Vanuit Kelsey...
Ja daar zit ik dan in de auto onderweg naar Italië. Aan de ene kant denk ik dat dit een kut vakantie gaat worden maar dat komt omdat me broer niet mee is. Maar ja zondag komen gelukkig Timo, Jordi en Mirko met hun gaan we elk jaar nu op vakantie naar park albatros. Het is altijd heel gezellig en het zijn net broers voor me. Timo geeft me altijd vlieg les in het water. En met alle 3 voetbal ik meestal. Dus ik heb er al echt veel zin in als hun komen dan heb ik tenminste nog wat. Kelsey: waar zijn we nu ongeveer? Papa: al in italie! Kelsey: ja maar waar? Mama: we zijn der bijna. Kelsey: hoe lang nog dan? Mama: nog maar een half uurtje. Kelsey: oke. Ik pak me telefoon doe me oortjes in en sms naar Romy dat ik er over een half uurtje bent. Ze leest het later denk ik wel want ze is nu denk ik nog aan het zwemmen.

Vanuit Romy…
Ik heb hier nu al vanaf maandag en we hebben al een hele leuke vrienden groep. Maar vandaag komt ook eindelijk Kelsey. Ik heb haar al een jaar niet meer gezien en we gaan een week super veel lol maken met elkaar. Ze komt ergens in de middag aan maar hoe laat zou ik ook echt niet weten. Ik ben wat aan het zwemmen met de andere en het is erg gezellig.

Vanuit Michelle…
Ppppfff Kiara is al helemaal met der andere vriendin , die zijn vandaag aangekomen. Ik zie Kiara, Kaylee, Ruben, Bruno en Tom alweer aan komen lopen. Ik heb nu eigenlijk al zin om weg te lopen maar ik blijf gewoon rustig liggen. Ik zie dat ze op de berg gaan dus ik ben al opgelucht.

Vanuit Kiara…
We zijn gisteren aangekomen en Kaylee ook. Het was al best wel leuk met ze 2 maar vandaag zijn ook Ruben, Bruno en Tom aangekomen. Dus nu kan het feest echt beginnen. Michelle licht alleen nog maar bij onze ouders. Ik vind het best wel lullig voor haar dat er niemand van haar vrienden groep er is of dat ze al leuke mensen heeft ontmoet. Maar ja ik heb ook geen zin om haar de hele tijd met ons mee te nemen.

Vanuit Kelsey…
Ik zie al iets bekends en ik ben al helemaal blij! We rijden de camping op en ik ruik die lekkere geur al en ik denk alleen maar ik ben thuis. Me ouders gaan in checken en ik ga even kijken of ik Romy misschien al ergens kan vinden. Ik loop de camping verder op langs het zwembad en ik zie 3 jongens op de berg die ik van vorig jaar ken. Ruben, Bruno en Tom. Het liefst ga ik er nu naar toe maar ja. Ik loop verder en zie Romy nergens. Ik loop door naar het info point en ik haal voor 2 weken wifi. Ik log gelijk in op de wifi en ik krijg allemaal al appjes binnen en tweets. Mopp hoe ver ben je al kreeg ik van Lotte. Ik belde Lotte gelijk even op. Lotte: hooiii met Lotte. Kelsey: heee mopp. Lotte: hee hee. Ben je der al? Kelsey: ja ik ben er al ik ben net even langs het zwembad gelopen om te kijken of ik Romy misschien al kon vinden maar nog niet gevonden. Lotte: oke en heb je internet gehaald. Kelsey: ja tuurlijk wat denk je zelf nou. Lotte moest lachen. Lotte: heb je al leuke jongens misschien gezien. Kelsey: kende jij ook Ruben, Bruno en Tom. Lotte: ja volgens mij heb je ze wel eens laten zien. Kelsey: nou hun zijn der dus ook. Lotte: Omg super leuk ik zou vanavond met ze gaan praten. Kelsey: misschien. Lotte: Kels doe gewoon. Kelsey: doe rustig Lotte haha. Lotte: jaja. Kelsey: maar mopp ik ga weer op hangen en richting me ouders lopen. Lotte: is goed ik zie je zondag en dan gaan we het leuk maken. Kelsey: tot zondag mopp en het word zeker leuk! Ik hang op en ik hoop dat het snel zondag is eigenlijk want dan komt Lottte maar ook Jordi, Timo en Mirko. Ik loop weer richting me ouders maar ik kom ze halve wegen al tegen en stap in de auto we rijden naar de tent toe en pakken alle spullen uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen