel verder (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen