Terwijl de vier witte wolven proberen de ontsnappen aan de zwarte straal wordt Dyana opeens wakker. Ze is in negatieve kleuren en probeert Wyta en de anderen aan te vallen. 'WYTA!! KIJK UIT!!!'. Dyana bijt in een poot. Er klinkt geschreeuw, maar niet het geschreeuw van Wyta.

IK HEB WEER EEN MOOI LIEDJE GEVONDEN VOOR JULLIE!!!!

Wyta ligt aan de rand van het pad en Sunburst's poot bloed. Geschrokken kijkt Wyta naar hem. Syto probeert Sunburst te helpen maar zodra hij zijn ogen weer open doet laat Syto hem los en loopt wat naar achter. De zelfde rode gloed die Dyana heeft is in Sunburst's ogen te zien. Zijn vacht wordt steeds grijziger. Dyana en Sunburst grommen naar Wyta en Syto. 'Dit is niet goed! Als we door ze gebeten worden, of als we geraakt worden door die straal dan worden we net als hun!' roept Syto terwijl hij Dyana van z'n rug probeert te schudden en ondertussen een straal ontwijkt.
'Goed goed... Ik zie dat jullie het hele idee van deze kracht al door hebben...' zegt een onbekende stem. Wyta en Syto kijken om zich heen. 'Wie ben je? Laat jezelf zien!' roept Wyta. Een zwart met groen en paarse wolf verschijnt tussen Dyana en Sunburst. 'Wie ik ben, prinses der witte wolven? Mijn naam is Kurai-Hikari, de zwarte wolf in de legende!'. Voordat Wyta en Syto iets terug kunnen zeggen horen ze nog een stem. 'Dus je bent eindelijk weer tot leven gekomen, Kurai-Hikari?' Een bruine wolf met rode strepen verschijnt. Ze heeft een divine staart en er brand vuur in haar ogen. 'Okami-Kasai, wat leuk om u weer te zien' glimlacht Kurai. 'Met nette woorden kan je me niet overhalen Kurai. Zo heel oud zijn we toch niet, ik bedoel ik ben 16, jij 20. Ik zou u moeten zeggen! Niet dat ik dat ga doen ofzo...'. 'Heh, dat is de Kasai die ik ken; eerst netjes en daarna vraag je je af of nog vervelender kan zijn... Zucht...'. 'WIE NOEM JE HIER VERVELEND?! Grr, ik ben blij als ik je weer mag veranderen in steen!'. 'Nou nou, dan zou je me eerst moeten verslaan'. 'Ik heb divine krachten vriend, jou verslaan is geen probleem!'. 'Divine krachten eh? Wat dacht je van dit?'. Kurai houd zijn staart omhoog die veranderd in de divine staart.
'Trouwens, de zwarte kracht heeft nu vast al lang het witte rijk bereikt. En ik kan voelen dat bijna alle wolven al mijn minions zijn geworden. De wereld overnemen is makkelijker dan ik dacht...'. Wyta stort neer. Al haar vrienden zijn nu haar vijanden! Dyana, Spyana, Tussai en Pof er Rof waarschijnlijk ook al! Kurai glimlacht. 'Tranen van bloed... Geweldig... Zo prachtig!'. 'Hier kom je niet mee weg Kurai! Als Okami-Amaterasu dit hoort...' roept kasai en rent dan weg. 'Haha! We zullen zien wat er dan gebeurd... HAHAHA!!!!'.

Reageer (1)

  • ZeroHorizon459

    Okeeee...Een leger van omgeflipte wolven is niet meer cool,maar wel heel dodelijk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen