Vanuit Kelsey…
Het was gisteren voor de eerste avond wel een mooie tijd om te gaan. Het is al weer 11 uur als ik op me telefoon kijk. Me ouders zijn al naar het zwembad en ik kleed me snel om eet wat en loop dan ook naar het zwembad toe. Als ik het laantje uit loop zie ik rechts van me Caya, Carly en Britt aan komen lopen. Ik heb ze gister amper nog gezien, maar ik heb dus Totaal geen zin in hun. Maar ja ik kreeg nog 2 weken last van hun helaas. Ik loop gouw door. Als ik het zwembad binnen loop zie ik Romy en Larissa al aan het zwembad zitten. Ik zeg me ouders gedag en loop dan naar ze toe. Kelsey: heee meiden. Romy: heee Kels. Larissa: nu pas wakker? Kelsey: ja, ik was echt heel erg moe. Romy: je komt mooi op tijd. Kelsey: hoezo? Larissa: we gaan mee doen met aquagym en het dansen daarna. Kelsey: ooo wat we vorig jaar ook altijd deden? Romy: ja we houden alles er nog wel een beetje in hoor. Kelsey: nou dat is mooi. Larissa: het zusje van Amber is er ook weer he. Kelsey: je bedoelt Caya? Romy: ja met Carly en Britt Kelsey: ja ze liepen net achter me dus ik heel snel door lopen. Romy en Larissa moesten lachen.

Vanuit Caya…
(Italiaans) Toen we net naar het zwembad liepen, liep Kelsey voor ons. Maar ze liep echt heel snel door en waarom echt geen idee we kennen haar nu al 2 jaar maar nooit echt goed gepraat met haar ofzo. Maar ze ging wel altijd goed met Amber om. En daar door kennen wij haar een beetje. We zijn bij het zwembad en zijn net op tijd voor de aquagym. We leggen onze handdoeken neer en lopen naar het zwembad. Carly: kijk daar is Kelsey. En ze wijst een kant op. Britt: zullen we naar de toe gaan. Caya: we kunnen misschien beter vanavond gaan ofzo. Carly: ja we gaan vanavond wel met der praten. Britt: ja kom we gaan mee doen. We springen het water in en doen mee met de aquagym.

Vanuit Kiara…
Ik zit samen met Kaylee, Ruben, Bruno en Tom aan het zwembad. Ze zijn bezig met aquagym maar we hadden dit keer geen zin meer om mee te doen. Ik zie me zus aan komen zwemmen en zeg der gedag. Kiara: hee Mies. Michelle: hee Ki. Kiara: waar zijn mama en papa? Michelle: op de plaats waar we altijd liggen. Kiara: ooo oke dan. Michelle: hoezo? Kiara: nee gewoon dacht misschien dat ze ook hier waren. Michelle: nee. Kiara: oke. Ze komt naast ons zitten. Bruno staat op de kant en probeert Kaylee de hele tijd het water in te duwen en ze gaat elke keer weer op de kant zitten en dan duwt Bruno der weer het water in. Maar ineens stopt die. Bruno: Ruben Tom kijk is. Tom: wat is er. Bruno: volgens mij is dat Kelsey. Ruben: ooo wacht dat moet ik zien. Ruben en Tom klimmen ook de kant op en kijken. Ruben: ja dat is Kelsey. Tom: beter dat ze er weer is. Bruno: ja zeker dat word weer een top vakantie. Tom: nou Ruben nu kan je weer je kans pakken. Ruben: misschien wel misschien niet. Ppfff ik word zo moe van die jongens he. Ze zitten hier bij ons en dan gaan ze over een andere meisje praten. En van Bruno vind ik het erg lag want die zit een beetje met Kaylee.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen