Wyta, Dyana, Syto en Sunburst zetten hun eerst stap op het terrein om de tempel. Ze kijken rond en zien dat de zwarte wolven hier al eerder zijn gekomen. Een aantal Skelly-wolves staan om de tempel heen om andere wolven buiten te houden. Terwijl de vier witte wolven een manier zoeken om binnen te komen, worden dingen opeens heel erg gevaarlijk. Het leven van deze wolven loopt een groot gevaar...

'We zijn er maar ik vind deze sfeer maar niets' fluistert Dyana. De vier wolven verstoppen zich achter een grote steen op het veld op de tempel. De tempel is erg groot en er zijn hier en daar wat stukken afgebrokkeld. Er zit een groot, afgebrokkeld gat in het midden van het dak van de tempel. Boven op de voorste pilaren staan standbeelden van wolven met rood gekeurde strepen. De wolven hebben staarten die verdacht veel lijken op gekrulde kwasten.
'Dat moeten vast de great-wolves voorstellen...' fluistert Syto. Sunburst knikt 'Volgens de legende hebben de great-wolves divine krachten. Door die krachten krijgen ze die strepen en zo'n staart.'.
'Hoe lang gaan we nu nog wachten? Ik wil die tempel in!' fluistert Dyana iets harder. Daarna laat ze haar vleugels verschijnen en vliegt supersnel omhoog. 'Wacht!' fluistert Wyta. Gelukkig zien de Skelly-wolves haar niet. Zodra Dyana zo hoog is dat ze het gat bovenin kan zien, klinkt er opeens een harde knal. Dyana zweeft verschrikt wat naar achter maar wordt dan geraakt door een zwart-wit-paarse straal die uit het gat komt. Een paar skelly-wolves springen op. 'Hij is wakker! Ze hebben de spreuk verbroken en hem weer tot leven gebracht!'. Wyta, Syto en Sunburst schrikken als ze Dyana op de grond zien vallen. Er komt een donkere mist om haar heen waardoor ze haar niet goed meer kunnen zien. Ongezien rent Wyta naar haar zusje en sleept haar snel achter de steen.
Zodra ze daar zijn komen er zijtakken uit de straal die Wyta, Syto en Sunburst ook proberen te raken. De drie witte wolven doen hun best om ze te ontwijken. Wyta vliegt omhoog en ziet dat er ook takken op weg zijn naar HWWR. 'Oh nee, niet de andere witte wolven ook!' roept ze en ontwijkt nog een straal. 'We moeten hier zo snel mogelijk weg en de andere wolven waarschuwen!' roept Syto en neemt Dyana op z'n rug. Dan vliegt hij naar Wyta en geeft een seintje aan Sunburst dan hij moet volgen.
~~~
Na een lange tijd rennen beweegt Dyana opeens. Ze springt van Syto's rug en in de zwarte mist zijn twee bloed rode ogen te zien. De mist vervaagt en Dyana is te zien in negatieve kleuren (het witte van haar vacht is dus veranderd in een zwarte vacht). Ze gromt naar de drie witte wolven en springt voor een bijt aanval.

CLIFFHANGERRRR!!!!

Reageer (1)

  • ZeroHorizon459

    O,ik hou zo van duistere copieën! Dat maakt verhalen nog COOOOOOOOOLER dan eerst!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen