Vanuit Denise...
Pppfff het is pas donderdag. Al me tassen zijn al ingepakt, ik hoef alleen zaterdag middag nog wat kleine dingetjes in te pakken en dan ben ik helemaal klaar. Ik wil echt snel dat het zaterdag is. Meestal heb ik niet dat ik me haast al we op vakantie gaan maar dit jaar heb ik er gewoon zoveel zin in dat ik opschiet. Ik help me zusje en me broertje ook een beetje met hun tassen in pakken. Haasten heeft toch niet echt nut want we gaan zaterdag pas rijden.

Vanuit Lotte...
Ik zit rustig boven op me kamer nog op de computer dingen te doen en muziek te luisteren. LOTTE word er vanaf beneden geroepen. Ik loop naar de trap en roep: WAT IS ER. Mama: hoe ver ben je? Lotte: klaar hoezo. Mama: over een half uur willen we de auto in pakken en als dat klaar is willen we gaan rijden. Lotte: oke is goed. Ik loop snel me kamer weer in en pak nog snel dingen bij elkaar wat allemaal mee moet. Na een half uur ben ik eindelijk klaar met alles en heb ik snel me laptop afgesloten. Ik sluit nog heel even me telefoon op de oplader en aan me boxjes. Ik zet heel hard nog even up op en zing en dans mee. Na een tijdje komt me kleine broertje Di-Angelo binnen lopen en begint ook gek mee te doen. We lachen heel hard samen en doen lekker gek. 5 minuten later komt me oudste broer Jameiro binnen lopen. Jameiro: heee sukkels zet die muziek uit en kom mee we gaan zo. Lotte: nee die muziek is goed maar we komen wel mee hoor. Maar kunnen jullie wel even helpen met mijn tassen naar beneden te tillen. Di-Angelo: jaaa hoor is goed. Lotte: thanks Di. En ik geef heb een kusje op ze voorhoofd. We tillen me tassen naar beneden en doen alles in de auto. Na dat de auto is in gepakt gaan we allemaal in de auto zitten en rijden we richting Italië.

Vanuit Jai...
Ik ben bijna klaar met alles te pakken. En we gaan vannacht op vakantie naar Itallie. Deze vakantie gaat echt leuk worden met de andere jongens en Giovanni en Mitchel. Ik heb er echt super veel zin in. Even rust van alles van de fans van het reizen heen en weer van het optreden. Even lekker tustig aan doen en genieten van de zon. En met de jongens.

Vanuit Dioni…
Vannacht vliegen we eindelijk naar Italie toe met ze alleen. Ik heb super veel zin in deze vakantie met de jongens. Beetje lol maken en even relaxen en alles rustig aan doen. Denk dat het ’s ochtends opstaan, ontbijten, naar het zwembad daar hele dag blijven en tussen door eten word. Als zwembad gaat sluiten terug naar onze plek. Dan douchen klaar maken en eten. Daarna wat drinken misschien voor bij die shows kijken en daarna naar die disco op de camping toe en dan weer slapen. Leuk zo hoor 14 dagen lang.

Vanuit Giovanni…
Ik heb samen met Mitchel al onderweg naar Italie. Wij gaan met de auto en met de hele caravan de jongens vliegen vannacht over en we halen ze morgen ochtend op. We zijn al ergens in Oosterrijk. We hoeven niet zo ver meer maar we halen de jongens morgen ochtend gelijk op dat is net zo makkelijk ze moeten alleen iets langer op ons wachten. Maar ze hebben zowiezo al geluk dat wij met de caravan naar Italie rijden en dat de meeste spullen gewoon in de caravan staan.

Vanuit Kaj…
Ik pak al me laatste spullen en breng alles naar beneden. De meeste spullen hebben Giovanni en Mitchel al bij hun. Maar zelf moesten we ook nog een koffer en handbagage mee nemen. Oke dit zijn dan toch echt de laatste spullen die er in moeten. Ik pak me koffer en breng hem naar beneden toe. Dan ren ik weer snel naar boven en pak ik me tas. Als ik hem beneden neer zet bedenk ik dat ik me telefoon zo nog op moet laden. Ik pak me oplader nog uit me tas en loop dan weer naar boven. Ik ga lekker vroeg slapen want ik moet straks weer op om naar het vliegveld toe te gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen