Ik zal even iedereen voorstellen:

Vanuit Kelsey…
Hoooiiiii ik ben Kelsey, ik ben 18 jaar. En ik woon samen met me ouders en broer in Utrecht. ik ga na de zomer vakantie de opleiding leisure hospitality host doen. Ik heb er super veel zin in en vind het altijd leuk om bezig te zijn met het animatie en de kinderen. Ik hoop dat dit jaar Amber der ook weer bij is, het is altijd super gezellig met haar en het word nu me derde jaar daar op vakantie! En als het goed is ook haar derde of vierde animatie jaar daar. Vorig jaar had ik nog ruzie met haar zusje die vrienden, maar misschien is dat dit jaar wel anders. Maar natuurlijk is me beste vriendin Lotte er dit jaar ook weer gewoon. We gaan der echt weer een super vakantie van maken. En Romy is er ook gezellig weer met der zus Nikki. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Vanuit Denise…
Hoooiii ik ben Denise, en ben 19 jaar. Ik heb al veel mee gemaakt in het leven. Ik ga vaak naar Italië naar me vriendin Amber. Ik heb haar vorig jaar op albatros leren kennen. Ze is echt een super meid. Ik ben voor me hockey ook naar Italië gegaan en dat was echt super. Dit jaar gaan we weer op vakantie naar Italië, samen met me ouders broertje en zusje. Ik ga Amber weer zien en daar ben ik heel blij om. En ook weer nieuwe mensen ontmoeten natuurlijk! Er is ook 1 meisje die me wilde toevoegen op facebook maar ik wist niet wie het was misschien kom ik der wel tegen deze vakantie.

Vanuit Michelle…
Hoooiiiii ik ben Michelle, en ik ben 18 jaar. Ik woon samen met me ouders en me zusje Kiara. Vorig jaar zijn we voor het eerst op vakantie geweest naar Italië en het was super leuk. Me zusje Kiara is 17 en is wat makkelijker om met andere mensen in contact te komen. Ze had een hele leuke groep vrienden die dit jaar ook weer komen. Ik hoop dat ik eigenlijk gewoon eigen vriendin kan maken daar verplaats me bij die groep aan te sluiten. Niet dat het niet aardige jongens zijn enzo. Maar ik heb liever gewoon me eigen vrienden.

Vanuit Kiara…
Hooiii ik ben Kiara, en ik ben 17 jaar. Ik heb denk ik wel de allerliefste zus Michelle. We delen heel veel samen en zijn meestal ook vaak samen. Maar op de vakantie heb ik toch wel me eigen vrienden groep altijd. Deze vakantie is de zelfde vrienden groep der weer. We kennen elkaar al een jaar en me zus kennen ze ook wel maar niet zo goed. Ik vind me zus heel aardig maar ik heb er geen zin in om 2 weken met haar ook te zitten. Ik hoop dat ze hele leuke andere vrienden leert kennen in Italië.

Vanuit Romy…
Hooooiiiii ik ben Romy, en ik ben 16 jaar. ik ga dit jaar voor de derde keer naar park albatros in Italië. Ik heb der al echt super veel zin in en Kelsey is er dit jaar ook weer. We gaan echt weer veel lol hebben deze vakantie. In 2011 hebben we elkaar leren kennen en we hadden gelijk super veel lol. En toen we te horen kregen van elkaar dat we allebei in 2012 ook gingen waren we super blij. En nu dit jaar weer, alleen me zus Jari mag Kelsey niet zo erg. Ik hoop dat het misschien dit jaar wel goed komt ofzo. Maar ja daar zit weinig van in.

Vanuit Jari…
Hoooiiiii ik ben Jari, en ik ben 19 jaar. Ik ga dit jaar voor de derde keer naar park albatros met me ouders en me zusje Romy. Van mijn vrienden groep komt er niet echt veel mensen dit jaar. Maar van me zusje komt er wel een vriendin die kent ze al vanaf het eerste jaar albatros. Maar ik mag haar niet zo erg. Ik kan er voor de rest ook niet veel aan doen. Kelsey is opzich wel aardig en meer van mij leeftijd dan die van me zusje. Maar ze is zo druk en ik totaal niet dan kan ze wel weer beter bij me zusje zijn.
Vanuit Lotte…
Hoooiiii ik ben Lotte, en ben net een maandje 17. Ik heb super veel zin in de vakantie naar Italie. Me beste vriendin Kelsey is der ook en we gaan echt een super leuke tijd van maken. Zij is er helaas 2 weken en ik maar 1 week. Maar ik hoop dat het super leuk gaat worden. En ik ga zorgen dat ik daar gewoon internet heb want dan kan ik gewoon alles van B-Brave in de gaten houden. Ik ben echt helemaal fan van hun samen met Kelsey. Ik heb wel een favoriet en dat is Jai, maar Kelsey heeft der geen! Deze vakantie gaat super worden met iedereen en ik mag dit jaar ook drinken!

Vanuit Nissa…
Hooiiiii ik ben Nissa, en ben 21 jaar. Ik woon samen met mijn ouders in Utrecht. Ik vind het heel fijn hier en doe nu een school voor animatie. Ik vind het heel leuk om te doen en ik ga dit jaar echt naar een top camping in Italië. Ik heb der super veel zin in en ga der echt wat van maken met de rest van het team.

Vanuit Amber…
(Engels) Hooiiii ik ben Amber, en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Italië bij me ouders en me kleine zusje van 16. Me zusje heet Caya. We wonen in Florence, op het Italiaans gezegd firenze. Bij ons thuis komen meestal de 2 vriendinnen van Caya. Fabienne en Britt, zij zijn allebei 17 jaar. Het is altijd heel gezellig met hun. Afgelopen jaar was me vriendin uit Nederland gekomen en ik ben ook naar haar geweest. Deze zomer komt Denise weer naar park albatros waar ik dit jaar weer werk in het animatie team. Het is wel jammer wat Cristian is er dit jaar niet bij. Maar ik ga der wel wat van maken met de rest.

Vanuit Caya…
(Engels) Hooiiiii ik ben Caya, en ik ben 16 jaar. Ik woon samen met me oudere zus Amber en me ouders in Florence. Het is bij ons thuis altijd erg gezellig en druk. Mijn vriendinnen Fabienne en Britt zijn allebei al 17 jaar. Maar ze zijn echt me beste vrienden en het is altijd leuk met hun. Wij komen al sinds kleins af aan op park albatros. Het is der elk jaar super leuk. Als het goed is komt Denise dit jaar ook weer dat zei Amber in ieder geval. En als het goed is komt Kelsey ook weer maar vorig jaar hadden we ruzie met haar gemaakt. Maar ze gaat ook heel goed om met Amber en dat vonden we niet zo leuk maar ja.

Vanuit Fabienne…
(Engels) Hooiiii ik ben Fabienne, en ik ben 17 jaar. Ik woon met mijn familie in Florence. Ik kom vaak bij mijn vriendinnen Caya zij is 16 en bij Britt die is ook 17 jaar. Het is altijd gezellig met hun en ook met de zus van Britt, Amber. Dit jaar gaan we zoals elk jaar weer naar park albatros het is daar altijd super leuk met iedereen. En dan zijn we daar 2 maanden lang en Amber werkt daar ook.

Vanuit Britt...
(Engels) Hooiiii ik ben Britt, en ik ben 17 jaar. Ik woon samen met mijn familie in Florence. Maar ik ben vaker bij mij vriendinnen Fabienne die is ook 17 en Caya die is 16 jaar. Caya heeft ook een oudere zus Amber. Zij werkt nu al een paar jaar bij park albatros. Wij gaan daar dit jaar weer heen het is daar altijd erg gezellig met ze alleen!

Vanuit Kaylee…
Hooiiii ik ben Kaylee, en ik ben 16 jaar. Ik ga dit jaar samen met me ouders en broertje op vakantie naar Italië. Het word heel gezellig want me vriendin Kiara van vorig jaar komt ook weer. En de jongens Ruben, Bruno en Tom ook. Het word dit jaar weer een top vakantie dus.

Vanuit Sterre…
Hoooiii ik ben Sterre, en ik ben 19 jaar. Ik ga met me ouders dit jaar op vakantie en er komen 3 meiden die er ook altijd elkaar jaar komen. Kelsey, Romy en Jari. Ik ga het meeste met Jari om want zij is van mij leeftijd. Romy is het zusje van Jari, en zij gaat heel veel met Kelsey om. Allebei even gek, maar als ik met hun ben kan ik er ook wat van!




Vanuit Samuel…
Hoooiiii ik ben Samuel, en ik ben 18 jaar. Ik woon samen met me ouders, me jongeren zusje en me twee oudere zusjes in Amsterdam. Het is altijd erg druk bij ons thuis met familie en vrienden. Maar ook echt wel gezellig. We zijn nu al een jaar bezig met onze groep B-Brave. Het gaat heel erg goed maar we gaan er even twee weken tussen uit en lekker met ze vijven op vakantie naar Italië.

Vanuit Kaj…
Hoooiiiii ik ben Kaj, en ik ben pas net een paar dagen 18. Mijn ouders zijn gescheiden en de ene week woon ik bij me vader en de andere week woon ik bij mijn moeder. En ik heb ook twee zussen ze zijn tweeling, maar die zijn al wat ouder en wonnen al op zich zelf. Het is altijd heel gezellig, zowel bij me vader als bij me moeder. Dit jaar gaan we met de jongens en Giovanni en Mitchel op vakante naar Italië.

Vanuit Dioni…
Hoooiiii ik ben Dioni, en ik ben 16 jaar. Ik woon samen met me ouder is Amsterdam. Ik ben enigst kind, soms heeft dat wel ze voordelen maar soms ook niet. Dit jaar ga ik samen met de jongens op vakantie naar Italië. Giovanni en Mitchel gaan met ons mee als soort begeleiding.

Vanuit Jai…
Hoooiiii ik ben Jai, en ik ben 16 jaar. Ik woon samen met me ouders en zus in Hardinxveld. Dat is vlak bij Rotterdam. De rest van de jongens wonnen allemaal in Amsterdam alleen ik niet. met ophalen en weg brengen is het soms wel moeilijk. Gelukkig heb ik me vader die bijna altijd mee gaat en me ook gewoon rijd dan. En anders word ik wel gewoon opgehaald. Nu gaan we gezellig met ze alle op vakantie.

Vanuit Cassius…
Hoooiiii ik ben Cassius, en ik ben pas net een paar dagen 17 jaar. ik woon samen met me vader in Amsterdam. We hebben het erg druk gehad het afgelopen jaar, maar we hebben nu lekker vakantie. En gaan gezellig met ze alleen en Giovanni en Mitchel naar Italië.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen