Vanuit Dioni…
Het vliegtuig is geland we zijn aangekomen in Italië. We zijn allemaal meer wakker geworden we lopen rustig naar de band met koffers. Dioni: gaan we zo wat eten we moeten denk toch nog wel even wachten op Giovanni en Mitchel. Kaj: jaa is goed ik heb ook honger. Jai: hoe laat is het eigenlijk? Cassius: het is bijna 12:00 uur. Jai: oke dankje. De band van de koffers begint te lopen en er komen al een paar koffers naar boven. Ik zie mijn koffer nog steeds niet komen en Samuel duwt me ineens op zij. Dioni: wtf Samuel. Samuel: jaa sorry me koffer. Dioni: ja Samuel dat kan je ook gewoon rustig zeggen hoor. Samuel: sorry zei ik toch al. Iedereen heeft ze koffer al behalve Jai en ik. De andere jongens staan ook nog te wachten en te kijken of de wifi het hier doet. Jai: Dioni als de koffers zo komen laten gaan en dan er achter aan rennen. Dioni: jaa strak plan en hem er dan niet afhalen he maar er gewoon opgaan zitten en een rondje maken. Jai: jaa oke is goed. We staan nog steeds te wachten en ik zie Jai en mijn koffer al aan komen. We laten de koffers rustig voor bij gaan. Kaj: hee Jai Dioni waren dat jullie koffers niet. We kijken richting onze koffers. Jai: ooo ja fuck. Kaj: laat maar hij komt zo nog een keer langs. Dioni: nee we willen onze koffers nu. We rennen als twee idioten achter onze koffers aan. Verplaats dat we hem pakken gaan we allebei op onze koffers zitten. De andere jongens moesten lachen. Ik pak snel me telefoon uit me zak en pak een filmpje van mij en Jai we maken nog twee rondjes en zie dan dat de overgebleven koffers weer weg gaan. We springen snel van de koffers af en de andere jongens helpen met de koffers er van af te tillen. Samuel: zo de lol is voor jullie deze vakantie al begonnen he. Jai: jaa zeker wel we kunnen er tegen aan.

Vanuit Kaj…
We zitten ergens wat te eten en krijgen allemaal al een hele boel tweets binnen van al de fans. Met ‘’met veel plezier’’ en ‘’hoezo we niet eerder hadden gezegd dat we op vakantie gingen’’ en ook ‘’waar naar toe we gingen en met wie’’ ik reageerde op een paar fans en sommige gaaf ik snel even een follow. Ineens ging me telefoon. Ik werd gebeld door Giovanni, en ik naam de telefoon op. Kaj: yo bro. Giovanni: hee, zijn jullie veilig geland. Kaj: jaa dat zijn we. Giovanni: wat zijn jullie nu aan het doen. Kaj: we zitten wat te eten we hadden erg honger gekregen. Giovanni: oke dat is mooi wij hebben net ook wat gegeten en gaan nu weer verder rijden. Kaj: oke mooi, hoe ver zijn jullie nu dan. Giovanni: we zijn er bijna volgens mij. Kaj: hoe lang moeten jullie nog dan? Giovanni: Mitchel zegt nog een half uur tot drie kwartier. Kaj: oke is goed wij lopen ongeveer over een half uur naar buiten en zorgen dat we klaar staan. Giovanni: is goed tot straks. Kaj: tot straks. Samuel: wie was dat? Kaj: Giovanni. Cassius:en hoe ver zijn ze? Kaj: ze hebben net ook wat zitten eten en volgens Mitchel zijn ze er bijna het was nog een half uur tot drie kwartier. Dioni: oooo dat valt nog wel mee dan. Kaj: jaa klopt dus als we rond half twee naar buiten lopen rustig zijn hun der straks ook wel. Jai: jaa dat doen we dan zo maar, zullen we gaan betalen en nog beetje winkels hier kijken ofzo.

Vanuit Samuel…
Zo alle spullen zitten in de auto en de caravan, Kaj en Dioni stappen bij Giovanni en Micthel in de auto. En Jai, Cassius en ik stappen de caravan in. En zo zitten we nog een uur in de caravan. We zitten een beetje op die tv te kijken maar verstaan er geen reet van. Cassius: als Dioni hier nou zat kon die het tenmiste een beetje verstaan. Jai: ja klopt, zie je Dioni al de hele vakantie met al die Italiaanse mensen praten. Samuel: nou eigenlijk wel ja. Jai: oke dat wel. Op een gegeven moment stoppen we en de caravan deur word open gedaan. Kaj: we zijn er. We weten niet hoe snel we alle drie op moeten zijn om de caravan uit te gaan. Micthel: jongens wij gaan even inchecken blijven jullie even hier. Samuel: jaa chef. Na een half uur komen ze terug. Mitchel: jongens stap maar weer in we kunnen naar onze plek toe rijden. We stappen allemaal weer in en rijden naar de plek toe. Als we daar weer stil staan stappen we uit. We helpen met ze alleen de caravan neer te zetten. En daarna zet ik me eigen tent op. Giovanni en Mitchel slapen in de caravan en wij hebben allemaal een eigen kleine tent. Alle kleren liggen op de bedden binnen. Als we klaar zijn mogen we gaan zwemmen en gaan Mitchel en Giovanni boodschappen doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen