11:00 wakker door me wekker ik vind het eigenlijk veel te vroeg voor een zondag ochtend maar ja ik heb wel wat over voor de jongens. Rond 12:00 uur ging ik op de trein richting Hilversum. Ik was der rond 12:40 en moest nog 10 minuten lopen naar de studio. Aangekomen bij de studio stond alleen die vriendin van Adriaan er al. Ik zei Dyantha gedag. Dyantha: hooiiii Kelsey. Kelsey: alles goed? Dyantha: ja maar ik heb Adriaan heel erg gemist en ik hoop natuurlijk dat die door is. Kelsey: ja ik heb de jongens ook wel gemist en hoop ook dat ze door zijn. Ik stond nog even te praten met Dyantha toen der 4 meiden aan kwamen lopen. Kiara: hooiiii jij bent vast Kelsey toch. Kelsey: ja klopt. Kiara: nou ik ben Kiara beste vriendin van Kaj waar je gister mee heb zitten appen. Ik zei oke en gaaf ze allemaal een hand en stelde me voor. Kelsey: hooiiiii ik ben Kelsey. Lotte: ik ben Lotte met mij heb je gister ook zitten appen en ik ben de beste vriendin van Dioni. Kelsey: Hooiiii ik ben Kelsey. Nissa: hooiiii ik ben Nissa en de beste vriendin van Jai. Kelsey: hooiiii ik ben kelsey. Franciska: hooiiii ik ben Franciska en de beste vriendin van Samuel. Jullie wachten tot dat de jongens kwamen. Er kwamen nog 3 andere meiden aanlopen. Ze gaven ons een hand en stelde zich voor als Joyce de vriendin van Haris. Amber de beste vriendin van haris, Caya de beste vriendin van Adriaan. We stonden met ze alle te wachten tot dat ze terug komen. Ik ging een beetje achter aan staan wat de jongens wisten niet dat ik er ook bij was. Er kwamen 2 bussen aan rijden en iedereen stapte uit. Adriaan rende gelijk naar Dyantha en Caya en riep heel hard dat die door was naar de liveshow. Ze waren zo blij ik was echt benieuwt naar de jongens. Haris kwam ook uit de bus en riep heel hard ‘ IK ZIT IN DE LIVESHOWS’. Joyce en Amber kwamen langs ons gerend en vlogen Haris om ze nek.

Vanuit Kaj…..
We kwamen aangereden en er stonden heel veel mensen te wachten. Ik zag Kiara en de andere meiden al staan. Alleen Kelsey niet dat vond ik wel jammer maar geukkig was Kiara der wel. Ik had der al een tijdje niet meer gesproken en ze wist hoe ik me voelde. En dat ik Kelsey leuk vond. We hadden met ze alle afgesproken om heel rustig de bus uit te lopen en te doen of we niet door waren.

Vanuit Cassius….
We waren weer aangekomen bij de studio, na een leuk weekje. Er stonden allemaal mensen te wachten. Ik zag Kiara, Lotte, Nissa en Franciska al staan maar Kelsey nergens. Ik zag Kelsey altijd elke dag en het langste is meestal 2 dagen. Ja, of alleen de vakantie’s maar dat is gewoon anders. Vorige week heb ik der voor het laatst gezien en ook nog met der zoent. Het was niet me bedoeling en die van haar ook niet maar het was gebeurt. Kaj begreep het wel en vond het niet erg ofzo. Ik hoop echt snel wel dat ze wat krijgen ik gun het ze allebei. We liepen de bus uit en we zeiden iedereen gedag. Ineens gingen Kiara, Lotte, Nissa en Franciska op zij. En daar stond Kelsey ik rende naar de toe en knuffelde de andere jongens kwamen ook en knuffelde der ook. Ze moest helemaal lachen ik was zo blij om der nu nog even te zien want ik zie der pas weer als ze jarig is.

Vanuit Kelsey
Het was nog een hele gezellige dag met ze alle. Ik ging alweer rond 15:00 naar huis. Ik zei de jongens gedag. Ik liep richting me trein, ik was er net en hij kwam er al aan dus ik kon gelijk in stappen. Rond 16:00 was ik weer thuis. Ik liep gelijk door naar me kamer om huiswerk te maken en te leren. Ik dacht er even bij na dat in mei me examens al beginnen en dat is ongeveer nog maar 2 maanden. Dus nog 2 maanden serieus doen en daarna lekker lol trappen enzo. Daar denk ik dan weer aan maar me ouders vast wel weer anders. De aankomende dagen zie ik de jongens helemaal niet meer waarschijnlijk pas met me verjaardag. Ik denk er ook aan op die meiden van vermiddag uit te nodigen ze zijn namelijk wel heel aardig maar dat zie ik dan pas. Duurt nog een paar nachtjes voor dat het zo is. Het was al laat en ik was er moe dus ging ik maar naar me bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen