Extra lang stukje als dank voor de vele reacties en kudo's die ik de laatste tijd eb gekregen. Alhoewel ik ook een idee heb dat mensen me willen vermoorden doordat laatste stukje... Sorry maar dit was altijd al zo gepland.
Open dit als je wilt lezen waar ik heeeeel erg blij mee ben en anders enjoy het stukje

In ieder geval, herinneren jullie je vorige week zondag nog toen ik iets zei over dat ik iets pobeerde te regelen om iets voor elkaar te krijgen wat op ieders bucket-list staat. Wauw, als je die zin hebt begrepen, petje af. In ieder geval, dat is dus freaking gelukt! Nu alleen nog vrij krijgen van school hiervoor, maar daar ben ik best van overtuigd dat het goed gaat komen.
Het is namelijk... Tromgeroffel!
Verstoppertje spelen in de ikea!
Jup, dat wbben we voor elkaar gekregen...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Incalescent

    Pardon Grace. Ik denk dat wij maar eens een gesprekje gaan hebben. Of ik sluit je gewoon op zodat je niet weg kan totdat je het goed gaat maken met Louis. Al zou ik ook boos zijn, maar niet zo boos :c

    oke, je maakt me overigens wel heel erg jaloers nu ahaha, nee serieus. Verstoppertje spelen in de ikea lijkt me echt geweldig, alleen niet als je de zoeker bent XD. veel plezier alvast! (als de school het goedkeurt dan! Desnoods zeg je dat je het later weer inhaalt.)

    9 jaar geleden
  • Louisgirl

    Nnoooo. Ze mag niet gaan.
    Ik ben inderdaad boos op je! Je moet Grace en Louis weer bij elkaar brengen! Puh!

    9 jaar geleden
  • DareToBelieve

    Ze mag niet weggaan!!

    Snel verder!
    X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen