Foto bij Chalange the dead!

Chalange the dead!



Altijd al eens willen weten hoe goed je pressies bent? Om dat te weten moet je naar het pad der doden gaan! Wie het verst komt is de beste. Aan de andere reizigers kan je zien hoe ver je bent. Je bent er nooit alleen!*
De plaatselijke cultuur en de inwoners zijn ook zeker een bezoekje waard. Je moet wel goed opletten want de bewoners zijn mensenschuw, wanneer je er een ziet ben je gegarandeerd verder geraakt dan elke andere persoon. Over de inwoners moet je weten dat ze heel speels zijn en dan ook met jouw een spelletje spelen. Van activiteiten heb je een gangendoolhof, grotten om te ontdekken, ook kan je levensechte lijken en skeletten bekijken,als afsluiter de stad bezichtigen en voor koningen van Gondor zelfs een schedelbad!** Avontuur gegarandeerd!








Maar, zoals bij alle reisbestemmingen is er ook een prijs aan verbonden. Je hebt geluk, je hoeft niet met geld of goud te betalen. Je leven volstaat.***
Reizen is nooit leuk als je niet gemakkelijk ter plaatse kan komen. Gelukkig is het pad naar de bestemming gemakkelijk voor paarden pony’s en zelfs Wargs.**** Je kan ze wel beter achterlaten aan de ingang. Om er te komen reis je eerst naar Rohan en dan vraag je gewoon aan de bevolking waar het is. Zij wijzen je wel de weg! Negeer hun angst, de plek is echt niet zo erg en eens je de inwoners hebt ontmoet vallen ze best wel mee.




Nu denk je misschien dat het nutteloos is deze plek te betreden maar wanneer je binnen bent weet je meer dan elk ander levend persoon over de inwoners en wat zij doen voor hun vermaak.


* Als je de de doden en de lichamen naast de weg mee incalculeert.
**verdrinkingsgevaar!
***Met uitzondering van erfgenamen van Isildur die het zwaard Andúril bij zich hebben.
**** Wargs word wel afgeraden, de inwoners laten je dan minder ver.



niet goed voor mensen bang voor de dood, in het donker, met claustrofobie en angsthazen. Het is ook afgeraden om de grotten te betreden met Wargs, orks, nâzguls of uruk-hais in het gezelschap. Het reisbureau is niet verantwoordelijk voor ongelukken. Dood of ontevreden? je krijgt je geld niet terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen