Vanuit Kelsey…
Ja vandaag is de grote dag voor Cassius hij gaat met 4 andere jongens auditie doen voor X factor. Ik ken Cassius al 5 jaar hij is al 5 jaar mijn beste vriend dus. We kennen elkaar door het dansen we hadden altijd lol er mee maar warren soms ook wel serieus maar iedereen ziet hem als een verlegen rustige jongen. Maar dat is die niet altijd als ik met hem ben is die super druk. Van die 5 jaar dat we elkaar kennen zijn we 1 jaar samen geweest maar dat ging gewoon niet meer, maar beste vrienden echt voor altijd. Vandaag was dus hun auditie dag en hij had aan mij gevraagd of ik mee ging om hem te steunen. Natuurlijk kon ik geen nee zegen tegen me beste vriend en als ik iets had stond hij ook altijd voor mij klaar. Het enigste waar ik een beetje tegen op keek was dat ik daar de hele dag moet zitten maar gelukkig bestaat er tegenwoordig je telefoon. Mijn telefoon was goed op geladen maar ik had me oplader ook gelukkig gewoon mee voor het geval dat. Ik was vannacht bij Cassius blijven slapen anders moest ik heel vroeg op om naar hem toe te gaan dus dit was makkelijker. Cassius had al zo vaak gezegd hoe de jongens heten maar ik vergaat het elke keer. Toen we onderweg in de auto zaten hadden we het er nog over. Kelsey: Cassius hoe heten de jongens nou ook alweer? Cassius: Kels kom op nou. Kelsey: sorry Cas ik vergeet het elk keer. Cassius: ze heten Kaj, Jai, Dioni en Samuel en volgens mij is Alessandro er ook bij. En nu niet meer vergeten he Kels. Kelsey: ik ga proberen me best te doen, maar ik kan je niet beloven.

Bij de studio voor de auditie aangekomen moesten we wachten op de andere vier jongens. Ik zag aan Cassius dat die een beetje zenuwachtig was maar dat ontkende die. Daar kwamen twee jongens aan lopen. Cassius: heee Kaj, Jai. Kelsey: hooiiii. Kaj: hooiiii ik ben Kaj en dit is Jai. Hij wees naar Jai toe. Jai maakte een grapje. Jai: Cas is dit nou je nieuwe meisje. Kelsey: Hooiii nee ik ben Kelsey en ben al 5 jaar ze beste vriendin problemen mee? Kaj: zozo pittige dame hoor. We moesten alle vier lachen. Het was nu alleen nog wachten op Samuel, Dioni en Alessandro de beste vriend van Dioni. Ik wist wel wie Alessandro was want Cassius heeft bij junior song festival 2012 bij Alessandro gedanst. Daar kwamen Dioni en Alessandro al aan ze waren heel vrolijk ze leken wel stuiterballen zo druk waren ze. Dioni: hooooiiii ik ben Dioni en dit is Alessandro wie ben jij en wat kom je hier doen? Kelsey: nou hoooooiiiiiii ik ben Kelsey ik ben de beste vriendin van Cassius al 5 jaar en ik kom nu dus hier kijken hoe die het doet en dan ook hoe jullie het doen dus! Dioni: oke dan is het goed. Ik stond hem echt heel raar aan te kijken.

Maar niet voor lang daar kwam de laatste van de groep aan. Samuel stelde zich netjes voor. Samuel: hooooiiii ik ben Samuel jij bent volgens mij Kelsey als ik het goed heb toch. Kelsey: ja dat klopt hoe weet je dat? Samuel: ja we hebben veel dingen over je gehoord hoor. Ik keek Cassius aan en de andere jongens moesten lachen. Jai: nee hoor het is maar een geintje we hadden alleen wel eens je naam voorbij horen komen. Het was een beetje koud buiten en iedereen was er nu dus we gingen naar binnen toe. De jongens moesten zich aanmelden ze kregen te horen hoe laat ze moesten, ze moesten het zelf ook een beetje in de gaten houden maar het werd ook nog een keer gezegd wanneer wie moest. We moesten met ze alleen twee uur wachten de ouders opa's oma's de zusjes en broertjes van de jongens die kwamen later anders was het zo druk. Rond half vier kwam er uit een speaker: ‘We beginnen over een half uur met de categorie groepen van gordon dus hou het goed in de gaten kom over een kwartier naar de grote deur. Alle familie leden en kennissen kunnen zich bij jullie melden maar worden nog even eerst ergens anders heen gebracht en dan backstage naast het podium als jullie zingen.’ Ik zag al aan de jongens dat ze erg zenuwachtig begonnen te worden. Ze zaten de hele tijd nog tien minuten, nog vijf minuten. Wij werden er een beetje gek van. Om kwart voor vier liepen we met ze alleen naar de grote deuren daar werden we naar binnen gelaten. We konden de jongens hier voor het laatst nog zien en suc6 wensen. We wenste alle jongens suc6. Ze verdwijnen door de grote deur en wij blijven daar met ze alle staan. We zien ze zo meteen weer als ze op het podium staan. Het is nu echt heel erg spannend. Ik appde Cassius nog heel veel suc6 en ook voor de andere jongens. We mochten met ze alle naast het podium komen kijken hoe de jongens het doen.

De jongens waren eindelijk aan de buurt. Gordon was al enthousiast om ze te zien hij was al op zoek naar een soort one direction groepje. Ze zeiden allemaal hun naam en hun leeftijd. Daarna begonnen ze te zingen voor de auditie zongen ze Just the way you are van Bruno Mars. Het ging echt super goed het plubliek was erg enthousiast en Gordon ook, dat is tenminste een goed teken. Gordon gaaf heel positief commentaar, dat zijn we namelijk niet altijd van hem geweend. Maar ze konden opgelucht adem halen want ze zijn door. De jongens waren super blij en wij natuurlijk ook allemaal. We moesten daarna nog wat langer blijven want ze wisten nog niet zeker of ze wel mee gaan naar boot camp, want ze mogen er maar tien mee nemen en als Gordon er mee door laat dan moet er ook weer een van af. Na dat iedereen was geweest kwam Gordon na de groepen toen. Ze zaten in spanning af te wachten en wij wisten nog helemaal niks. Gordon feliciteerde de tien groepen omdat ze door zijn en mee gaan naar boot camp. De jongens kwamen blij naar ons toe gerent. Ze waren door we wisten het al want anders waren ze al eerder bij ons geweest. We gingen het met ze alle vieren. we gingen gezellig ergens eten. Maar niet iedereen ging mee. Zoals de opa's oma's tantes en ooms gingen niet mee alleen de ouders broers en zussen en ik. Het lijkt net of ik er niet bij hoor omdat ik geen familie ben maar dat is totaal niet zo ik hoor er wel bij in ieder geval voor de familie van Cassius omdat ik daar zo vaak kom. Het is eigenlijk me tweede huis als ik niet bij me eigen thuis ben dan ben ik wel bij Cassius thuis.

In het restaurant hebben we 2 tafels 1 voor de ouders en 1 voor alle kinderen en de jongens ik en hun broers en zussen. Het was heel erg gezellig we hebben heel erg gelachen met ze alle. Over 2 dagen gaan de jongens al weg voor boot camp. Ik had met Samuel en Alessandro nummers gewisseld. De rest had ik er namelijk niet over gehoord en ik ga er zelf ook niet over beginnen. Ik had even me internet uit gezet had er even geen zin in. De vader van Cassius wilde me naar huis brengen maar hij zei blijf nog maar een nachtje slapen maar de andere jongens blijven ook slapen dat je dat weet. Naja dat boeide me niet zo veel want het was wel erg gezellig met ze alle. Toen we eenmaal bij Cassius thuis waren en beneden op de bank zaten met ze alleen. Begon Samuel tegen me te praten. Samuel: hé Kelsey heb je me app al ontvangen? Kelsey: uuhmm nee o wacht ik zie het al me internet stond nog uit. Ik zette me internet aan en kreeg gelijk super veel berichten binnen op twitter en instagram. Maar ik wachten nog even tot me telefoon uit gepingt was. Dioni: hé wacht heb jij Kelsey der nummer? Samuel: ja? Alessandro ook. Jai: hoezo hebben wij je nummer dan niet? Alessandro: omdat wij het aan Kelsey gevraagd hadden. Dioni: nou Kelsey mogen we dan ook je nummer? Kelsey: ja tuurlijk maar maak er voortaan geen drama van je kan het toch ook gewoon vragen als je me nummer wilt dat is namelijk geen probleem. Ik gaaf de jongens me nummer en hun ook. Toen ik me twitter opende kreeg ik allemaal tweets van ben jij met B-Brave. Ik vroeg me echt af hoezo ze dat vroegen. Ik keek verder me tweets terug en toen zag ik het al de jongens hadden getweet nu gezellig met de boys eten en met @kelseyhartjeee. Dus daarom ging iedereen mij dus tweten. Ik zag ook dat ik eens volgers er bij had en dat de rest van de jongens me ook nu volgen. Toen ik op instagram ging kijken zag ik ook dat ik meer volgers er bij had onder andere ook van de jongens. Ik had ook allemaal likes op mijn foto's van al die fans van hun. Ik vond wel beetje raar alleen omdat ik met de jongens ben gaat iedereen mij nu volgen en tweten enzo. Het was al laat we wilde eerst eigenlijk film kijken maar we waren best moe eigenlijk dus we gingen maar slapen. De jongens gingen namelijk toch over twee dagen naar boot camp dus ze moesten een beetje uit gerust zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen