Naam: Snapback
Bekend van: Mission Impossible - Ziall en Liefs Jaimy - OP

Volgende week ondervraag ik Yhrdesh.

Stefanie: Hallo allemaal en welkom terug bij de achttiende editie van "Ondervraag een quizzer"! Deze keer heb ikSnapback te gast.
Snapback: *huppelt enthousiast het podium op, struikelt bijna en barst in lachen uit*
Stefanie: Voor we aan de vragenreeks beginnen, zou ik willen vragen om jezelf even kort voor te stellen.
Snapback: Hoooi allemaal *glimlacht*. Ik ben Souraya, ik ben 15 jaartje oud, nogal een clown en een kletskous -en af en toe erg irritant-. Ik woon in Amsterdam, ik ben Marokkaans maar ben zelf in Nederlands geboren. Ik heb vijf broers, een beetje veel I know *Lacht*. Ik hou heel erg van lachen, tekenen, lezen, eten en series/films kijken en verder hou ik ook heel erg van sporten. Ik heb ADHD, zoals de dokters dat zeggen, maar zoals mijn moeder zegt ben ik gewoon wat drukker dan de rest.
Stefanie: Aangezien je vijftien jaar ben, gok ik dat je nog naar school gaat. Wat volg je op school?
Snapback: Ik zit inderdaad nog school, ik zit in de vierde en ik doe gymnasium met wiskunde B, Natuurkunde, Geschiedenis en Latijn en Grieks.
Stefanie: Hoe heb jij Quizlet ontdekt?
Snapback: Oh god... Dat is heel lang geleden, echt prehistorische tijd. Nee grapje, in groep 8 waren er wat vriendinnen en ik moest per se hun verhaal lezen en zo kwam ik hier terecht, waar ik ze nog steeds eeuwig dankbaar voor ben *Lacht*.
Stefanie: Aangezien er van het publiek uit veel vragen waren, laat ik hun nu de verdere vragen stellen. *Stuur loopjongen de zaal in*
Meisje uit Publiek: Wat doe jij in je vrije tijd en waar ben je verslaafd aan?
Snapback: Ik heb het erg druk met school vooral twee weken terug. Ik had toen namelijk examenweek, maar ik heb naast op Quizlet schrijven/lezen ook een huge verslaving aan eten en series/films kijken. Ik ben echt dol op films zoals X-Men, The Hungergames, Harry Potter, LOTR, the Vampire Diaries enzo, maar ook vind ik hele realistische films/serieus heel leuk. Ook aan dansen, chocolade en drop ben ik verslaafd.
Stefanie: Oké, volgende vraag.
Meisje uit Publiek: Waarom heb je jouw naam veranderd?
Snapback: Ah, dat is al een tijdje terug. Nou ik had er eerlijk gezegd gewoon zin in haha, het is namelijk een soort bijnaam, van mijn survivalclub *Lacht even*.
Meisje uit Publiek: Waarom is je nieuwe story een totaal andere genre dan je normaal schrijft? En vind jij jezelf lijken op Jamie?
Snapback: Daar vraag je me wat, nou normaal schreef ik heel veel Fanfictions en die heb ik een paar weken terug allemaal geïnactiveerd, omdat ik ze nogal slecht vond en ik had inspiratie voor dit verhaal. Verder heb ik nog wel wat Fanfictions in aantoch nadat deze story afgelopen is, maar dat zal nog een tijdje duren.
Niet echt sommige karaktereigenschappen van Jamie wel, maar er zijn ook dingen waarvan wij totaal verschillen. Ik huil bijvoorbeeld niet zo snel, alleen als ik echt heel boos ben.
Stefanie: En dan nog de laatste twee vragen *duidt een ander meisje aan*
Meisje uit Publiek: Heb je tips voor het schrijven en heb je zelf voorbeelden op Quizlet?
Snapback: Ik vind zelf dat ik niet zo goed schrijf en wil graag tips van jullie, maar wat ik altijd doe is gewoon als ik zin heb in niks gaan liggen op mijn bed en denken aan wat voor een leven cool zou zijn of een film kijken/liedje luisteren, dat geeft mij veel inspiratie en dan heb ik dus ook heel erg veel zin om te schrijven. Verder gewoon schrijven hoe en wat jij wilt, want als jij er geen plezier meer in hebt dan merkt de lezer dat en is er ook geen fun meer aan om te lezen.
Nou, mijn voorbeelden zijn sowieso Freestyle, zij is echt vet gaaf en ik vind Ro en Amiable ook erg goed schrijven.
Stefanie: Dan heb ik nog een vraag van iemand die hier niet kon zijn vandaag *Kijkt snel op een briefje*. Wat is je favoriete verhaal op Quizlet?
Snapback: Ik heb niet echt favoriete verhalen, heel veel verhalen hier op Quizlet zijn echt ontzettend goed geschreven, mijn complimenten mensjes. Maar als een verhaal me raakt -zoals veel verhalen van Freestyle en Ro- zijn het wat mij betreft erg goede verhalen.
Stefanie: Is er ies dat je zelf nog kwijt wilt aan de lezers?
Snapback: Stay you pretty awesome self!
Stefanie: En als laatste, hou je van oreo koekjes? *Geeft een koekje aan Snapback*
Snapback: *kijkt verliefd naar oreo koekje* *pakt het* *eet het* *kijkt onschuldig* Mag ik nog een? *lacht*
Stefanie: *Geeft een hele doos oreo koekjes aan Snapback* Zo dit was het dan weer voor deze week. Ik hoop dat jullie het terug leuk vonden en tot volgende week!

Reageer (2)

  • Ro

    Ik bloos. Mijn dank is groot.

    Leuk interview trouwens!

    9 jaar geleden
  • Snapback

    Wat ben ik toch leuk c: ik zal het vast hebben van die geweldige interviewster haha, nogmaals bedankt! Vond het erg leuk c:
    xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen