Foto bij 01. Harry Styles

Trailer

'Harry!' Ik keek zuchtend op van mijn gsm en keek recht in de blauwe fonkelende ogen van Louis. 'Wat is er nu weer?' Gromde ik geïrriteerd. 'Nou, kijk we staan in de krant.' 'Lou we staan daar bijna elke week in.' Gromde ik en wou weer mijn aandacht op mijn gsm vestigen. 'Hier!' Zei hij lachend en drukte de krant onder mijn neus. Ik zuchtte en liet mijn blik over het bedrukte papier gaan.Ik keek naast me in de hoop dat hij weg ging gaan maar Louis zat nog naast me te grijnzen. Hij leek zeker niet weg te gaan voordat ik het bericht had gelezen. Ik zuchtte en keek terug naar de krant. Mijn ogen vlogen het artikel over. Maar dan viel mijn oog op een heel ander artikel dan dat van ons. Het was veel kleiner en er stond zelfs geen foto bij. Maar de titel sprak me enorm aan.

Weer een boek van de rebel

De rebelse schrijfster Jaimy A. Wright. heeft net haar nieuwe boek uit en er staan al rijen mensen voor de boekenwinkel waar zij zal signeren. Haar succes heeft ze te danken aan haar leuke en spannende verhalen en haar verfrissende kijk op de wereld. Ze heeft al vele volgers op haar Facebookpagina en op haar Twitter. Ze is nog maar twintig jaar maar nu al zeker een enorm succes. Het boek 'The life of May' is haar tweede boek, word het deze keer weer een bestseller zoals 'Never return'? Dat is nog maar de vraag.

Krantenbericht 04/02/2015 Het laatste nieuws
Nicola Freeman


Ik sloeg de krant dicht na het lezen van het artikel en gaf hem weer aan Louis. 'En wat vond je?' Vroeg hij opgewekt. 'Nou leuk hoor.' Zei ik afwezig en stond recht. 'Naar waar ga je nu weer Styles?' 'Nou naar boven, voor wat rust.' Zei ik en liet Louis verbaasd achter. Ik kwam boven in mijn kamer en deed de deur op slot en pakte mijn laptop erbij. Ik tikte de gegevens in die ik kon vinden en vond een hele hoop resultaten bij de naam Jaimy Wright. Er stonden Youtube filmpjes, een twitteraccount, Facebook en nog veel meer. Ik klikte op een Youtube filmpje. Ik schrok lichtelijk. Ze stond daar aan de Big Ben met een hele horde mensen achter haar. Ik keek verbaasd naar het filmpje. Ze stonden te protesteren voor dierenrechten. Ik glimlachte zachtjes. Iemand die haar inzette voor de dieren. Dat kon ik wel waarderen. Ik deed mijn laptop dicht en ging op languit op bed liggen. Zou ik haar volgen op twitter? Of zou dat wat raar zijn? Mijn gedachten werden onderbroken. 'Harry!' Liam riep vanuit de hal. 'Wat?!' 'We gaan vertrekken op tournee gek!' Riep hij terug. Ik grinnikte. 'Oké, ik kom lieverd!' Riep ik. 'Dat ben ik niet!' Riep hij terug. Ik lachte en pakte mij laptop en stak die weg. Daarna pakte ik men persoonlijke spullen nog even en deed de deur van het slot en liep naar beneden. 'Ben klaar!' Riep ik in Liam zijn oor. Hij zuchtte en ik hoorde hem wat mompelen en in zijn oor wrijven. Ik lachte en sloeg mijn arm over hem. 'Sorry lieverd.' Zei ik. Hij gromde wat en gaf me een slag tegen mijn arm, maar trok me daarna toch mee naar de bus.


Hey lieve abo's!
Alles goed met jullie?
Ik kon niet wachten om het eerste hoofdstukje online te zetten.
Ik hoop dat jullie het eerste hoofdstukje leuk vinden, let me know ;3
xxx Lots of love Femke

Reageer (2)

  • Yixing

    Welllll... ik ben benieuwd hoe dit verhaal zich gaat ontwikkelen! :'D
    Snel verder? :3

    9 jaar geleden
  • Chasing1D

    Cuties. Oh ik had er niet aangedacht dat het vanuit Harry's point of view zou zijn oh gawd yay haha.
    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen