Vanuit Jari...
Ppfff Romy deed de eerste paar dagen super lief en ze ging altijd met mij Sterre en de groep mee. Maar vandaag is Kelsey aan gekomen. En nu is het alleen nog maar Kelsey dit Kelsey zus. Maar ze kan toch ook nog wel gewoon met ons mee komen. Want ze was namelijk eerst met ons. Ik snap het wel ze hebben elkaar een jaar niet meer gezien. Maar als nog Sterre en ik gaan toch ook gewoon met elkaar en ook met andere. Kelsey maak echt wel andere vriendinnen dan Romy alleen. En dan moet ze wel weer met ons mee komen natuurlijk.

Vanuit Sterre...
Ik ben hier nu al een paar dagen en het is heel erg gezellig met ze alleen. Ik heb super veel lol met Romy, Jari en de groep vrienden die we hebben gemaakt. Elke avond is het weer gezellig. Maar Romy en Jari hebben een beetje ruzie omdat er vandaag ook een andere vriendin van ons aan komt maar Jari mag hier niet zo heel erg. Maar ik vind Kelsey aardig we kunnen altijd met ze alle lachen dus dat moet vast en zeker nu ook wel goed komen.

Vanuit Kaylee...
Ik heb het super gezellig hier met Ruben, Bruno, Tom en Kiara. Elke avond gaan we eerst naar voor daar een beetje kijken of bij de pingpong tafels en rond 12 uur gaan we meestal naar de disco toe die op de camping staat. Het is daar altijd heel erg gezellig. Ook met heel veel andere elke avond praten we ook wel weer met andere mensen enzo.

Vanuit Kelsey…
Ik loop terug richting de tent met de pizza’s. Ik loop een beetje snel want ik heb namelijk erg honger. Ik kom terug bij de tent en me ouders zitten al klaar. Ik zet de pizza’s op tafel en ik pak 3 messen. En wat te drinken voor me zelf. Dan ga ik aan tafel zitten en eten we onze pizza. Mama: wat ga je vanavond doen? Kelsey: ik ga straks zowiezo eerst bij kletsen met Romy en daarna zie ik wel hoe moe ik ben enzo. Mama: oke is goed maak je het niet te laat de eerste avond. Kelsey: nee is goed. Papa: gaan we zometeen wel met ze 3en even naar voor een ijsje halen. Kelsey: ppfff pa we zijn nu aan het eten en ik moet nu nog even niet aan ijs denken hoor. Papa: maak niet uit maar dat is toch pas over een uurtje of 2 eer dat jij klaar bent met alles. Kelsey: nou ja zeg ik doe echt niet lang over alles hoor ik kan zo binnen een half uur klaar zijn. Papa: weet je dat zeker? Kelsey: ja als ik een koude douche heb wel anders duurt het inderdaad wat langer ja. Mama: we zien het wel ja. Kelsey: ja is goed. Mama: heb je een tijd met Romy afgesproken? Kelsey: nee nog helemaal niks daar over. Papa: nou dat komt dan mooi uit. Kelsey: jaja pa. En we hebben het nog over wat dingen waar me ouders misschien nog wel heen willen gaan. Maar ik luister maar half want ik heb daar echt geen zin in. Ik kan niet wachten tot zondag want dan komt Lotte. Ik pak alle pizza dozen op en doen ze in de zak waar de bakjes patat in zat. Ik pak de 2 legen flessen die op de grond liggen ook mee en ik loop naar de container. Na dat ik terug kom lopen pak ik al me spullen en loop ik naar het toilet gebouw.

Na 20 minuten.
Papa: kels ben je al klaar? Kelsey: ja pa ik ben bijna klaar alleen maar nog me make-up doen. Papa: oke schiet dan wel op he. Kelsey: ja is goed dan moet ik wel even naar het gebouw lopen want we hebben hier nog niet genoeg licht. Papa: is goed schiet je dan wel op. Kelsey: ja pa ik doe me best anders gaan jullie maar zonder mij een ijsje eten. Ik hoef toch niet. Papa: oke dan zien we je nog wel of morgen ergens. Kelsey: ja is goed. Ik geef allebei me ouders een kus en dan loopt ik met me spullen weer terug naar het toilet gebouw. Het is erg rustig daar. Ik pak me paar spullen die ik nodig heb en begin me op te maken. Ik voel uit me oog hoek dat er iemand naar me kijkt. Ik draai me om en zie en meisje heel aandachtig naar me kijken. Ik moet er van lachen. Shirley: hooiii ik ben Shirley. Zegt ze heel schattig. Ik smelt er een beetje van. Kelsey: hooiii ik ben Kelsey. Shirley: hou oud ben jij. Kelsey: ik ben 18 en jij? Shirley: ik ben 7. Jij bent 1 jaar ouder dan mij toch? Kelsey: ja klopt. Shirley: doe je dat altijd? Kelsey: ja meestal wel. Shirley: oooo cool. Kelsey: zou ik jou op maken? Ze zetten hele grote ogen op. Shirley: ooo zou je dat willen doen? Kelsey: ja tuurlijk. Ik til der op en zet der op de was tafel. Na een paar minuten ben ik klaar met me eigen make-up en die van Shirley. Shirley: heel erg bedankt Kelsey. Kelsey: graag gedaan meis. Ik geef der een knuffel en ze loopt huppelend weg. Na dat ik al me spullen heb gepakt loop ik terug naar de tent. Leg al me spullen weg pak wat geld en me telefoon. Ik maak een foto en zet hem op instagram. Ik loop naar voor toe richting het podium. Als ik ons padje uit loop, loopt er een groep voor me. Ik herken ze zo niet in het donker maar ik dacht even dat ik Ruben, Bruno en Tom zag maar ik ging ze ook niet roepen want straks waren ze het namelijk niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen