Naam: HappyxDemon
Bekend van: When life gives you lemons, Gebroken vleugels en Geschonden

Volgende week interview ik Glyceris

Stefanie: Hallo allemaal en welkom bij de twaalfde editie van "Ondervraag een quizzer".
Publiek: *klapt*
Stefanie: Vandaag hebben we HappyxDemon te gast!
HappyxDemon: Eindelijk, de juiste deur! *Gaat zitten*
Stefanie: Voor we aan de vragen beginnen, vraag ik steeds aan de gasten om zichzelf even kort voor te stellen. Wil jij dit ook even doen?
HappyxDemon: Ik ben Lucca, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit België. Ik speel piano en ik ben helemaal verzot op kleine knaagdieren. Ik heb dan ook zelf een te dikke hamster en een oude gerbil. Ik ben een persoon die huilt bij Disneyfilms en lacht om goede, oude horror slashers.
Stefanie: Ga je nog naar school of werk je al?
HappyxDemon: Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan het middelbaar -Latijn wetenschappen- en zit nu op de universiteit van Leuven.
Stefanie: En wat volg je op de universiteit?
HappyxDemon: Ik doe nu mijn eerste jaar psychologie. Later wil ik graag kinderpsychologe worden
Stefanie: Ik zie dat je profiel op quizlet nog niet zo oud is. Hoe heb jij quizlet ontdekt?
HappyxDemon: Dit is mijn tweede account. Een aantal jaar geleden zocht ik iets op (ik weet niet meer wat) en kwam ik op Quizlet terecht. Ik, heb altijd graag geschreven, dus ik was helemaal in de wolken met deze site. Toch heb ik het toen na enkele maanden laten liggen, totdat ik me verveelde en hier nog eens naartoe kwam. Sindsdien ben ik weer even verslaafd als voordien.
Stefanie: Als ik even rondkeek op je profiel zag ik dat je -net als ik- houdt van gek doen, van Grimm, van the Nightmare Before Christmas en van Dracula. Wat maken die dingen zo leuk voor jou?
HappyxDemon: Mijn mama keek altijd Grimm op televisie en ik keek mee. Ik ben altijd gek geweest op weerwolven en dat soort dingen, en dat doet me er een beetje aan denken.
The Nightmare Before Christmas is gewoon een zalige film en de liedjes zijn echt fantastisch. Het is een Disney- én een Tim Burton film. Dat is genoeg voor mijn onvoorwaardelijke liefde.
Wel, ik ben geen fan van het originele boek. Geloof me, dat is echt übersaai en slecht geschreven, maar tussen de talloze remakes en herschrijvingen, zitten echt goede dingen. Ik ben altijd al fan geweest van vampieren (tot de Twilight-hype dan, dat vond ik gewoon een belediging voor het woord vampier.) en Dracula is dan ook mijn grote held. De film die op mijn profiel staat (Dracula: Dead and loving it) is eigenlijk een soort parodie op het verhaal. Het is erg grappig én met mijn favoriete acteur Lesley Nielsen.
Stefanie: Je houdt ook enorm van disney, zag ik. Welk is je favoriet?
HappyxDemon: Lilo and Stitch, Frozen en The Nightmare Before Christmas natuurlijk. The Lion King volgt.
Stefanie: En kun je uitleggen waarom? Van "the nightmare before christmas" weten we het natuurlijk al, maar van de anderen?
HappyxDemon: Lilo and Stitch is zowel een hilarische als enorm vertederende film. Toen ik jonger was, snapte ik niet alles en vond ik Stitch gewoon heel leuk. Onlangs heb ik hem nog eens gezien als 'volwassene' en ben ik er achter gekomen hoeveel betekenis er in die film zit. Ik heb echt mijn ogen uitgehuild!
Frozen is gewoon een heel mooie film met epische liedjes. Op speelplein was er iemand die even Frozen verslaafd was als ik en daar heb ik dan ook zalige momentjes mee meegemaakt.
The Lion King was mijn lievelingsfilm toen ik klein was en blijft voor altijd een plekje in mijn hart hebben.
Stefanie: We hebben ook nog een vraag van iemand uit het publiek. *Laat loopjongen met een micro naar het publiek gaan*
Publiek *Marleen*: Als het leven je letterlijk citroenen zou geven, wat zou je dan doen?
HappyxDemon: Wat een vraag! Ik zou ze opeten natuurlijk. Of Tequila shotjes verkopen.
Stefanie: Helaas moet ik opnieuw meedelen dat het interview bijna afgerond is. Is er iets dat je zelf nog kwijt wilt aan het publiek?
HappyxDemon: Als jullie weer weggaan, vergis je dan niet van deur! Je wil niet weten wat er nog gebeurt in dit gebouw...
Stefanie: Oké, dat hoorde je niet te zeggen. *Fluistert iets tegen een loopjong* En natuurlijk de grote vraag voor we afronden, hou jij van oreo koekjes? *Houdt een koekje voor HappyxDemon*
HappyxDemon: Ik hou van alle koekjes! *stopt koekje in haar mond*
Stefanie: Dit was het dan alweer, fijn dat jullie er weer waren en ik zie jullie volgende week vrijdag terug!

Reageer (4)

  • Leaticia

    Mag ik dan eens geondervraagt worden?

    9 jaar geleden
  • DreamFollower

    *denderend applaus*

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Nice interview! *klapt voor HappyxDemon en Stefanie of course*

    9 jaar geleden
  • SonOfGondor

    Yeey! Goed interview. Leuk antwoord op mijn vraag ook :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen