Foto bij 033

Kayla POV

Tranen stromen over mijn wangen, en ongecontroleerde snikken verlaten mijn lippen. Mijn telefoon ligt voor me op bed. Anne had net gebeld en gezegd dat het beter is als ik een andere baan ga zoeken, de leerlingen zullen mij haten en bestormen met vragen over Harry. Natuurlijk zal dit zo zijn dat is logisch maar dat ik hiervoor gewoon ontslagen word?
Als ik al wat rustiger ben geworden gaat mijn telefoon, Harry. 'Hey.' 'Hey Kay, heb je gehuild?' 'Maak je maar geen zorgen Harry.' 'Dat doe ik wel, ik moet namelijk op twitter lezen dat je ontslagen bent.' 'Wat!?' 'Ja heel twitter heeft het er over, er is namelijk een nieuw krantenartikel online gekomen vijf minuten geleden. Ik dacht ik bel je meteen even.' 'Maar ik weet het zelf nog maar een paar minuten.' 'Alweer een lek dus, ik denk dat het lek iemand is die jij kent.' 'Dan zou het Anne moeten zijn maar dat geloof ik eigenlijk niet.' 'Je beste vrienden kunnen ineens je vijanden blijken te zijn. Daar ben ik zelf achtergekomen toen ik beroemd werd.' 'Je hebt gelijk, ik kan nu niemand meer vertrouwen.' 'Je kunt mij, de jongens en jou familie echt wel vertrouwen hoor.' 'Ja maar ik heb ook mijn vriendinnen nodig.' 'Waarom kom je niet hier heen? Lou, Eleanor, Gemma iedereen is er. Met hen kun je optrekken en zo kan ik er voor je zijn. Misschien kun je wel iets van werk doen terwijl je met ons mee bent op tour?' 'Ja jou les geven of wat?' 'Oeh klinkt verleidelijk, biologie?' 'Zou je wel willen he.' 'Ja, dus pak je koffer Paul stuurt je vliegticket via de mail en dan zie ik je morgen hier in Nederland.' 'Is goed, tot morgen.' 'Tot morgen ik hou van je.' 'Ik ook van jou.' Ik druk op het rode hoorntje en leg mijn telefoon aan de lader. 'Nederland, wat zal het weer daar zijn? Net zoals in London denk ik. Ik pak mijn koffer onder mijn bed vandaan en leg het op mijn tweepersoonsbed.

Als ik de voordeur dicht hoor slaan loop ik naar beneden. Het zou mam moeten zijn aangezien Jasmine school en dansles heeft. 'Mam ik moet je iets vertellen.' 'Dat je ontslagen bent? Dat heb ik al lang gehoord op de sportschool, waarom vertel je mij dat niet zelf?' 'Omdat het online kwam te staan op het moment dat ik het zelf hoorde. Er moet iemand binnen de school zijn die me verraad. Maar dat is niet wat ik wilde zeggen. Ik ga morgen naar Nederland, naar Harry en ik weet niet voor hoelang. Het is belangrijk voor me om in deze periode bij hem te zijn en misschien kan ik wat klusjes doen voor de crew. Ik kom over drie weken even naar huis om kleding te verwisselen daarna ga ik voor een paar dagen met Harry en Gemma mee naar Anne waarna we doorgaan naar Amerika en Australië voor de tour.' 'Ik begrijp je helemaal Kayla en ik sta honderd procent achter je beslissing. Zullen we vanavond uit gaan eten als afsluiter?' 'Ja lekker, gaan we dan naar de chinees?' 'Goede keuze ik zal bellen of ze nog een tafel vrij hebben.' 'Super dan ga ik Jasmine straks halen bij haar dansles.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen