De wekker ging en Diana en ik werden wakker. We hadden helemaal geen zin om naar school te gaan maar moesten wel. We hebben alles gedaan en pakte mijn scooter richting school, ik was daar erg blij mee want ik hoefde nu geen uur meer te fietsen naar school. Alleen een half uurtje met de scooter maar dat is gelukkig niet zo erg. Op school aangekomen liepen we naar ons kluisje en pakte de spullen die we nodig hadden voor de les die we hadden. We gingen daarna nog even in de kantine zitten tot dat de bel zou gaan.


Iedereen kwam ineens naar ons te en begon ons allerlei vragen te stellen maar ik heb daar helemaal geen zin in. We gaven alleen maar hele korte antwoorden. Dus ze gingen al snel weer weg. Ik wilde Kaj wel appen maar ik dacht laat ik dat maar niet doen. Ze moeten zich nu echt op deze week consenteren om door te gaan. De bel gingen we liepen naar onze les toe.

12:50… de bel ging weer we waren uit. We bleven nog heel even met een paar uit onze klas in Montfoort. Na een half uur gingen we al weer naar huis. We reden naar mij huis Diana en ik gingen een film kijken en een beetje huiswerk maken. Dan hadden we dat ook al weer gedaan. Me moeder kwam naar ons te en vroeg. Mama: Diana eet je zometeen ook mee? Diana: als het kan en mag ja hoor is goed ik vraag het wel eerst even aan me eigen moeder.

Vanuit Diana:
Het is altijd heel gezellig bij Kelsey thuis der ouders zijn heel aardig en mag altijd zo lang blijven als ik wil. Maar ik belde eerst even me eigen moeder om te vragen of het mag. Mama: hoooiiii. Diana: hoooiiii ma, ik ben nog bij Kelsey is het goed als ik hier nog blijf eten en daarna naar huis kom? Mama: ja hoor is goed meid we zien je straks wel. Diana: oke dankje ma tot straks. Mama: tot straks doe de groetjes daar. Diana: zal ik doen. Ik loop weer naar de woon kamer en ze tegen Kelsey der moeder dat ik hier nog mag blijven eten en dat ik de groetjes moest doen. Kelsey der moeder: oke is goed meis en als je straks thuis ben moet je de groetjes maar terug doen. Diana: zal ik zeker doen.

17:00…. We gingen aan tafel. Het eten was heel erg lekker. Na het eten ging ik me omkleden voor voetbal. Ik bracht Diana naar huis en zij der gedag en tot morgen. Ik ging door naar vv de meern en trainde van half 9 tot 10. Daarna ging ik weer naar huis douchen en naar bed toe.



zaterdag 18 maart.

Vanuit Kelsey…
Ik werd vroeg wakker van me wekker. Na een hele week school te hebben gehad was het nu eindelijk weekend. Ook al is het weekend ik moest wel vroeg op want ik moest vandaag ook weer voetballen. Ik was helemaal klaar had me tas in gepakt en ging naar het voetbalveld toe. Daar aangekomen was iedereen er al we besproken wat dingen en gingen ons omkleden. Vandaag speelde we op hoofdveld, we hoopte dat we gingen winnen, want anders is het echt verschud.

Na de wedstrijd…. we hadden gelukkig gewonnen en gingen met ze alle boven nog een patatje eten. Het was erg gezellig met ze alle. Ik had nog niet op me telefoon gekeken maar ik had wel een paar berichten binnen gehad. Berichtje: Hooiiii ik ben Kiara de beste vriendin van Kaj. Ik stuurde naar Kiara een berichtje terug. Kelsey: Hoooiiii Kiara ik ben Kelsey maar dat wist je denk ik al wel. Ik las me andere berichtjes ook en sloeg gelijk de nummers op voor het geval dat. Ik had ook een berichtje van Lotte die ik ook niet kende gekregen. Lotte: Hoooiiii ik ben Lotte de beste vriendin van Dioni. Kelsey: Hoooiiii Lotte ik ben Kelsey maar dat wist je denk ik al. Ik had weer een berichtje terug van Kiara. Kiara: ja dat wist ik inderdaad al maar ik had een vraagje kom je morgen ook naar Hilversum? Kelsey: ik weet nog niet de jongens komen morgen zekker terug toch? Kiara: ja klopt de jongens komen morgen terug en wij wilde gaan met ze alle. Kelsey: wie is met ze alle? Kiara: nou de andere beste vriendinnen van de jongens en aangezien jij de beste vriendin bent van Cassius en binnenkort wat met Kaj heb. Kelsey: ja ik ben de beste vriendin van Cassius ja maar binnekort wat met Kaj? Kiara: ja dat heeft Kaj vertelt. Kelsey: wat heeft Kaj vertelt? Kiara: dat die je best wel leuk vind! Kelsey: oooo oke ik wist al wel maar niet dat die het aan iemand anders heeft vertelt. Kiara: hij vertelt echt bijna alles aan mij. Maar over morgen kom je dan ook? Kelsey: ik moet nog even kijken. Kiara: aaahhhhh kom gewoon wij vinden het leuken Cassius en Kaj zeker en de andere boys ook wel. Kelsey: oke ik kom morgen wel hoe laat en waar? Kiara: voor de studio rond 13:00?? Kelsey: oke is goed tot morgen X. Kiara: tot morgen X. Ik had ook weer een appje van Lotte. Lotte: had je Kiara al gesproken. Kelsey: ja , en ik kom morgen. Lotte: oke is goed gezellig, tot morgen X. Kelsey: tot morgen X. Voor de rest van de dag heb ik nog bij de A1 gekeken dat was namelijk wel een goeie wedstrijd. Rond 19:00 ging ik weer naar huis want er was niks meer. Thuis aangekomen even wat gegeten en naar boven gegaan. Ik had wat tv gekeken en wat huiswerk zitten maken. Rond 23:30 ging ik maar slapen want de volgende ochtend moest ik ook weer vroeg opstaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen