Foto bij Dankwoord

Lieve lezers,

Ten eerste ongelooflijk bedankt voor het lezen van dit verhaal. Ik kan niet zeggen hoe trots ik ben op de hoeveelheid abo’s die ik hieraan heb overgehouden en ik vind het fantastisch om te merken dat ik via dit verhaal met mensen in contact ben gekomen.

Daarnaast een speciaal bedankje voor Bellaen, voor haar grenzeloze enthousiasme en de eindeloze spellingscontrole.

Ik zal binnenkort beginnen met een ander verhaal, hoewel ik weet niet precies wanneer, aangezien komende periode weer eens druk gaat worden omdat mijn team door is naar de volgende ronde van het NK debatteren en minder dan een maand daarop het Lagerhuis alweer is :’)
Ik zal de link op mijn profiel zetten, wellicht zelfs in deze story, maar als je graag wil dat ik je waarschuw mag dat ook.

Daarnaast wil ik even melden dat Dwalend meedoet aan Story of the Year. Dat is een jaarlijkse wedstrijd hier op Quizlet waar stories aan meedoen van verschillende genres. Vanaf december kun je stemmen op het verhaal dat jij het beste vindt, dus het zou fantastisch zijn als jullie daar de tijd voor kunnen vinden en kunnen stemmen op het verhaal waarvan jij vindt dat het moet winnen.

Hou daarom dit topic even in de gaten: Story of the year 2014 en stem als je wil!

Nogmaals ontzettend bedankt, jullie zijn fantastische lezers!

Liefs,
Syeira.

Reageer (3)

  • Vibes

    Ik zal snel een ander verhaal van je gaan lezen, als ik door de eindeloze mailtjes heen ben gekomen. Ik vind dat je echt trots mag zijn dat je hier een goed en origineel verhaal hebt geschreven en ik wil dat je weet dat je echt een hele goede schrijfster bent. Blijf zo doorgaan :)

    9 jaar geleden
  • Hyacintho

    Dit verhaal vind ik echt het lezen waard, helemaal met jouw fantastische woordgebruik en humor. Ik ga zeker weten even kijken bij je volgende story als die online komt ^^

    9 jaar geleden
  • Bellaen

    Ik heb erg van je verhaal genoten, man wat een onbeperkte fantasie heb je! Zeker nog een keertje doorlezen, en dan maar op de uitslag wachten :) Geweldig gedaan!

    Ps, dat van die spellingscontrole, je weet hoe ik ben met foutjes :P Grammarqueens for life!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen