Foto bij Chapter 2.0

Hiii,

Damn, I feel bad. 3 of 4 (o my gosh ik weet het niet eens) dagen heb ik niets gepost. I'm so sorry! Ik had het gewoon zo druk (Ja, ik weet het. Dat is geen excuus.) en had gewoon geen tijd. I'm really, really sorry. Hope you'll forgive me... Maar... extra lang stukje (Maar een paar woorden extra maar shhht :p)

Stay perfect!
xx

Wanneer ik de volgende ochtend wakker word doordat mijn mobiel enthousiast piept, is mijn eerste gedachte dat Alex de schuldige is van het feit dat ik zo vroeg wakker ben. Ze vindt het leuk om mij zo vroeg mogelijk wakker te maken, aangezien zij helemaal aan de andere kant van de wereld zit, in Australië. Als zij lang opblijft, betekent dat dat ik vroeg wakker wordt. Ik pak mijn mobiel van mijn nachtkastje af, en ontgrendel hem, verwachtend een stuk of honderd berichten van Alex te zien.
Haast rol ik van mijn bed af, en krijg een acute hoestbui. Wacht, wat? Met grote ogen kijk ik naar de melding die ik heb gekregen.

Bericht in 1 gesprek – AshBoo07

Met trillende vingers druk ik er op, hopend dat het een echt antwoord is, en niet een antwoord zoals: Uhh… You’re crazy of I don’t know you? Beide van die berichten zou ik begrijpen, maar alsnog. Mijn hart bonst luid terwijl ik het gesprek aanklik. Ik zou al kunnen zien wat hij gezegd heeft, maar dat wil ik nog niet. Heel even sluit ik mijn ogen, haal diep adem, en richt daarna mijn ogen op het bericht.

AshBoo07: Hi (: I like your username.

Een brede grijns verschijnt op mijn gezicht bij het zien van die reactie, en bij het zien van het berichtje van Kik dat AshBoo07 aan het typen is.

CatBoo17: I like it too :p
AshBoo07: I had to delete all the text I typed to react ):
CatBoo17: Awh poor thing, haha.
AshBoo07: Did you steal it?
Verward kijk ik naar wat hij zei. Gestolen? Wat heb ik gestolen?
CatBoo17: What did I steal??
AshBoo07: My username, of course!
CatBoo17: Oh haha
CatBoo17: All the usernames I wanted were already in use.
CatBoo17: So…
AshBoo07: So you just steal mine?
AshBoo07: You hurt my creativity :p
CatBoo17: I’m sorry ):


Met een zucht leg ik mijn mobiel weer terug op mijn nachtkastje, de opkomende tranen weg knipperend. Ik negeer de enorme hoeveelheid piepjes die opeens uit mijn mobiel komen, en doe de dekens over mijn hoofd heen, zodat het geluid wordt gedempt.
De huistelefoon gaat af, en geïrriteerd strompel ik naar de gang doe, waar een van de vijf telefoons staat. ‘Ja?’ grom ik. ‘Nou, jij bent lekker aardig,’ moppert Alex beledigd. ‘Eerst al niet reageren op mijn Whatsappjes, en dan ook nog zo reageren? What’s wrong?’ Ik zucht diep, en duw mijn haar uit mijn gezicht. ‘Gewoon… Ik werd vroeg wakker.’ Ze lacht gemeen. ‘Ik weet het, ik ben zo aardig tegen je.’ ‘Kijk, dat is nou het probleem. Jij was het niet.’ De stilte laat blijken dat ze duidelijk verward is. ‘Ik had gisteren, vanwege mijn moeders brievengedoe, een account aangemaakt op Kik,’ leg ik haar uit. ‘En ik had dus iemand een bericht gestuurd, en diegene had gereageerd.’ ‘Wat is dan het probleem?’ vraagt ze. ‘Ik ben bang dat ik hem beledigd heb of boos heb gemaakt,’ fluister ik, en voel de tranen weer opkomen. ‘Wat? Nee, Cat, je gaat niet huilen! Waag het niet.’ ‘Sorry,’ snik ik. ‘Cat!’ schreeuwt ze bijna. ‘Pak je mobiel, en ik zeg je wel wat je moet typen.’ Braaf loop ik terug naar mijn kamer, en pak mijn mobiel. ‘Oké, vertel me eerst wat hij/zij nog heeft gezegd,’ instrueert ze me.

AshBoo07: It’s okay. Don’t worry. (:
AshBoo07: Wait…
AshBoo07: Where did you go?
AshBoo07: Cat! (May I call you Cat?) Come back please.
AshBoo07: I’m sorry I didn’t mean it that way.
AshBoo07: Wait I’ll be gone for a few minutes.
AshBoo07: I hope you have reacted when I come back….


‘Het gaat al weer,’ zeg ik tegen Alex, en wrijf de tranen van mijn wangen. ‘Echt?’ vraagt ze, en ik kan de bezorgdheid in haar stem duidelijk horen. ‘Soms, zou ik helemaal niet op vakantie willen gaan, weet je. Vanwege dat ik dan nooit eens naar jou toe kan.’ Ontroerd houd ik de telefoon nog wat steviger in mijn hand vast. ‘Awh, Alex. Ik mis jou ook!’ ‘Nee! Niet doen,’ roept ze in mijn oor. ‘Als jij nu gaat huilen, ga ik ook huilen,’ vervolgt ze iets rustiger. Lachend ga ik weer op mijn bed liggen. ‘Het is tijd dat kleine Alex naar bedje toe gaat.’ Kleine Alex gromt, maar ik kan duidelijk horen dat ze het niet erg vindt. ‘Kleine Alex heeft daar nog geen zin in.’ ‘Kleine Alex moet, want Grote Cat gaat ophangen aangezien ze moet gaan douchen.’ ‘Maar…’ ‘Doei!’ roep ik, en hang snel op, wetend dat er anders nooit een einde aan het gesprek zou komen.

AshBoo07: Since you haven’t reacted yet…
AshBoo07: Hii,
I don’t mind if you tell me too much. I will like it, so yes, I will read it. Glad you love me :p. And being weird is a good thing. Everyone is weird in their own way. Some a bit more than others, but yeah, I like weird people.
Your mom sounds like fun, haha. But I’m glad my mom never told me to do that. And you just hurt my old-fashioned feelings. I like letters, written with a pen on a paper.
Well, since you did some facts, I guess I will too…
1 My name is Ashton. (Not going to tell you my last name, sorry)
2 I’m 19 years old, and my birthday’s July 7.
3 My best friends are crazy too. I bet my friends are more crazy than yours :p.
4 I live in Australia.
5 I’m right-handed. And that doesn’t suck, haha.
6 Unicorns are cute.
7 I have an younger brother.
8 I do like penguins, just not that much as my friend does, haha.
9 Well, I guess you already knew that… I like 5SOS too! (:. (Yes, I’m a fanboy. I know I’m awesome.)
10 I don’t understand how you made all these facts about yourself.
And I don’t mind your letter was so long. Actually, I like it. (I really do, trust me.)
Now I have a question for you. Do you have Twitter? If you do, what is your username? I’ll follow you (:.
(You did sent kisses but you already figured that out yourself so why am I even saying this?)
I already like you (: xx (I do send kisses so it won’t be that awkward for you. So nice of me :p.)


Hij heeft gereageerd!! Yayyy *doet een vreugdedansje* Jullie denken waarschijnlijk nu dat ik gestoord ben, aangezien ik het schrijf, lol. Maar ik weet ook niet hoe Cat gaat reageren... Tja... Hahah.
Damn 2 mensen hadden het goed lol. Het was ook wel voorspelbaar... Shhtt :p

Reageer (4)

  • Monks

    Aaaaaw wat lief!

    9 jaar geleden
  • X_justme

    Ik zou zo flippen... (yeah)

    9 jaar geleden
  • cloudydays

    Cuteeeee

    9 jaar geleden
  • ChocolateMuffin

    Als ze nu niet doorheeft dat het gewoon ash is dan weet ik het ook niet meer

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen