Foto bij Ik denk aan jou.

Justin POV

Je ziet daar Selena staan met die jongen en de woede komt in je op.
Selena:'heejj justin dit is drew'
Drew:'geen nood hoor ze is mijn beste vriendin al van het lager.'
Je begrijpt niet waarom hij dat zegt.
Jij:'hallo sorry maar ik moet weg.'

Selena POV

Drew:'Wow hij is echt smoor op je.' Jij:'Echt?' Drew:'ja en doe maar niet alsof jij niks voor hem voelt hoe jij naar hem kijkt en hij naar jou rure liefde.' Jij:'jaja meneer de filosoof zal het weer eens zeggen.' Drew:'je weet dat ik daar goed in ben!' Jij:'misschien.'
Voor de rest praten jullie nog een beetje tot het tijd is om te eten. Tijdens het eten zit je de hele tijd in je hooft met dat wat drew zei.Zou justin echt verliefd zijn op jou? Je bedoelt er zijn toch andere meisjes genoeg een superster zal jou toch niet uitkiezen? Plots zie je dat er een hand voor je ogen zwaait. Drew:'eindelijk ik sta hier al een uur(niet echt he) te zwaaien waar zat je met je gedachten?' Jij:'ik dacht na over het zingen'

Justin POV

Je zat aan tafel maar je dacht de hele tijd aan selena je kon aan niks anders denken. Na het eten ga je een wandeling gaan maken en besluit je even bij selena langs te gaan.
Je klopt aan en selena doet open. Selena:'hallo' Jij:'hallo eum ik heb een vraag zou je morgen avond met mij naar de film willen?'Ratel je eruit zonder 1 keer adem te nemen. Selena:'oke tot morgen en ze doet de deur dicht' Je bent super blij en gaat naar je kamer en kruipt in je bed.Je valt in slaap met een glimlach op je gezicht.

Reageer (10)

  • VampireFairy

    Ik vind dit best wel mooi geschreven. let niet op die amateus die heel de tijd vinden dat hun verhalen beter zijn. ieder heeft ze manier van schrijven. Ik vind jou manier veel beter dan al die andere.

    1 decennium geleden
  • BABYxGIIRL

    kan je niet schrijven in IK vorm inplaats van steeds JIJ, als jeniet weet wat ik bedoel.. lees mijn verhaal en je snapt hem!
    xx

    1 decennium geleden
  • Hetisjechick

    Vederr.... Plzz(l):D

    ps. Ben smoor op je verhalen :p

    1 decennium geleden
  • SummerLove

    verderr!!

    1 decennium geleden
  • CARAS

    Oeh snel verder en vraagje (ff reaclame maken) wil je mijn story's over hun ook lezen??
    Snel verder!

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen