Vanuit Cassius…
Ik word langzaam wakker van me wekker. Ik stap snel nog even onder de douche daar word ik toch weer een beetje wakker van. Als ik de douche onder vandaan kom doe ik wat makkelijke kleren aan wat lekker zit voor in het vliegtuig. Ik doe nog snel de laatste dingen in me koffer en breng hem dan naar beneden. Als ik alles beneden heb staan. Loop ik naar de keuken om wat eten voor me zelf te maken. Me vader komt nu ook de keuken in gelopen. Vader Cassius: en jongen ben je klaar voor je vakantie? Cassius: ja zeker wel. Vader Cassius: dat is fijn om te horen. Cassius: moet je ook wat eten of koffie ofzo. Vader Cassius: nee anders kan ik straks niet meer slapen. Cassius: ooo jij gaat straks nog gewoon weer terug je bed in zeker. Vader Cassius: jaaa dat heb je goed gezien. Cassius: voor uit dan maar he. Vader Cassius: maar als jij zo ver bent dan kan ik je weg brengen je moet er over een half uur zijn en misschien is het der wel druk met parkeren. Cassius: pa het is ’s nachts. Vader Cassius: dat maakt niks uit het kan echt wel druk zijn dan hoor. Cassius: ja pa wat jij wilt maar ik ben klaar dus we kunnen gaan. Me vader pakt me koffer en ik me tas. We lopen samen naar ze auto toe en doe alles er in. En we gaan zitten. Vader Cassius: moeten we Samuel eigenlijk nog ophalen? Cassius: oooo ja die moeten we ook nog ophalen. Vader Cassius: als ik het niet had gezegd was je hem zo vergeten hoor. Cassius: ja pa ik weet het rij nou maar naar Samuel toe dan.

Vanuit Samuel…
Ik sta al helemaal klaar met al me spullen. Me ouders en me zussen zijn ook even wakker om me uit te zwaaien voor de deur dan. Ik krijg een appje van Cassius dat ze er bijna zijn. Ik ga alvast met me spullen naar buiten. Als ik de auto van Cassius vader al zie aan komen. Ze stappen even uit om me ouders en zussen gedag te zeggen. Me vader helpt de vader van Cassius met de spullen in de auto te doen. En in die tijd zeg ik me moeder en me zussen gedag. Daarna zeg ik ook me vader gedag en stap ik bij Cassius en ze vader in de auto. Vader Cassius: jaa daar gaan jullie dan jongens op naar Italie!

Vanuit Jai...
we waren al rond 3 uur van huis weg gegaan terwijl de andere jongens wat later weg kunnen omdat hun dichter bij Schiphol wonnen. Ik zit in de auto een beetje op twitter en op Instagram te kijken. We zouden wel op twitter zetten dat we op vakantie zouden gaan maar wanneer we dat gingen neerzetten ik heb totaal geen idee. Maar bij me zelf denk ik laat ik er maar niks opzetten en wachten tot ik gewoon met de andere jongens ben en dan er pas wat opzetten ofzo en nu gewoon nog even niet. Ik kom aan bij Schiphol en ik zie Dioni en Kaj er al staan met hun ouders. Ik stap uit en me ouders ook. Me vader helpt me om me spullen uit de kofferbak te pakken. En dan lopen we naar de rest toe. Ik zeg ze gedag. Dioni: heb je er zin in? Jai: jaa zeker jullie? Dioni: jaaa ik zeker wel. Kaj: jaaa ik ook lekker uit rusten twee weekjes. Jai: jaa heerlijk. Kaj: heeft er iemand eigenlijk al wat van Giovanni en Mitchel gehoord? Jai: nee ik in ieder geval niet. Dioni: nee ik ook niet, maar misschien Cassius of Samuel wel. Kaj: jaa zou best zomaar eens kunnen. Er komt nog een auto aan gereden en ik zie dat dat de auto van Cassius vader is. Jai: kijk daar komt Cassius al aan. Dioni: Samuel dan toch ook. Kaj: jaa Samuel reed met Cassius mee ja. En ja inderdaad Cassius en ook Samuel stappen uit. De vader van Cassius helpt de jongens met hun koffer en komen daarna naar ons toe lopen. Jai: YEAAAHHH WE KUNNEN OP VAKANTIE GAAN. Kaj: jaaa Jai doe maar rustig. Jai: sorry hoor ik heb er gewoon erg veel zin in. Cassius: jaa wij ook. Dioni: Cassius, Samuel heeft er een van jullie nog wat van Giovanni en Mitchel gehoord. Samuel: jaaa ik ze zijn aan het overnachten in Oosterrijk en ze komen ons morgen gelijk door halen van het vliegveld dus misschien moeten we nog een paar uur op hun wachten ofzo. Kaj: ooo maar dat is geen probleem we vermaken ons wel. Vader Jai: kom jongens ga nou maar naar binnen over 2 uur vliegen jullie en jullie moeten nog inchecken en het is waarschijnlijk druk. We luisteren naar me vader en lopen met ze alle naar binnen toe. Het is niet heel druk voor het inchecken. Voor dat we aan de buurt zijn maakt me vader een foto van ons. Daarna kunnen we in gaan checken. Als we daar mee klaar zijn halen we nog even wat te eten en drinken voor nu. Jai: jongens wanneer gaan we eigenlijk zeggen dat we op vakantie zijn. Kaj: kunnen we best nu er opzetten. Samuel: jaa doen we Jai stuur die foto is door dan zetten we hem er op. Ik stuur de foto door naar de rest. En we zetten hem allemaal op twitter, facebook en instragram. Dan pakken we de rest van onze spullen weer op en gaan naar de gate toe. We zeggen onze ouders gedag en tot over twee weken maar weer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen