Foto bij Proloog

Hiii,

Omfg, je wilt niet weten hoe graag ik dit verhaal wil schrijven. Ik heb echt het hele "boek" al in mijn hoofd. Hopen dat het er ook uit wilt komen, haha. En dat ik de moed niet verlies, natuurlijk.
Ik ga Going Back To December er af halen, en herschrijven. Het bevalt me niet, mweh. :P Het is gewoon niet zo als ik het in mijn hoofd had. That's all.
Ik ben zo blij (not). Heb een voedselvergiftiging dus zit vandaag de hele dag thuis. Ugh. Maar hea, dat betekent wel dat ik veel kan leren voor de toetsen (als iemand kan uitleggen hoe je een negatieve lens (natuurkunde) kunt tekenen, ben ik die persoon voor eeuwig dankbaar :p)
En sorry dat het zo kort is, het is maar een proloog. Volgende hoofdstuk wordt langer, pinky promise. Heb het al geschreven, moet het alleen nog even uittypen. (Ja, ik heb het heel ouderwets op papier geschreven, haha. Kan ik tenminste schrijven wanneer ik wil, en het leidt minder af.)

Love you so much!
Xxxx

Voor de zoveelste keer laat ik mijn ogen over de regels glijden. De vele doorgekraste zinnen, die uiteindelijk niet aan mijn eisen voldeden. Nieuwe zinnen, halverwege al doorgestreept, omdat ze niet goed genoeg waren. En bovenal: een eenzame traan, prominent midden op het blad, midden op de belangrijkste zin van mijn brief.
"It's over"
En dat is het ook, deze keer voorgoed. Maar god, wat ga ik hem missen.
Zijn lieve lach, die in staat was je hele dag op te lichten, hoe vervelend die ook was. Hoe aanstekelijk die lach was: als hij lachte, moest je tenminste giechelen.
Zijn ogen, die altijd vrolijk leken te zijn: nooit eens een spoor van verdriet.
Zijn haar, dat altijd zo heerlijk warrig zat, op zo'n manier dat maar weinig mensen het kunnen hebben.
Zijn kuiltjes, die altijd vrolijk tevoorschijn kwamen wanneer hij glimlachte, en je direct wilde aanraken om zeker te weten dat ze wel echt zijn.
Zijn handen, waar de mijne perfect in pasten, en heerlijk zacht waren.
Zijn liefde, die hij om een of andere absurte reden had besloten aan mij te doneren.
Zijn hart, dat ik op het punt sta te breken.

Reageer (3)

  • cloudydays

    (H)

    9 jaar geleden
  • Coalesce

    Dit is zo goed. *fangirl moment* xD

    9 jaar geleden
  • X_justme

    Ahwww :'( omg dit is net als een zielig poesje :'( veder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen