Foto bij Justin xd

Justin POV.

Plots word je wakker en zie je dat je in je bed licht je radiowekker gaat af dat was dus het gepiep.Jij fijn heb ik dit dan allemaal gedroomd? Je staat op en maakt je klaar voor de les.

Selena POV je hebt nu les van Justin maar daar heb h-je dus echt geen zin in na gisteren. Je besluit om toch maar te gaan wandt zingen is het belangrijkste voor jou. Je gaat naar het lokaal. Iedereen is er al en justin kijkt naar jou en jij kijkt naar de grond.

Tijdspring 1 week later.
Jij negeerd Justin nu al een hele week.Tot je plots tegen hem aanbotst Jij:'sorry!'Justin:'niks hoor wil je anders om het goed te maken met mij gaan wandelen?' Jij:'eum...' Justin:'dat is dan geregeld en hij trekt jou mee.' Jullie wandelen daar nu al een tijdje zonder dat jullie praten. Justin:'Is het niet fijn hier zo in de natuur?' Jij:'ja denk ik.' Justin:'je zal het wel weten als je bekend bent camp rock is voor mij het enige vrije moment dat ik bijna heb.' Dan komt er een meisje aan en beginnt te gillen en geeft justin een knuffel en loopt dan weer weg. Justin:'oke het bijna vrije moment.'Jij:ja maar bekend zijn moet zalig zijn' Justin:'ja en neen.' Dan zwijgen jullie weer en je brengt haar terug naar haar kamer. Justin :'tot nog eens' Jij:'ja oké'

JUstin POV.

Je bracht har terug naar haar kamer.Je bent blij dat ze weer tegen ja praat wandt je bent nog nooit zo verliefd geweest op een meisje. Zou ze het merken?Dacht zij hetzelfde? Al dagen zat je met die vragen. Je gaat ook naar je kamer en krijpt in je bed en je droomt weer over Selena en jullie kussen weer.

Selena POV.
Je valt in slaap en droomd over justin.Begin je iets voor hem te voelen?Dat kan toch niet na die ene date?
De volgende morgen word er aan je deur geklopt het is ...

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen