De laatste dag school en dan weekend denk ik bij me zelf. En morgen ben ik jarig dan wordt ik 17. En ik zie Cassius, Kaj, Dioni, Samuel, Jai, Kiara, Lotte, Nissa en Franciska weer. Het is natuurlijk 1 april en iedereen probeert grapjes uit te halen. Ik haat deze dag best wel, maar de dag er na niet dan ben ik lekker jarig.

Na school…. Aangekomen thuis stond de party tent al in de tuin. Ik had er al echt veel zin in. Ik hoop echt dat het morgen niet regent want dan is me verjaardag namelijk een beetje verpest. Ik wilde de jongens weer zien en vond het ook weer gezellig om de meiden te zien. ’s Avond kreeg ik een appje van Kaj. Kaj: hooiiii Babe<3. Kelsey: hoooiii Kaj<3. Kaj: heb je al een beetje zin in je verjaardag morgen? Kelsey: ja zeker en ik zie jullie ook allemaal weer na een lange tijd! Kaj: ja gelukkig wel, maar ik ga nu slapen en dan zie ik je morgen avond. Kelsey: ja is goed. Kaj: ik moet je morgen wel wat vragen. Kelsey: is goed maar kan dat nu niet dan? Kaj: nee ik doe het morgen wel. Kelsey: oke weltrusten xxxx. Kaj: slaap lekker Babe. Ik leegde me telefoon op de oplader deed me oortjes in en ik ging ook maar slapen.

Zaterdag 2 april - Ik werd wakker van me wekker, die had ik namelijk gezet omdat ik eerst nog moest voetballen gewoon. Ik had gedoucht en al me spullen gepakt en ging naar beneden. De hele woon kamer was helemaal versiert dat doet mama namelijk wel altijd. Ik voelde me al wel jarig maar nog niet echt 17 ofzo. We hadden gegeten en moest over 10 minuten verzamelen. Ik ging weer snel naar boven pakte me voetbal tas poetste nog even snel me tanden, en ik ging weer naar beneden toe. Me ouders en broer kwamen wat later dus ik ging met de scooter alvast richtingen club. Bij de club waren de meiden al in de kleedkamer. Iedereen die ik kende en wisten dat ik jarig was feliciteerde me het was echt heel grappig. Toen ik de kleedkamer deur open deed begonnen ze met ze alleen te zingen en feliciteerde ze me allemaal. Tegen over ons zaten jongens en die begonnen daarna ook te zingen en feliciteerde me ook het was echt heel grappig. We gingen ons omkleden en daarna liepen we naar het veld waar we moesten spelen. We moesten op veld 1 het hoofdveld. Nu willen we echt winnen, want als we op hoofdveld spelen kijkt iedereen en dan is het erg om te verliezen. Vinden wij dan maar we hopen in ieder geval dat we gaan winnen, maar we gaan er zeker voor. We hadden warm gelopen en gingen weer even terug naar de kleedkamer om de wedstrijd shirtjes aan te doen. Daarna liepen we weer terug naar het veld ik liep door naar het midden naar de scheids toe. Ik ben aanvoerster dus ik moest dat wel doen. We bleven zo staan en het andere team moest uit nemen. De wedstrijd was begonnen.

Na de wedstrijd.....
We hadden gewonnen met 10-0, het ging heel goed het andere team was ook wel goed maar toch niet goed genoeg voor ons haha. We waren met ze alle boven wat gaan eten en de overwinnen en me verjaardag een beetje vieren. Rond 3 uur gingen we allemaal naar huis zeiden elkaar gedag en tot vanavond, want dan komen ze natuurlijk ook allemaal. Ik pakte de scooter en ging weer naar huis toe. Toen ik thuis kwam kreeg ik van me ouders en me broer mijn cadeau. Van me ouders had ik een nieuwe tv maar die stond al lang op me kamer en een budha to budha armband en van me broer daar van een ring. De hele dag door kreeg ik belletjes met gefeliciteerd en vragen wat ik heb gehad. We waren alles aan het klaar zetten voor vanavond.

20:00......
Het feest kan nu beginnen de dj staat al helemaal klaar en al het drinken en eten ook. Langzaam kwam iedereen binnen en werd het erg gezellig. Vrienden van school waren er van voetbalmeiden en van buiten school ook een beetje en familie en kennissen. We zaten heel even binnen. Ik had de hele dag nog geen appje gehad van Cassius, Kaj, Jai, Dioni, Samuel, Alessandro,Kiara, Lotte, Nissa of Franciska. Het maakte me niet heel erg veel uit want ze kwamen vanavond toch wel. Rond 22:00 ging de muziek ineens over naar een ander liedje. We dachten echt wtf is die dj aan het doen. En na een paar seconden begonnen er een paar te zingen. Ik kende dat liedje die heeft Kaj namelijk vroeger geschreven voor de auditie van junior song festival. Ze zongen 100%. We liepen naar buiten en ja hoor daar stonden de jongens te zingen voor me toen ze klaar waren zongen ze met ze alle happy birthday. Het was nog erg gezellig met ze alleen. Diana bleef vanavond slapen. 23:30 Kaj kwam na me toe lopen. Kaj: heee babe, voel je je al 17. Kelsey: heee, nou nee helemaal niet eigenlijk maar ik voel me wel jarig. Kaj: dat is toch ook mooi. Kelsey: ja zeker wel. Maar Kaj je moest me toch nog wat vragen? Kaj: uuuhhh ja, of je me meisje wil zijn? Kelsey: JA, omg super verjaardags cadeau! Kaj gaaf mee een kus. Ik was nu echt samen met Kaj. Cassius, Jai, Dioni, Alessandro, Kiara, Lotte, Nissa en Franciska feliciteerde ons was nergens voor nodig maar ja haha. Alleen Samuel zei helemaal niks. Maar ik vond Kaj al vanaf het begin leuk en niet Samuel dus ja hoezo zou ik dan nee tegen Kaj zegen. Het was al 3 uur 's nachts iedereen was naar huis gegaan en Diana en ik gingen ook maar naar bed. Ik appte nog heel even met Kaj en ging toen ook slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen