Foto bij W91

“Hahaha”, hoorde ze een krakerige lach. Meteen zette ze een kleine koepel om zichzelf en de vrouw heen.
“Wat is er?”, vroeg Bloom zacht aan de vrouw.
“Dit, dit, dit kan niet!” In haar handen hield ze een zo te zien pasgeboren puppy, die overal ernstige schrammen had. “Ik… Mijn hond moest nog een maand en…”
“We gaan haar zoeken”, zei Bloom meteen. “Waar ligt ze gewoonlijk?”
“D-daar.” De vrouw wees naar een tafel met een gordijn over. Bloom vergrootte met enige moeite de koepel tot er vlak voor. Ze liep naar de tafel en stak behoedzaam haar hand uit de koepel om het gordijn opzij te schuiven. Meteen dook een zwarte streep op haar af en Bloom wist haar hand net niet op tijd terug te trekken, maar had een klein sneetje in haar vinger. Meteen probeerde ze het bloed af te vegen. Een seconde later begon de hond vreselijk te huilen en Bloom zag een pijnlijke snee op haar snoet ontstaan. Ook op de rest van haar lichaam en nog een paar puppy’s waren schrammen te zien. Andere puppy’s lagen wezenloos naast hun moeder. Bloom vergrootte de koepel weer, zodat die ook de honden bedekte. Voorzichtig tilde ze één van de bewusteloze puppy’s op, maar gelukkig voelde ze een hartslag. Ze wenkte de vrouw dichterbij.
“Oh Laika”, zei die zacht.
“Het komt goed”, zei Bloom zacht tegen de vrouw. De hond jankte zacht. De vrouw streelde hem. “Heeft u misschien een mand om hen in mee te nemen?”
“Nou, ja, Laika’s oude reismand misschien”, zei de vrouw aarzelend. “Maar daar is ze zelf te groot voor, maar de puppy’s misschien…”
“Waar staat hij?”
“In die kast?”, wees de vrouw. Opnieuw vergrootte Bloom de koepel, zodat de vrouw de mand kon halen. De vrouw haastte zich de mand te pakken en samen legden ze de puppies erin. Laika blafte verontwaardigd toen haar puppy’s één voor één werden afgenomen. “Sst, Laika, je pups zijn veilig”, suste de vrouw haar. “Kijk maar, ze liggen allemaal in de mand.”
“We moeten gaan”, zei Bloom. De vrouw zette de mand neer en deed Laika de leiband aan. Bloom liet de koepel weer verkleinen en in een kleine koepel vlogen ze terug naar de rest.

Reageer (1)

  • disneylover

    Aghh wat lieff doe hondjes

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen