Vanuit Kelsey...
Me ouders pakken alle spullen uit en ik heb wat geld gekregen om pizza's te halen. Ik loop naar het hotel wat voor aan de camping staat daar halen we normaal ook altijd de pizza's en eten daar ook heel vaak. Als ik daar heen loop kijk ik wel een beetje om me heen of ik misschien Romy zie lopen of andere bekende. Ik voel elke keer een paar ogen in me rug branden maar ik trek me er niet veel van aan een loop gewoon door. Bij het restaurant bestel ik 3 pizza's en een bakje met patat voor ons 3en. Als ik zit te wachten krijg ik een appje van Romy. Romy: heee Kels ik ga er al van uit dat je er nu bent? Ik heb je echt lang niet gezien en ik hoop dat je vanavond natuurlijk al mee komt. Kelsey: ja ik ben er al even. Was de straks langs het zwembad gelopen en keek of ik je misschien al zag maar dat was niet zo. Ik denk wel dat ik kom hoor me ouders vinden dat vast niet erg. Romy: oke mooi we spreken dan nog wel af voor vanavond. Kelsey: ja is goed meis x.

Vanuit Nissa...
Er zijn best veel Nederlands op deze camping en ook erg aardig allemaal. Maar nog niet echt mensen uit de buurt van Utrecht, maar dat komt vast nog wel. Ik heb het hier al super leuk. En het word vast en zeker nog leuker. Vanavond gaan we weer een show doen en naar de disco met ze alleen. Vandaag is Cristian er ook al de hele dag hij is er aardig. Soms een beetje druk en hij heeft het elke keer over een meisje die Kelsey heet. Waarom zou ik ook echt niet weten maar ze is Nederlands!

Vanuit Lotte...
Kelsey is al op park albatros maar wij gaan vannacht rijden. We komen zondag pas wel bij park albatros we gaan eerst 3 dagen naar een andere camping en dan een week naar albatros. Ik ga als ik bij albatros ben wel ook gelijk wifi halen. Want ik wil namelijk wel in de gaten houden hoe het met de jongens van B-Brave gaat. Als het goed is doet Kelsey dat ook wel we zijn allebei wel fan van hun. Ik ben nog wat spullen aan het pakken en dan roept me oudste broer dat het eten klaar is. Ik loop maar beneden. Mama: hoe ver ben je met je tassen? Lotte: bijna klaar. Mama: oke en heb je al wat van Kelsey gehoord? Lotte: ja ze zijn der al. Mama: oke dat is mooi. Zondag zijn wij der ook. Lotte: ja gelukkig wel! Mama: kom dan gaan we lekker eten. Ik pak me bord en ga bij de rest aan tafel zitten.

Vanuit Romy...
Ik loop uit het zwembad en had een smsje van Kelsey gehad. Maar ik had niet terug gesmst. Even later pakte ik me telefoon en appten naar Kelsey. Romy: heee Kels ik ga er al van uit dat je er nu bent? Ik heb je echt lang niet gezien en ik hoop dat je vanavond natuurlijk al mee komt. Kelsey: ja ik ben er al even. Was de straks langs het zwembad gelopen en keek of ik je misschien al zag maar dat was niet zo. Ik denk wel dat ik kom hoor me ouders vinden dat vast niet erg. Romy: oke mooi we spreken dan nog wel af voor vanavond. Kelsey: ja is goed meis x. Ik legde me telefoon weg en ging eten. Mama: wat gaan jullie vanavond doen? Romy: ik ga met Kelsey en ook de rest natuurlijk. Mama: en jij Jari? Jari: ik ga met Sterre en de rest ook. Mama: maar dat is toch ook gewoon met elkaar. Romy: ja klopt maar ik ga eerst even bij kletsen met Kelsey. Papa: maak je er niet druk om het komt wel goed haha. En we eten verder.

Vanuit Amber...
(Engels) we zijn alweer een paar weken aan het werk en het is erg gezellig met ze alleen. We hebben veel lol met elkaar en we kunnen met ze alleen goed overweg. Ik slaap samen met Nissa in een caravan het is erg gezellig samen en met de rest ook. Nissa komt uit Nederland dus het is soms even lastig praten met elkaar maar dat komt helemaal goed. En met Milan, Simone, Giulio, Michael en onze team leider Ruggiero, kunnen we het wel met ze alle vinden. Het is altijd heel erg gezellig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen